reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

maciejkaa- no różnie:-D póki co przyzwyczajam go tak po trochu, tzn jak jest ciepło jak dziś to zakładam same spodenki, i tłumaczę że nocnik jest blisko i sisi musi być do nocniczka, no i dziś w sumie zsikał się tylko raz w gatki a tak to ładnie mówił i siadał na nocnik,po południu musieliśmy wrócić do pampka bo byliśmy w odwiedzinach u kuzynki no i na noc też pampek będzie. To już nasza druga próba, ostatnio się zawziął i nawet nie pozwalał się rozebrać- teraz na szczęście jest lepiej:tak:
Z a to muszę się pochwalić że pożegnaliśmy się ze smokiem, i to zupełnie bezproblemowo:-D

no to gratki dla synka :-D

reklama
Witam dziewczyny! Już po wizycie, synek zdrowy, ładnie sie rusza, pani dr uspokoiła mnie w tym czasie mogą być jeszcze dłużej przerwy. Waga słuszna 692 gramy. Niestety ja do kardiologa muszę iść na echo serca, w przyszłym tygodniu sie wybiorę, narazie na palpitacje mam przepisane 2 mil relanium. piersi lekarka bada mi regularnie, nic nie leci ale na tym etapie mógłby być już wysięk, tak mówiła. W Poznaniu piękne słońce, po południu na sie zkiepścić niestety . ..

Czesc dziewczyny ;-)
u mnie tez piekna pogoda, dzisiaj poukladam ciuszki wedlug rozmiarow by wiedziec co jeszcze dokupic trzeba... Wyczyszcze lozeczko bo troche lezalo u siostry i sie zakurzylo, maly okupuje lewa strone brzucha i sie strasznie wierci ;-)

Ewelinka u mnie nic nie leci :-D
My2013 super ze wizyta udana, kciuki za Twoje serduszko!
Pandora gratulacje dla synka ;-)

Dzien dobry:-)

Jaka cudna pogoda, ciepelko i sloneczko. A ja niedawno wstalam, mala w nocy tak kopala, ze nie szko usnac hehe. Mam wrazenie, ze sobie bebenek z mojego brzucha zrobila;-)
Ostatnio zaczynaja nawiedzac mnie zawroty glowy, czy Wy tez je macie?

My
super, ze wizyta ok i ze ruchami juz sie nie martwisz. 3mam kciuki za Twoje serduszko
Ewelinka u mnie tez nic nie leci z cyca.

witam :)

ewelinka - u mnie leci siara już od ok. 4 tygodni :) tak samo miałam w pierwszej ciąży, więc to normalne.

pandora - to jesteśmy na tym samym etapie. u nas smoczek było tylko na noc do spania i w ciągu kilku dni smoczek poszedł w odstawkę. Teraz już 2gi tydzień odstawiamy pampersy w dzień. :)

gratulacje udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków :)

w sobotę czeka mnie przyjemność spotkania z glukozą :)

właśnie zapomniałam powiedzieć, że ja też mam glukoze w tym tygodniu, tą wyższ:blink:ą, lekarka powiedziała, żeby zabrać ze sobą pół cytryny..., może pomoże.

w sobotę czeka mnie przyjemność spotkania z glukozą :)

a mnie w piątek :sorry2:

właśnie zapomniałam powiedzieć, że ja też mam glukoze w tym tygodniu, tą wyższ:blink:ą, lekarka powiedziała, żeby zabrać ze sobą pół cytryny..., może pomoże.

teraz w standardzie jest, że robi się 75g glukozy, a nie 50g, jak to było kiedyś :tak:

my2013 gratulacje z powodu udanej wizyty

U mnie tez wszystko dobrze, opisalam w watku wizytowym :-)
i pytalam tez o te moje obawy. Pani dr powiedziala ze wszystko jest w porzadku, na tym etapie tak moze byc wiec nie ma sie czym martwic, dzidzius rosnie i wierci sie strasznie, zaslanial buzie raczkami

reklama
ktr- i jak Wam idzie? u nas dziś dramat- sika na nocnik ale tylko troszkę a reszta po chwili ląduje w majtkach- dziś w sumie pięć par do prania...

Do góry