reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej kochane :)
Podlanczam sie do terminu moj gin powiedzial ze z koncem lipca bedziemy ciac :) wg OM byl 09.08.
ankaaa - zycze sily i wytrwalosci, oby udalo sie wyleczyc synka jak najszybciej :**
Ja mam dzis wizyte wieczorem - cos mam stresa jak nigdy bo moja ciagla infekcja chyba sie zaostrzyla przez ten antybiotyk, ktory biore - mam nadzieje ze nie kaze sie klasc do szpitala bo ja teraz nie mam czasu:zawstydzona/y: (kilka wizyt z mlodym po lekarzach)

Czesc Dziewczyny. powrocilam po dluugiej przerwie, nie dalam rady nic robic tylko spalam i spalam wiec jak sie domyslacie wizyta w wawie niestety nie byla udana dla nas :(( malenstwo ma problemy i u nich doszly jeszcze inne sprawy nie tylko te z pecherzem i ptaszakiem. Jestem wsciekla na lek ktorzy mnie prowadzili. Musimy jakos dac rade przede wszytskim ja musze przeczekac jeszcze conajmniej do 20 bo mam wizyte w wawie i mozliwe ze zostane juz do poradu :(( a 15 mamy miec wyniki z kario....... cos tam pisze na tym watku bo juz tak zaczelam i skonczze tutaj.
Zycze udanego dzionka
Nie przeczytalma wszystkich watkow wiec narazie nie odnosze sie do nich

Aniu, tak jak piszesz - musicie dać radę. I dacie. Jesteśmy z Wami całym sercem!!!!

Na forum jest parę dziewczyn z Wawy, więc w razie pojawienia się jakichkolwiek tematów, w których będziemy mogły Ci pomóc dawaj znać.

Aniu- trzymaj się, jesteśmy z Tobą.
Patrzę, że z sierpniówek zrobiły się lipcówki :)

A u mnie właśnie burza przeszła i chłodniej się zrobiło... a teraz relaksik i wcinanie truskaweczek

ANIA trzymam mocno kciukasy za Was

Oli jak już kiedyś wspominałam, ja to z Tobą w zawody nie idę:-) Stawiam na Ciebie, że Ty rozwiążesz worek pierwsza i potem się wszystkie posypiemy:-D
No na bycie pierwszą sierpniówką to już nie mam szans :-D, i oby do tego 38 tyg

Chociaż ja już nie mam sił. Odwołuję dziś moje uwielbienie dla upałów - dziś mam już dość

Aniu, i mi przykro bardzo, ale dacie radę. Mam nadzieję, że wady Twojego synka sa w 100%do zoperowania. Trzymam kciuki.
Własnie przegladałam "stare" fora na ktorych bywalam i bywam i tam juz sie pojawily lutowe mamusie :szok: ale ten czas leci.
Pozarłam chyba ze dwa kilo truskawek i az sie boje by mnie nie uczulily, bo tak czasem mi sie dzieje, ale byly tak pyszne, slodziutkie, ze jeszcze w tym roku takich nie mialam.

Aankaa84 i ja dołączam się z kciukami, zaciskam z całych sił. Mam nadzieję, że wszystkie wady są uleczalne i że Twój maluszek wróci do zdrowia. Wszystkie Wam tego życzymy i kibicujemy.

reklama
szuszu- nie strasz ze z tym uciskiem bedzie gorzej...ja juz mam obway przed samotnymi wpadami na misato czy spacerami bo jak mnie nagle przytyka to tylko polozenie sie plackiem pomaga mi sie z powrotem dotlenic:/ Dziwne to bo niby oddycham normalnie a wrazenie jakby tylko połowa tlenu docierała do organizmu :(
ankaa- trzymaj sie dzielnie!!! Przykro mi ze takie wady wyszly dopiero teraz ale mam nadzieje ze da sie wszystko wyleczyc
Oli- ja tez mysle ze ty rozpoczniesz serie sierpniowych porodow. ja mam termin na 14-stego ale od 1-szego zaczniemy wspomagac opuszczanie brzuszka przez Mikołaja...tak czy siak planuje pozostac 100%sierpniowka :)

Widze ze w Krk burza..ciekawe w ktora strone PL pojdzie??

aaaa...musze sie pochwalic. Dzis z P. mamy mala rocznice-10lat jako para :p No i mnie zaskoczył, bo choc on w stolicy to przyslal w tajemnicy swojego brata z bukietem róż :) Oczywisice przypomnialm mu ze dzis taki a nie inny dzien bo przeciez nie musi pamietac takich dat, wystarczy ze ciezko mu idzie z data slubu ale docenaiam bardzo ze pomysla:D

Do góry