reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziekuje za slowa otuchy. Leze na Ujastku. Na razie ok. Mysle, ze nie zostane tu dlugo. A na izbie przyjec byl moj lekarz prowadzacy, niezle co nie?
Przynajmniej teraz jestem spokojna. Maly sie ciagle nie rusza. Tzn ja go nie czuje

reklama
a do nas kolega męża przyszedł, siedzą gadają i chleją piwsko w naszym pokoju of kors a psy zamknięte w gościnnym..więc ja spać jakby się uprzeć to nie mam za bardzo jak ale nie będe robić scen :cool:

mama mi dziś powiedziała o 20.00 że mam zakaz wchodzenia do kuchni
refrigerator.gif

kuźwa nie śpię, bo zjadłam dwa kilo arbuza i ciągle do ki....a ganiam :wściekła/y: więc nawet mi się kłaś nie opłaca
a jak wrócę do domu to nie będę spała, bo ze zmiotką będę po sieściuchu cały czas sprzątała :wściekła/y:

ciesz się, że już kropek z pindla nie masz hehehehe a arbuza jeszcze w tym roku nie zaliczyłam hmmm

reklama
Do góry