reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

i ja się witam:-D
u nas dziś piękna pogoda więc znów się wietrzymy:tak: no i korzystając z tego że można biegać w krótkich spodenkach robi drugie podejście do pożegnania z pieluchą- trzymajcie kciuki:-D
a ja trzymam za Wasze dzisiejsze i jutrzejsze spotkania z maluszkami:tak:

reklama
Trzymam kciuki za wizyty!No i umówiłam się na te hybrydy zobaczymy co z tego wyjdzie robię na stópkach i dłoniach.U nas dosłownie upał,wszędzie okna pootwierane więc przyjemnie w domku.Zaraz mała z przedszkola wróci to będziemy na dworku siedzieć,a od jutra zaczynamy ogród urządzać bo mają nam ziemię przywieźć.Miłego dnia kobietki!

hej :)

trzymam kciuki za wizyty :) ja mam w piątek rano.

a coś od wczoraj mnie boli pipka :/ normalnie jak chodze to pobolewa a jak juz dlugo chodze albo coś podnioe to duzo mocniej :(

maciejkaa- no różnie:-D póki co przyzwyczajam go tak po trochu, tzn jak jest ciepło jak dziś to zakładam same spodenki, i tłumaczę że nocnik jest blisko i sisi musi być do nocniczka, no i dziś w sumie zsikał się tylko raz w gatki a tak to ładnie mówił i siadał na nocnik,po południu musieliśmy wrócić do pampka bo byliśmy w odwiedzinach u kuzynki no i na noc też pampek będzie. To już nasza druga próba, ostatnio się zawziął i nawet nie pozwalał się rozebrać- teraz na szczęście jest lepiej:tak:
Za to muszę się pochwalić że pożegnaliśmy się ze smokiem, i to zupełnie bezproblemowo:-D

Czesc ;-)
heh caly dzien sprzatalam, pralam i ogarnialam ogrod, bo nie bylo nas 7 dni a dziadek nie kwapi sie by sprzatnac w kuchni czy lazience po sobie....
strasznie goraco bylo +28 stopni, ledwie zyje haha

Marzycielka mam nadzieje ze na wizycie wszystko bylo ok:-D
Maciejkaa Ewelinka kciukasy zacisniete ;-)

dobrej nocki!

Pandora trzymam kciuki za odpieluchowanie. Gratulacje pożegnania ze smokiem.

Ewelinka12 u mnie na szczęście nic się leje.

Madziasek na wizycie wszystko ok., maluch rośnie a ja razem z nim. Odwrócił się główką na dół.

My jak wizyta?

Kupiliśmy dziś łóżeczko i zrobiliśmy małe przemeblowanie, kuweta kota została przeniesiona do łazienki, miejsce na łóżeczko jest. W planie mam jeszcze kupić półkę wiszącą nad łóżeczko.

reklama
witam witam :-)

u nas też piękna pogoda, a mnie czeka sprzątanie szafy i porządkowanie ciuchów brrrrrrr

Mam do was pytanie, czy tez wam sie leje z piersi? Ja dzisiaj musialam kupic wkladki bo mnie juz wkurza, a wieczorem koszulke mam mokra calkiem

mi nic nie leci.. ale to normalne, na tym etapie może pojawiać się siara

Do góry