reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

ANIA trzymam mocno kciukasy za Was

No na bycie pierwszą sierpniówką to już nie mam szans :-D, i oby do tego 38 tyg

Chociaż ja już nie mam sił. Odwołuję dziś moje uwielbienie dla upałów - dziś mam już dość
<hahahahah>:-) juz iesz co to upal Oli ja tez nie daje rady poce sie siedzac;/ ale sie chmurzy wiec licze ze popada i bedzie git;-)
ANkaaa 3 maj sie oby wszytsko sie jakos dobrze skonczlo ten lekarz to chyba slepy byl przykro mi strasznie...;-(
Malgosia to masz niespodziewanke;-)
Devi super niespodzianka ja tez zaczne z mezem pomagac malemu wyjsc na swiat w 38 tyg;-)
co do terminu ja z om mam w koncu na 31 lipca/1 sierpnia a teraz usg na 30 lipca;-)licze ze tak 23 moze sie juz rozpakuje;-) hahaha ale liczyc to ja sobie moge :p
zamowilam wozek ale jestem troche zestresowana mam nadzieje ze facet zrobi tak jak chcialam ....bo przez meza nie slyszalam polowy co do mnie gadal ;/

reklama
Ja nie wiem jak ale zmusiłam się w ten upał do ćwiczeń, tyłek już dzięki temu całkiem przestał boleć i też właśnie szamam wielgachną porcję lodów. W cieniu 30 stopni, umieram. No i nie mam już gipsu:-)
I proszę nie piszcie już nic o seksie bo niektóre z nas mogą tylko pomarzyć i smaka robicie:-p

Ja właśnie poszłam odebrać wyniki krwi, faktycznie na dworze aż za gorąco! a mój jamnik tylko by siedział na kolanach! więc dodatkowo jeszcze mnie grzeje!
coś tam mi pospadało w wynikach, ale nie wiem jak to interpretować, chyba jakaś mała anemia się przyplątała, spadły mi trochę krwinki czerwone, hemoglobina i hematokryt, a w moczu mam dość liczne nabłonki płaskie? co to znaczy?? Biedroneczka napewno będziesz wiedzieć!!!:) mam wizytę 13 zobaczymy co tam z moją szyjką,
mi się chce cały czas spać!!! teraz też oczy mi się zamykają :p
ja bym chciała urodzić po 23 sierpnia :p żeby była 3 panna :))))

Witam kochane sierpnioweczki.
Nie było mnie kilka mies. a tu takie zmiany :) zanim sie obejzymy zaraz nasze maluszki pojawia sie na swiecie :)
U mnie sporo sie zmienilo. Zostalam wywalona z domu przez nazeczoną mojego ojca. i mieszkam jak narazie z babcia mojej kolezanki. staramy sie znalezc chociazby kawalerke dla siebie ale jest bardzo ciezko. A zbyt wiele czasu nam nie zostalo. Termin porodu zbliza sie wielkimi krokami :(

my już po zabiegu, idę na wątek:)

Dominic dobrze, że już bez gipsu:)) Tylko proszę Cie nie chodź na rękach:-D

Ankaaaa, bardzo współczuję i trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło.

ANkaaaaaaa jak ojciec mogl na to pzowolic z tego co pamietam szukaliscie czegos bpo osobno mieszkalas ze swoim facetem..?? kurde zycze jak najszybszego znaleznienia 4 katow i bardzo mi przykri...;-(
Ja mam dzis dosc smierdze poce sie ;-(wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anna2101 powodzenia w szukaniu lokum i kopnij ode mnie w d... tą narzeczoną bo to trzeba mieć nieziemski tupet pozbawić dachu nad głową ciężarną.

Ja nie wytrzymałam, poszłam po zimnego lecha bezalkoholowego a wróciłam z pełnym plecakiem i reklamówką różności. Będzie na juto botwinka:-)
Rączka spisuje się świetnie;-)

reklama
ANkaaaaaaa jak ojciec mogl na to pzowolic z tego co pamietam szukaliscie czegos bpo osobno mieszkalas ze swoim facetem..?? kurde zycze jak najszybszego znaleznienia 4 katow i bardzo mi przykri...;-(
Ja mam dzis dosc smierdze poce sie ;-(wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nawet slowem sie nie odezwal :/ jestem na niego strasznie wkurzona. ma w nosie co sie stanie ze mna i z malą. Z moim facetem nie mieszkalam i nie mieszkam. bo nie stac nas na to. on mieszka z rodzicami a ja u babci mojej kolezanki . i tak musze sie od niej wyprowadzic do sierpnia
dominic-ja jeszcze jej pokaze. sama nie moze miec dziecka i sie na mnie msci. wiec skoro pozbawila moje dziecko dachu nad glową to nigdy mnie i malej nie zobaczy :) jakos damy sobie rade sami.

Do góry