reklama
kulkaPrzytulka
Fanka BB :)
Dziewczyny, dziś się udało i nie mam już pessara:-)Na IP dziś była jakaś bardziej kompetentna pani doktor i nie miała wątpliwości zdejmować czy nie. Zbadała mi też szyjkę po zdjęciu, stwierdziła, że jest twarda i raczej w najbliższych dwóch tygodniach porodu nie będzie. Dodała też, że to nie na 100%, bo w położnictwie nic się na da na 100% określić. ;-) Zdejmowanie trwa kilka sekund, nie boli chociaż nie jest zbyt przyjemne - takie uczucie ciągnięcia miałam. Ale po wyjęciu już nic nie czuć, więc ok:-)
Zrobili mi też ktg, wyszło prawidłowo, skurcze macicy na poziomie 20, czyli prawie ich brak, tak?
Pisałyście wcześniej o ubrankach, ja tych najmniejszych mam sporo i nie wiem, czy zdążę Małego we wszystko ubrać ;-)Wszystkie dostałam w spadku i stąd taka ilość. No i w nast. tyg mam usg, gdzie dowiem się ile Dzieciaczek waży i może ważyć po porodzie.
Zrobili mi też ktg, wyszło prawidłowo, skurcze macicy na poziomie 20, czyli prawie ich brak, tak?
Pisałyście wcześniej o ubrankach, ja tych najmniejszych mam sporo i nie wiem, czy zdążę Małego we wszystko ubrać ;-)Wszystkie dostałam w spadku i stąd taka ilość. No i w nast. tyg mam usg, gdzie dowiem się ile Dzieciaczek waży i może ważyć po porodzie.
modlicha83
kulkaprzytulka- no to dobre, że nic nie bolało i że masz już to za sobą
takaj- nie wiem czy dam 4 razy dziennie,ale 3 to spokojnie np.czytam forum i masuję
moi chłopcy poszli na rower a mi się nuuudziii
takaj- nie wiem czy dam 4 razy dziennie,ale 3 to spokojnie np.czytam forum i masuję
moi chłopcy poszli na rower a mi się nuuudziii
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Kulka ale masz super, że już bez tego chodzisz!! Nie masz pojęcia jak Ci tego zazdroszczę, ja musze się kulać z tym jeszcze minimum 6 dni o ile oczywiście mi to zdejmą a nie odeślą jak Ciebie wtedy Mówisz, że da się przeżyć, muszę tylko bardziej na luzaku podejść chyba do tego bo przy zakładaniu walczyłam z moim lekarzem na tym fotelu i zakładał mi to chyba ze 3 minuty a co chwila mi gadał, żebym się wyluzowała, no jasne, niech sobie wsadzi rękę do d... i pogmera to zobaczymy jak będzie śpiewał :/
Modlicha ja przy czytaniu nie dam rady bo muszę trzymać czymś książkę, czy może Ty raz jedną pół godziny i raz drugą pół godziny masujesz? Ja to tak myślę puścić sobie coś w telewizji i masować ale mam krępację, że ktoś wejdzie akurat (u nas rodzine mogą w ciągu 10 sekund być na górze) i myślę, że mogliby tego nie zrozumieć co ja robię
Modlicha ja przy czytaniu nie dam rady bo muszę trzymać czymś książkę, czy może Ty raz jedną pół godziny i raz drugą pół godziny masujesz? Ja to tak myślę puścić sobie coś w telewizji i masować ale mam krępację, że ktoś wejdzie akurat (u nas rodzine mogą w ciągu 10 sekund być na górze) i myślę, że mogliby tego nie zrozumieć co ja robię
Doriq- jak możesz mieć tens wypożyczony to ja bym brała ponoć super jest, nie wiem ile u mnie kosztuje żeby wypożyczyć, ale jak czytalam to pełno mamus zachwalalo! Wiec bym się nawet nie zastanawiala jak za friko..a kamery nie mam z nianka tylko te maty na oddech ale znajac mnie to bede i tak siedzieć i się lampic na niego jak śpi
Modlicha- koszystaj z wolnego bo jak Wojtus się pojawi to bedziesz miała co robić
Taka- a nie możesz wczesniej isc żeby ci zdjeli pessar??
KulkaPrzytulka- super ze juz po zdjęciu ciekawe kiedy cię weźmie..
Ja sie skusilam na coś slodkiego a teraz mały skacze ostro
Modlicha- koszystaj z wolnego bo jak Wojtus się pojawi to bedziesz miała co robić
Taka- a nie możesz wczesniej isc żeby ci zdjeli pessar??
KulkaPrzytulka- super ze juz po zdjęciu ciekawe kiedy cię weźmie..
Ja sie skusilam na coś slodkiego a teraz mały skacze ostro
modlicha83
takaj. - jeszcze o te wody pytałaś, chlusnęło tak, że od razu się obudziłam, jakby się tylko sączyły to pewnie bym się nie zorientowała
a brodawki to masuję jedną przez 15 min. potem drugą przy użyciu bephantenu - po chwili brzuch się mocno spina!!
a brodawki to masuję jedną przez 15 min. potem drugą przy użyciu bephantenu - po chwili brzuch się mocno spina!!
taka j.
Modlicha mówisz?? No to ja jak tylko zdejmą to zaraz masuję, już w aucie w drodze Nie no żartuję oczywiście, przyjadę do domu, zamknę się w ubikacji i dalej jazda, albo będę brała długaśne prysznice w połączeniu z tym samoerotycznym masażem skoro to takie skuteczne, położne podobno to wychwalają więc chyba musi działać.
Mnie pykło jak na okres ale tak ledwo co zauważyłam i to tak na pare sekund, dobre i tyle :/
Mnie pykło jak na okres ale tak ledwo co zauważyłam i to tak na pare sekund, dobre i tyle :/
doriq
Kulka ale masz fajnie, że już ci zdjęli. Mnie i Taką j. czeka to w środę, dobrze, że nic nie boli uufff
Modlicha masuj, masuj:-) A to jest jakaś specjalna technika tego masowania?
Taka j. jak ktoś wejdzie, a ty będziesz masować zawsze możesz powiedzieć, że cię mąż zaniedbuje
Modlicha masuj, masuj:-) A to jest jakaś specjalna technika tego masowania?
Taka j. jak ktoś wejdzie, a ty będziesz masować zawsze możesz powiedzieć, że cię mąż zaniedbuje
reklama
taka j.
Doriq niezłe jaja by były! Wiesz co ja już taka pewna nie jestem czy mi to zdejmą w środę, ale myślę, że się lekko wpienię jak się okaże, że ktoś mnie zbywa.
Ale mam opuchnięte kostki, aż niemożliwe, po prostu są niewidoczne i nie mam pojęcia w jakich butach mam lecieć do sklepu dzisiaj, nawet kapcie mi nie pasują!
Ale mam opuchnięte kostki, aż niemożliwe, po prostu są niewidoczne i nie mam pojęcia w jakich butach mam lecieć do sklepu dzisiaj, nawet kapcie mi nie pasują!