reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

pandora - my w tamtym tygodniu tak pół na pół. Teraz od poniedziałku jest OK - tylko raz majtki mokre były. A dziś to w ogóle jakoś dziwnie jest: bo jak go pytam czy chce siku i czy usiądzie na nocnik lub podleje trawkę to odpycha mnie (co ma oznaczać że nie) albo sam zaczyna ściągać spodenki (co oznacza, że chce). także sam dziś nie woła, no ale ja go pytam co chwilę.
u nas za to była faza popuszczania w majtki w tamtym tygodniu, a reszta lądowała w nocniku, bo jak miał troszkę mokro to od razu wołał mama! więc szybko nocnik i się udawało.
Pampersa zakładam mu na drzemkę w ciągu dnia i na noc.

a dziewczyny podrzućcie jakiś przepis na ciasto z rabarbarem :) bo mam go pod dostatkiem i nie wiem co upiec :)

reklama
ktr- liczę na to że z czasem będzie coraz lepiej, chociaż trochę mnie podłamało to że dziś nie chciał siedzieć na nocniku, a nawet jak mi się go udało nakłonić to i tak nie sikał a chwilę później majtki mokre....

a tu mój ulubiony placek z rabarbarem- uwielbiam:-D
Maślankowe ciasto z rabarbarem

Cześć Dziewczyny,

ja wróciłam do pracy :) Planuję do 9. czerwca pracować. Wczoraj po pracy zakupy - całkiem owocne :)
W nast weekend planujemy z Mężusiem pooglądać wózki :) Już nie mogę się doczekać...
Pogoda genialna - uwielbiam upały. Jak na arzie czuję się dobrze, mam nadzieję, że weekend tez będzie taki piękny.

hejo, u mnie burza idzie, a taki upał jest, ze strach wychodzić z domu

Eweli, ja mam upatrzony wozek, ale jeszcze w sobote tez jade ogladac a jak nic nie znajde to kupie tamten:)

Cześć dziewczyny! W Poznaniu sie zachmurzyło, ale rano było piękne słońce. Zazdroszczę wam energii , mi jakoś jej brakuje...pozdrawiam

czesc,

u mnie tez sie troszke zachmurzylo ale slonce dalej sie delikatnie przebija, coraz trudniej wydziesiec 8 h w pracy, najchetniej bym polezala w domku, brzuch mi sciska strasznie jak siedze

W Toruniu upal i strasznie duszno, ale czas sie ruszyc i na zakupy skoczyc jakies. Dzis mam niedobry obiad, mama gotuje zupe szczawiowa, bo ojcu sie zachcialo:baffled:
A jutro dzien koncertowy, ruszyly juz juwenalia i czas sie wybrac na Kult i Strachy na lachy, bedzie zabawa:-)

reklama
Do góry