reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Mucha :szok: kiedyś czytałam,że cisnienie powinno się mierzyc na ręce od serca i tak mam mierzone u gina. Fakt faktem tez mam nieraz 200/90, ale po wizycie spada do 137/80 :-)
A tak w ogóle to witam się z Wami, u nas zapowiada się upał, więc pewnie będę tradycyjnie zdychać. Mój mąż ma syndrom wicia gniazda :-D od wczoraj sprzata, układa w szafie i w ogole wymysla :-D A urlopu ma do września, chyba wykonczy mnie tym.
Kasica :happy: super, ze juz jesteście w domku, wreszcie bedziesz spokojniejsza, a Grześ śliczny i jak słodko śpi.

Mucha dobrze, że wróciłaś już się martwiłam, że się rozmyśliłaś i nie chcesz sprzedać mi kurteczki :-p
Kasica baaaaardzo się cieszymy z takich dobrych wieści! Niech Grzesiu rośnie zdrowy i dostarcza rodzicom jak najwięcej powodów do uśmiechu :-)

Mucha jak to mówią złego licho nie bierze
wink2.gif

Lana - ja też sypiam na ogół na raty budzę się koło 2 nie śpię do 5 a później ten cholerny budzik na lekarstwa. Wczoraj po takiej nocce nie spałam w dzień i dzisiaj jak zabita tylko z 1 przerwa na siusiu i nawet jakoś swędzenie największe przespałam tylko widzę że prze sen się musiałam drapać bo mam pełno strupków na dekolcie i nogach a wczoraj nie miałam. obudzilam się jednak z bólem nóg i dłoni bo popuchły mi dość

Kasica - gratulacje mogę sobie tylko wyobrazić jaka teraz radość u Was panuje w domu
biggrin.gif

ja położnej nie biorę żadnej specjalnie bo slyszalam od kilku osob ze w moim szpitalu sa praktycznie same fajne, wystarczy ze moj lekarz jest tam ordynatorem. tylko obym wytrzymala te 2,5 tygodnia jak wroci z urlopu do 18 lipca - zresztą zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami Karolcia po 18 nie dostanie już klapsa za wcześniejsze wychodzenie (tak jej zagroziłam jakiś miesiąc temu, że za każdy tydzień na świecie przed 37 tc dostanie w dupę i chyba działa ;p już z obiecanych 7 klapsów zrobiły się 3)

agulalula taaak i tylko napisałam o tym szpitalu, żeby się delikatnie wycofać ze sprzedaży :-D Znowu zostałam prześwietlona :-)

edit. właśnie sobie czytam i jestem posra... Mam odstawić fenoterol a tu na forach większość głosów że 1-3 tyg max i poród :O:O Mam nadzieję, że moja wie co robi.

KASICA ale super wiadomosc!!!! jestescie pewnie przeszczesliwi!!! a GRZESIU jest sliczniutki i jaki fajnie pulchniutki sie zrobil! suuper!

reklama
Do góry