to ja tez chcę z Wami 26.07 z usg, 6.08 z miesiączki:-)
Jeszcze Oli ma chyba na 25.07;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja tez chcę z Wami 26.07 z usg, 6.08 z miesiączki:-)
Jeszcze Oli ma chyba na 25.07;-)
ja mam na 4 sierpnia, ale cc 25 lipca ;-)
Czesc Dziewczyny. powrocilam po dluugiej przerwie, nie dalam rady nic robic tylko spalam i spalam wiec jak sie domyslacie wizyta w wawie niestety nie byla udana dla nas ( malenstwo ma problemy i u nich doszly jeszcze inne sprawy nie tylko te z pecherzem i ptaszakiem. Jestem wsciekla na lek ktorzy mnie prowadzili. Musimy jakos dac rade przede wszytskim ja musze przeczekac jeszcze conajmniej do 20 bo mam wizyte w wawie i mozliwe ze zostane juz do poradu ( a 15 mamy miec wyniki z kario....... cos tam pisze na tym watku bo juz tak zaczelam i skonczze tutaj.
Zycze udanego dzionka
Nie przeczytalma wszystkich watkow wiec narazie nie odnosze sie do nich
No na bycie pierwszą sierpniówką to już nie mam szans , i oby do tego 38 tygOli jak już kiedyś wspominałam, ja to z Tobą w zawody nie idę:-) Stawiam na Ciebie, że Ty rozwiążesz worek pierwsza i potem się wszystkie posypiemy