reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Quincy, Ci lekarze sami nie wiedzą o co im chodzi! 35 tydzien to napewno nie jest jeszcze ciaza donoszona.

Maciejka, moja mała w piatek w 35 tyg wazyla 1900 to Twoja dzidzia wcale nie jest taka mała:-)

basia, ja witamin nie biore juz ze 2 m-ce

moja kuzynka wczoraj urodzila tydzien przed terminem, a mnie dzisiaj brzuch strrrasznie ciągnie i mała wciska się w szyjkę, ginek w piatek mowil, ze mam rozwarcie 1,5 cm, ale na ktg skurczy nie bylo...jeszcze tydzien musze wytrzymać do skonczonego 36 tyg, a dzisiaj zaczelam ten upragniony 36!

Quincy fajnie, że się odezwałaś, dziwne, że lekarz stwierdził, że masz już donoszoną ciążę, najwcześniej za taką uważają ciążę w 37 tygodniu ale dobrze, że jeszcze Gabrysia siedzi w brzuszku :)

Jagoda Ty masz już takie rozwarcie?? No to poród pójdzie chyba bardzo szybko, fajnie masz.

Quincy, dobrze, że się odezwałaś bo już tutaj wszystkie się o Ciebie martwiłyśmy :) trzymaj Gabrysie w brzuszku chociaż do 37 tygodnia !!
informuj nas na bieżąco !! :)

Doriq, jak będę na siłach to odrobię na pewno :) bo to dopiero 16 lipca będę mogła :)
Teraz czytałam o tej październikowej mamie.. nieźle.. oby maluszek dał sobie radę i był zdrowy..

Jagoda, Ty też potrzymaj jeszcze córeczkę troszkę w brzuszku :) coś te dziewczynki szybko chcą wyjść na ten świat :)

Październikowa mama się rozpakowała?? Kurcze bardzo szybko, oby wszystko było w porządku!

Ciaze donoszona nazwal lekarz nie mający pojęcia w którym jestem tygodniu. Stwierdził to na podstawie wymiarów bpd, hc, a i fl które wypadaja na 36 tydzień +.
Czekam na obchod. Może dostane fenoterol w tabletkach bo już mi żyły od wenflonu odpadaja...

doriq, pracuje jeszcze 2 tyg, pozniej juz wolne, ale zebym, dotrwala do tych 2 tygodni, to bedzie dobrze

taka.j no juz takie rozwarcie, a dzisiaj mala strasznie sie wpycha w ta szyjkę.. a ja glupia!! zamiast lezec to do ogrodka poszlam truskawki pozbierac i robilam pampuchy z musem truskawkowym (pycha!):-):-)

ide do wanny polezec, moze brzuch odpusci

reklama
Do góry