reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mal-gosia fajnie, ze się do nas odezwałaś. Trzymam kciuki żebyś mogła wrócić do domu. Uważaj na siebie.

Kasica śliczny ten Grzesio i naprawdę duży z niego chłopak :-)

Akutan na pewno będzie wszystko ok, ale jedź sprawdzić jak Ci ginka kazała - będziesz spokojniejsza

Maggie miała być rano na wizycie, ale wczoraj pisała, ze ma skurcze i nie przechodzą, mam nadzieję, ze wszystko u niej ok :-(

reklama
akutan-nie denerwuj sie kochana na pewno wszystko jest ok mój młody od samego początku jest bardzo energiczny ,nawet pierwsze ruchy czułam bardzo wcześnie bo w 16 tyg. ale raz już kiedyś miał,że cały dzień jakoś sie tak prawie nie ruszał a na drugi dał tak popalić ,że nadrobił za ten anemiczny dzień i teraz 3 dni temu też miałam taki kolejny numer w jego wykonaniu ja się kiepsko cały dzień czułam i jemu sie chyba udzieliło cały dzień prawie go nie czułam dopiero około 17-18 dał czadu -ale co się strachu najadłam:szok:.Na bank u Ciebie też dzidzia się w ciuciubabkę z mamusia bawi ale lepiej jedź i niech Cię dokładnie zbadają po co masz się tak stresować

Aż tak to się nie stresuję... mój od początku mało ruchliwy. Jadę skoro ginekolog radziła by jechać. Nie zaszkodzi. Też myślę, że wszystko będzie dobrze.

Kasica - Grzesiu pulchniutki aż miło patrzeć :) udało Ci się podtrzymać laktację? karmisz go piersią czy z modyfikowanym?

akutan - lepiej skontrolować pewnie wypuszczą Cię szybciutko (ewentualnie przetrzymają 3 dni bo wtedy dopiero im NFZ płaci podobno). będziesz tam gdzie chcesz rodzić? na Ujastku?

mal-gosia - trzymaj się w dwupaku u mnie groźba klapsów za przedwczesny poród póki co działa. a szyjka miękka czy twarda?

Kuźwa Marcelina jak ja Cię rozumiem :-( u mnie też pies też ważniejszy ode mnie

Wiem, że rozumiesz mnie jak nikt inny :-(
Dam dziś dziadowi popalić.. szkoda tylko, że wczoraj taka mądra nie byłam..
Ja jestem za****ną hipokrytką i miłośniczką psów za dychę?
A on za kogo się uważa?
Kto tego psa karmi? Kto po tym psie sprząta? Kto z tym psem wychodzi? Kto z nim jeździ do weterynarza? Kto go leczy? Kto mu obcina pazury? Czyści uszy? Szczotkuje? Kto po nim rzygi sprząta? I sraki? I kropki po fiucie?
On nie jest hipokrytą? Nagle jest miłośnikiem zwierząt ?
Bo co?
Bo pogłaszcze czasem "biednego" psa po główce? I to sprawia, że z niego taki wielki miłośnik? W dupę niech sobie tą dobroć wsadzi..
On mi będzie wypominał, że 5 lat temu tak bardzo pieska chciałam?
A on już nie pamięta, że 5 lat temu nie chciał się na niego zgodzić? Że musiałam go prosić przez pół roku?
I on mógł się nagle zmienić w wielkiego miłośnika (bo głaszcze po główce) a ja nie mogłam nagle zechcieć nie żyć w melinie?
W moim domu śmierdzi jak w dupie u Afrykanki.. do tego pokoju już wleźć nie idzie..taki smród.. gdzie ja będe gości wpuszczała? do naszej sypialni? taki mamy kwa pałac, żeby se móc pozwolić na pokój tylko dla psa?
Ja mu dziś pokażę.... niech tylko kwa wróci z pracy..
Już stoi Cilit i na niego czeka bo nie będe nty raz wycierała 20 cm glutów z szyby balkonowej.. i Pronto bo na frontach szafki też są..

Cześć dziewczynki ja tym razem witam się ze szpitalnego łóżka. Szyjka mi się skróciła i jakieś rozwarcie zrobiło. Z małym wszystko ok i mam nadzieję że sytuacja się jakoś unormuje.

Trzymaj się !!!

Kasica- Grześ to już kawał chłopa !!

Przywieźli mi pralkę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry