reklama
Malgo000
Fanka BB :)
maggie, lepiej za duzo, niz za malo tak jak ja. Kupilam po kilka sztuk i sie cieszylam, ze wszystko mam. W poniedzialek polozna na zajeciach dla rodzicow powiedziala ze do szpitala to dla malego trzeba zabrac conajmniej 10- 11 par tych takich kaftanikow, bo dzieci sie pluja strasznie i trza je ciagle przebierac a ja nawet tylu nie mam wyrodna matka. Wiec teraz panika i w weekend lece na zakupy i znow pranie i prasowanie...
T
taycia
Gość
Malgo - ja właśnie robię sobie mielone z ziemniaczkami i czerwoną kapustą ze słoika :-) a polskiego radia zawsze słucham :-)
Maggie - praca wrze :-) nigdy nie jest za mało ubranek
no właśnie już nie mam siły... pieluchy, kocyki ,ręczniki zostawiam na jutro..... Tylko kto mi to wszystko poprasuje????
T
taycia
Gość
taycia, a jak ci mielone z tego okropnego, angielskiego miesa wychodza? bo mi jakies masakryczne, pokurczone skwarki. Masz jakis sposob?
Ja zawsze robię mielone z wołowiny :-) jakoś mi zasmakowała i teraz są dwie opcje (ja wolę tą pierwszą,ale jak Męża nie ma). Kupuję pomysł na mielone,dodaje do mielonych, robie z nich kuleczki, dodaje najwyżej trochę bułki tartej by nie były za mokre,a ta trudniejsza wersja to do mielonych dodaje jajo, cebulę, sól, pieprz, trochę czosnku, bułkę tartą ( dodaję do niej trochę wody,żeby fajna ciapa się zrobiła) i robię kulki .... mi bardzo smakują :-) może dlatego,że nie ze świnki ;-)
sagaa31
NIE NO TYLE PISZECIE ZE WMIEKAM PRZY WAS... polowie znowu nie odpisze bo nawet nie zdaze nadrobic reszty watkow a czasu brak...
pogoda piekna ale za goraco chce troche chlodniej...
u mnie humor tez zjeb*** tak jak u Lany i czuje sie taka rozciapciana to chyba ta koncowa nas tak nastraja...
pralka jedna wyprana jeszcze ze trzy i wsio gotowe co do ciuszkow malych nie mam sporo ale wiekszych owszem zobaczymy jak w praktyce bedzie to sie najwyzej dokupi albo na pewno cos dostanie...
Mucha gratki z wizyty..:-)
Karola mam nadzieje ze skurcze minely...
Malgoo Nadzieja wspolczuje wam na obczyznie ja podziwiam takich ludzi nie dalabym chyba rady ale na 100% nie jestesm pewna....
Asiaciur masz przerabane kiepsko mi sie wypowiadac wtym temacie bo tkiego pronlemu poki co nie mam...
Karolinkaz Flower moi znajomi kupili z amorami i na dwojke dzieci przyczepke do rowerow na allegro nowa za 450 zl zajefajna;-)Flowr jak siostra??
nie wiem komu jeszcze mialam napisac ide dalej zwiedzac watki ...
Taycia Ty masz miekkie serducho ja to kotow nienawiedze ;/
Maggie troche duzo masz tych ciuchow
pogoda piekna ale za goraco chce troche chlodniej...
u mnie humor tez zjeb*** tak jak u Lany i czuje sie taka rozciapciana to chyba ta koncowa nas tak nastraja...
pralka jedna wyprana jeszcze ze trzy i wsio gotowe co do ciuszkow malych nie mam sporo ale wiekszych owszem zobaczymy jak w praktyce bedzie to sie najwyzej dokupi albo na pewno cos dostanie...
Mucha gratki z wizyty..:-)
Karola mam nadzieje ze skurcze minely...
Malgoo Nadzieja wspolczuje wam na obczyznie ja podziwiam takich ludzi nie dalabym chyba rady ale na 100% nie jestesm pewna....
Asiaciur masz przerabane kiepsko mi sie wypowiadac wtym temacie bo tkiego pronlemu poki co nie mam...
Karolinkaz Flower moi znajomi kupili z amorami i na dwojke dzieci przyczepke do rowerow na allegro nowa za 450 zl zajefajna;-)Flowr jak siostra??
nie wiem komu jeszcze mialam napisac ide dalej zwiedzac watki ...
Taycia Ty masz miekkie serducho ja to kotow nienawiedze ;/
Maggie troche duzo masz tych ciuchow
reklama
nadzieja!
Piszecie o praniu prasowaniu... Ja to zrobiłam jak brzuchol byl ciut ciut mniejszy teraz to bym sobie chyba mogła przeprasowac na desce . Sama też nie wiem ile powinnam mieć ubranek dla bąbelka. Narazie mam 2 szuflady w komodzie w rozmiarach 50(ich mam malutko) i 56. Reszta rozmiarów czeka w pudle - mam troszke ubranek odziedziczonych od bratowej i szwagierka jeszcze mi troszke pożyczy TO WIELKA POMOC - ubranka są takie drogie jeszcze tu w Norwegii Pościel, kocyki, reczniczki, pieluszki - wszystko czeka na synusia Już nie moge się go doczekać