My-
Ode mnie ze szpitala mam taka liste:
Dla mnie: plan porodu,koszule do rodzenia i na potem cos lekkiego, kapcie, majtki po porodowe,wkladki pp,podklady, stanik do karmienia(w razie wu) wkladki laktacyjne,ręczniki w ciemnym kolorze,skarpetki, kosmetykido mycia, pomadka do ust, jakis ipod etc lub magazyny,zdrowe przekaski typu suszone owoce, muesli batoniki, telefon,ladowarka,luzny strój na wyjscie ze szpitala,chusteczki,zatyczki do uszu,aparat fot,
Dla dziecka: miekkie reczniczki, chusteczki mokre,pampersy, kocyk, ciuszki: ja biorę 2 rozmiary 56 i 62- 2x spioszki, 2x body krótki rękaw,2 x czapeczki,2x rekawisie, i strój na wyjscie (u mnie na nast. dzień się wychodzi do domu i 1 tydzień położna przychodzi do domu) w domu jeszcze w osobnej torbie zostawię 2 kplety ciuszkow body itd,w razie co żeby t nie musiał szukać i sam wybierać, jak trzeba donieść czy coś, narazie to tyle..
Ja dziś pieke jagodzianki mniamm,
Quincy- super wieści, tylko uważaj z tym porodem sn, żeby to było na miarę możliwości twoich bioder itd z ta wagą, i jak cos to cisnij ich o cc, masz tam zaufanego lekarza gdzie rodzisz? Tzn dobrego!!?
All me -lepiej jak jest możliwość to bierz wózek teraz poki jeszcze nie jesteś tak zmeczona jak pod koniec ciąży
, to sobie ładnie przygotujesz i upierzesz jak potrzeba