reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Anna- serdecznie ci współczuję... jacy ludzie potrafią być nieludzcy to aż strach.
Dominic- a Ty nie miałaś uważać na tą swoją rączkę?
A85- ostatnio też się suseł zrobiłam- właśnie przespałam z 1,5 h i taka jestem zaplątana

Laski- właśnie dostałam maila, że wygrałam uczestnictwo w warsztatach projektowania toreb- cholera- wyniki miały być w zeszłym tygodniu. A oni mi piszą, że zapraszają na zajęcia jutro o 16- w Wawie-no i nie wiem co robić, chyba nie pojadę tak z dnia na dzień, bo nie mam nic przygotowanego. Jaka masakra. Mam nadzieję, że żadnymi kosztami mnie nie obarczą.

reklama
Akutan uważam, przykleiłam na cięcie plasterek i zabandażowałam tak na wszelki:-p A poważnie to jest z nią lepiej niż z pierwszą po zabiegu, nie wiem dlaczego w każdym razie jutro już wybieram się do biura bo do głowy dostane w domu.

aanka strasznie mi przykro z powodu dzieciątka.... a nie da się tej wady zoperować? Jakie są rokowania?

anna2101 co za su... z tej baby... Po prostu nie wiem co napisać...

biedroneczka jak widać ta położna powołania nie ma... Czuję, że przyjdzie raz i później jej podziękuję...

A85 a tobie to chyba będzie ciężko dotrwac do 23/08:-D? Ja się własnie urodziłam 23 i nie wiem do końca czy jestem Lwem czy Panna bo różnie piszą...

Cześć Dziewczyny!

Witam się po dłuższej przerwie i niestety z przykrością stwierdzam, ze nie dam rady Was nadrobić. Tak więc wybaczcie, że nie będę odpisywać każdej z osobna.

U mnie wszystko w porządku, wybyczyłam się u mamy, ale teraz już u siebie zmagam się z temperaturami powietrza....że też akurat nam się przytrafiła najcieplejsza wiosna dziesięciolecia, strach myśleć, co będzie jak zacznie się lato ;-) A brzuchy coraz większe...

Hej Tonya - ponoć lipiec ma być taki sobie wię może nie będzie tak źle. JA narzekać nie mogę bo uwielbiam jak jest ciepło, ale współczuje wszystkim którzy źle znoszą upały

Mal-gosia oby prognozy co do lipca się sprawdziły....
Ja też do tych ciepłolubnych należę, ale w ciąży mi gorzej...nigdy w życiu się tyle nie pociłam, najchętniej bym nago chodziła wszędzie ;-)

Megmarion truskaweczki...mniam, to jest to, co teraz tygryski lubią najbardziej :-) Już lecę....

Dzieki dziewczynuy na mile slowa. Co do rokowan to tak wszystko sie okaze jak bedziemy miec wyniki z kario......, teraz wizyte na echo serduszka i doplera jedziemy 20.06 i wtedy tez sie dowiemy co i jak. Wada pecherza jest operacyjna dlugoletnie leczenie, ale czy da sie zrekonstruowac ptaszka to nic nie wiem mam sie dowiedziec 20, profil twarzoczaszki i paluszki raczek i nozek tez im sie nie podobaja. KU*****chodzilam do 2 b.dobrych lekarzy.
anna jestem w szoku, jak tak mozna zrobic. Ojciec nic nie moze zmienic?? wplynac jakos na ta babe!!
Dziewczyny jakby ktoras z Was potrzebowala Ferrum lek tabl do ssania(zelazo) to z checia sie podziele ja niestety nie poszlam na nie

reklama
Aanka powiem tak - w głowie się nie mieści, gdzie tych dwóch konowałów miało oczy jak Ci usg robili!!!Nic tylko zaskarżyć!!! Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz. Musisz być silna za Waszą dwójeczkę.

A jeśli chodzi o narzeczoną tatusia to przepraszam może nie powinnam oceniać ludzi, których nie znam, ale dla mnie i ta Pani i tata są siebie warci...

Jak piszecie o rozwiązaniu w lipcu to pękam z zazdrości - czy ja jedna zostanę jak ta ciężarna słonica???termin wg OM 22.08, wprawdzie młody o 2 tyg wyprzedza swój wiek, ale przecież zawsze się mówi że ten termin z miesiączki najrealniejszy, prawda?

Do góry