reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Uspokoiło się po Nospie, więc jeszcze nie rodzę:-)
Akutan, jak kolonie;-)?
Malgo, rozbawiłaś mnie:-D Mój ma czkawkę ostatnio chyba 10 razy dziennie, śmieszne uczucie:-)
Marcelina, ale masz championy w domu;-) Za takie krycie też jakąś kasę dostajesz, prawda?
Oli, mama Cię pogoniła:-D?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

Widzę,że wesoło było wieczorem:)
ja walczę o kojec dla psa w ogrodzie. Wprawdzie nasz nie wychodzi do nas na górę, ale jak się zejdzie na dół to
masakra jak śmierdzi. Gluty z pyska są wszędzie!!!
Dziekuje za slowa otuchy. Leze na Ujastku. Na razie ok. Mysle, ze nie zostane tu dlugo. A na izbie przyjec byl moj lekarz prowadzacy, niezle co nie?
Przynajmniej teraz jestem spokojna. Maly sie ciagle nie rusza. Tzn ja go nie czuje

akutan trzymaj się. Zachciało Ci się po szpitalach w weekend łazić:)

szuszu a Ty jeszcze poczekaj bo przecież masz się Oli po porodzie opiekować:-D

Witam sie:)
wlasnie mam ktg i slucham sobie jak malego serce bije. W nocy czulam jak sie ruszyl. W koncu len jeden. Heh. Zachcialo sie szpitali. Maz we wtorek ma ur i mielismy swietowac w weekend a tu klops.
Szuszu- na koloniach fajnie;) pogaduchy, smiechy, tylko te kroplowki i inne badania slabo przypominaja zycie obozowe
milego dnia

hej kochane :)
susumali - ja niestety nie moge zostac dluzej niz trwa macierzynski, jezeli B. znajdzie prace to ja do swojej wroce na pol etatu a jak nie to bede musiala na caly a wtedy on bedzie z mloda siedzial (bo Niko chodzi do przedszkola). Tylko wiesz jak to sie pracy szuka jak sie jest uziemionym z malym dzieckiem. Ja bym wolala narazie nie wracac na caly etat bo to są 12-godzinne dyzury, jeden weekend w miesiacu wolny tylko i praktycznie caly czas jest sie w pracy bo dzwonia, bo trzeba zaltwic cos po szkolach, lekarzach czy sądach. No ale zobaczymy musze chyba zaczac szukac pracy w szkole - tam lepsze warunki jezeli chodzi o czas pracy.
akutan - trzymaj sie na koloniach, oby sie maluszek rozruszał troche :)
Marcelina - to te twoje psy to pewnie wartosciowe samce jezeli chodzi o rozmnazanie - nie masz szans ich sprzedac do jakiejsc pewnej i dobrej hodowli, w koncu te tytuly tez kosztowaly was sporo kasy i czasu i zaangazownia.
Oli - rozumiem ze sie wynioslas do mamy zeby sie maz mial czas psem poopiekowac? Tylko mi nie mów ze wzielas psa ze sobą.;-)

akutan - a gdzie masz zlokalizowane łożysko? bo słyszałam że jak jest na ścianie przednie to tłumi ruchy a chyba może się przemieszczać (ja np miałam na ścianie tylnej a później widze w opisie ostatnim że na bocznej).

Flower- mam na przedniej. Nauczylam sie nasluchiwac ruchow, bo maly od poczatku len patentowany i slabo go czuje. A teraz przez dobe cisza totalna. Od rana znowu czuje tego motylka

ano napędza stracha mamusi ale może Wiktorek wcale nie taki leń :p to ułożenie łożyska może takie dawać "objawy" a że teraz dzidzie się bardziej wypychają niż kopią to nie wyczuwasz łobuziaka.

ja nie mam pojęcia co z malusią zrobić jak mi się skończy macierzyński :(( niania? ale nie wiem czy będzie nas stać, na wszelki wypadek zapiszemy do żlobka od razu jak niunia dostanie pesel (bo czeka się długo więc może akurat trafi się - już 3 wybraliśmy w Krakowie a raczej ja wybrałam). chciałabym zostac z niunią ale moja pensja dość znacznie zasila budżet domowy więc raczej nie będzie to racjonalne ekonomicznie chyba że się firma męża rozchula póki co dokładamy

witam Was na chwile wpadam nadrobilam Was nie dpsize wszystkim wiec sorry
Akuttan Małgosia 3 majcie sie mam nadzieje ze sytuacj u Was sie unormuja:-)
Ewa gratulacje dla Mamy:-)
Marcelina współczuje...
a zdupcam jak nie bede jutro to moze w pn nie wiem podrowionka dla wszystkich ciezarowek:-)
Gratuluje wizyt;-)
Szuszu uwazaj na siebie.....

Ostatnia edycja:
reklama
hahaha ja nie moge was czytać, jak tak dalej pójdzie to predzej urodze ja pitole

szuszu ty tam uwazaj, chyba ze dostalas skurczy od nowel:-D

Oli mówisz ze wykastrujesz tez męza? hihi a co ze sobą poczniesz? chyba ze podziele sie z tobą tą lalką:-p:-D

akutan-ty tam sie trzymaj, ze tez na łikend ci sie zachcialo do szpitala, dzisiaj pewnie mniej badan bedziesz miala to poczuj sie jak na koloni

Do góry