reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
a apropos kastracji do mnie zadzwonił wczoraj hodowca, który chce kryć Cromem za miesiąc=półtorej (hmmm bardzo ciekawe) a za pół roku jeszcze 2 kolejne suki..
Marcelinaa
A ja myślałam, że wyląduje dziś na IP, miałam takie skurcze, że nie wiedziałam co mam robić już..Przeszło po 3 nospach..ale dyskomfort brzuszny pozostał...
Szuszu oby to był tylko jednorazowy incydent..
Oli.B
A ja myślałam, że wyląduje dziś na IP, miałam takie skurcze, że nie wiedziałam co mam robić już..Przeszło po 3 nospach..ale dyskomfort brzuszny pozostał...
kurde szuszu ty się nie wygłupiaj, tylko dbaj o siebie
Marcelina a Crom to kastrat? czy da radę chłopina? może psią babcią zostaniesz :-)
Czuję się jak w liceum, gadki z za ściany, że nie kłade się tylko pykam, cyt"i na co to siedzie po nocach" Kuźwa chyba spadam się położy bo jeszcze w tyłek klapa dostanę
Ostatnia edycja:
Malgo000
szuszu, mam nadzieje, ze to przejsciowe.
matko a mi sie zapiekanki z pieczarkami i serem zachcialo i godzine prawie stalam przy garach. M. patrzyl na mnie jak na wariatke. Nazarlam sie na noc jak swinia i teraz nie bede mogla zasnac. Mlody dostal takiej czkawki, ze mi chyba zaraz przez pepek wyskoczy, znaczy, ze mu chyba smakowalo :-)
Marcelina, bardzo mi Ciebie szkoda ale Twoje historie o psach czyta sie jak nowele. Nie przestawaj ;-)
matko a mi sie zapiekanki z pieczarkami i serem zachcialo i godzine prawie stalam przy garach. M. patrzyl na mnie jak na wariatke. Nazarlam sie na noc jak swinia i teraz nie bede mogla zasnac. Mlody dostal takiej czkawki, ze mi chyba zaraz przez pepek wyskoczy, znaczy, ze mu chyba smakowalo :-)
Marcelina, bardzo mi Ciebie szkoda ale Twoje historie o psach czyta sie jak nowele. Nie przestawaj ;-)
Marcelinaa
Co Ty.. Elmo to Młodzieżowy Champion Polski, dorosły Champion Polski , Wicemistrz Świata z Wystawy Światowej w Poznaniu w 2008 i ma jedno krycie za sobą.. a Crom to Młodzieżowy Champion Polski, Młodzieżowy Zwycięzca Polski po francuskim psie z hiszpańskim papierem ..
ale szczerze?
teraz to w pompce to mam, wykastrowałabym ich obu ghehyehehehhe
ale szczerze?
Marcelinaa
szuszu, mam nadzieje, ze to przejsciowe.
ooo na taką zapiekankę to ja się piszę hehehe mnie Oli natchnęła i żrę gruszki obecnie bo tylko to mam..
a co do nowel to jednak mam nadzieję, że nie będą one za częste hehe
Oli.B
Co Ty.. Elmo to Młodzieżowy Champion Polski, dorosły Champion Polski , Wicemistrz Świata z Wystawy Światowej w Poznaniu w 2008 i ma jedno krycie za sobą.. a Crom to Młodzieżowy Champion Polski, Młodzieżowy Zwycięzca Polski po francuskim psie z hiszpańskim papierem ..
ale szczerze?
od razu ci mówię, że wszystkie fiutkowe problemy znikły po kastarcji, także polecam
Marcelinaa
od razu ci mówię, że wszystkie fiutkowe problemy znikły po kastarcji, także polecam
no właśnie pamiętam jak pisałaś i Elmo bym ciachła od razu .. on ma takiego dużego fiutka.......... więc mam duży problem hyahahahahhahah ale sie zastanawiam ile my razem wytrzymamy,.. i czy mi się opłaca.. w końcu najmłodszy on nie jest
reklama