reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Basia ja nadal biore tabletki, ktore mi starcza do sierpnia i sa to wlasnie femibion natal classic :-D

Quincy super ze sie odezwalas, czekamy na kolejne wiesci ;-)

Jagoda kurcze juz takie rozwarcie, trzymam za Was kciuki i dotrwanie do 38 tygodnia!!!

Maciejka gratuluje udanej wizyty!

co do pazdziernikowej mamy nie bede czytac bo tylko sie zaczne nakrecac i denerwowac, ze szybciej do szpitala trafie!

reklama
Jagoda, współczuję, że musisz jeszcze pracować.. dbaj o siebie i maleństwo;*

Quincy, bidulko... a jak się czujesz po tym fenoterolu? bo słyszałam, że kobiet źle go znoszą.. ja z moim pulsem to pewnie bym już nieprzytomna była :p

Madziasek, to te same witaminki co ja ! ;) tylko właśnie się zastanawiam czy jest sens kupować jeszcze jedno opakowanie.. chyba, że trafię znowu na przecenę w superpharm :) ostatnio kupiłam za 20zł.

Naleśniki i inne przysmaki z truskawkami mniiaam.. ale robicie mi smaka..
ja już dziś nie mogę nic więcej zjeść.. przed chwilą jeszcze zrobiłam sobie warzywa na patelnię, popiłam niezdrową colą i na tą chwilę jestem najedzona :p

Basia gratuluję najedzenia, nie wiem jak to zrobiłaś, mnie to dzisiaj nie spotka chyba :/ Ja brałam fenoterol w pierwszej ciąży, jednocześnie brałam leki na serce bo inaczej miałam silne kołatania.

Haha ja też nie wiem jak mi się to udało ale jak pomyśle ile potem będę się musiała męczyć żeby schudnąć to mi się odechciewa opychania :p
Ja i bez tych tabletek mam kołatania i podwyższony puls także nie wiem jakby to było gdybym musiała ten fenoterol brać..

U mnie wszyscy w rozjazdach.. rodzice nad morzem jeszcze do soboty, a siostra dziś wyjeżdża do Niemiec do pracy i wróci w połowie września.. teraz muszę codziennie jeździć do jej kotki bo zostawiła ją samą w domu więc trzeba do niej zaglądać, aż rodzice nie przyjadą :)

Zmykam do wanny, a później do łóżeczka :) miłej nocy dziewczyny :)

no wlasnie bylam wczoraj w zusie sie aapytac i nie da rady:baffled::baffled::angry: musze sie przemeczyc te 2 tyg

ale sie glodna zrobilam znowu;p a warzywka na patelnie bym wszamala :-D:-D:-D:-D

po kapieli brzuch troche lepiej, ale spakowalam juz torbe na cacy i niech czeka;-)

dobranoc dziewuszki ;-):-)

Taka j - za 2 tyg. Właśnie lekarka mówi ze mało waży. :zawstydzona/y:

Basia - ja żadnych wit nie biorę. :happy:

Allme - to lepiej używaj czegoś do higieny intymnej. W ciąży jesteśmy bardziej narażone na infekcje dróg rodnych.

Quincy - tak to jest w szpitalach ze sie leży bez badań ..

Jagoda - to drobna Twoja dzidzia. Gratki 36tyg :-D

reklama
Do góry