Widze że dużo nas wychodzących na pole w sierpniu będzie rodzić ;-) tylko na chwile Was z oka spuścić a tu już kolejne 10 stron do czytania ;-) Co do szpitali to widac co osoba to opinia, byłam wszedzie w rydygierze bo tam mialam USG, w zeromskim i w siemiradzkim i kazdy mowi cos innego! WOgule to chuba wszyscy na kase patrza! A wykupujecie sobie polozna jakąś??? Co do laktatora, to ja mam 2 ;-) jeden od kolezanki z aventu reczny, a drugi z tomee teepie (czy jak sie to pisze) elektryczny. A te kubeczki na pokarm trzeba kupic? Coś a'la to http://pierwszyusmiech.com/product-pol-611-Pojemniki-do-przechowywania-zywnosci-Babymoov.html? Bp jutro jedziemy szpargalstwo oglądać przed zakupieniem i sie zastanawiam czy to dopisać do listy czy nie???
ja będę miała cesarkę wiec położna mi niepotrzebna. Rożne są opinie na temat szpitali ale o siemiradzkim chyba najgorsze. I tak jak akutan napisała, że tam tylko płatna część jest fajna.
Co do laktatora to ja mam ręczny z TT a siostra męża pozyczy mi jeszcze elektryczny z Baby Ono. Wiem ,że w Krakowie jest wypożyczalnia laktatorów elektrycznych. Więc pewnie w innych miastach też takie są.
mucha nie masz co po nocach robić?? Daj znać co i jak.
Miłego dnia