reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
karolap ja też miałam schiza na tym punkcie ale dzisiaj w końcu wzięłam się za pranie... I jak to robisz sama to zrób to teraz bo ja tylko prałam i wieszałam i już nie mam siły a gdzie prasowanie....

karolap, już poprałam. I ułożyłam. Myślę że miesiąc im nic nie zrobi.

maggie, zaoczne, dlatego mam 'parcie'. Bo też myślę, że mogę już nie mieć siły i ochoty na kontynuację.

Mucha nie przerywaj, bo potem będzie Ci ciężko wrócić, jak podołasz to ciągnij dalej:-)studia znaczy:tak:

Karolap ja tez juz poprałam i ułożyłam i myślę że nic ciuszkom nie będzie.

mucha
jak zaocznie studiujesz to co innego... hmm chyba jednak bym kontynuowala - przedstaw sobie wszystkie za i przeciw i bedzie wadomo co robic ;-)

mocnym za jest to, że idę z kolegą 'moim mózgiem na nogach' tzn. całe studia ratował mi dupsko, dawał notatki itp., zdawał relacje, pomagał - no bo ślub i dwie ciąże robiły swoje jeśli chodzi o obecności, a kolejnym że łatwiej kontynuować niż zrobić przerwę i wrócić i dodatkowo, prawie jednocześnie skończę studia i wrócę do pracy, więc weekendy będę miała dla dzieci.

a przeciw, że pójdę z rozklapiochą, niezbyt atrakcyjna po porodzie (jest to próżne i w sumie mam faceta więc nie wiem o co mi chodzi:-D) ale mój komfort psychiczny też jest ważny w nawiązywaniu znajomości ;-), i będę musiała zostawić małego bąbla, bo z Li już jest trochę łatwiej.

Susumali, piaty roczek leci i jest coraz ciezej :-( a teraz z dzieckiem to juz chyba wogole bedzie trudno. A ty ile lat poza polska?

reklama
Do góry