reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

IzaV a no mamy busa i go wynajmujemy firmom albo osobom prywatnym
Na ile osób? Masz jakiegoś linka??? Ewentualnie można siedzenia wymontowac??? ^^ info sie przyda

A i prosze kciuki, bo dzisiaj mam wizytę!:-)
&&&
Wstępnie powiedzmy, że do końca marca mamy czas, bo przesyłka troszkę czasu pewnie będzie szła (na str info, że nawet 3 tygodnie), a IzaV przyjeżdża do PL na dość krótko, więc musi dotrzeć żeby mogła sobie odebrać jak tu będzie...
Zapytaj Toska koleżankę, może akurat lepiej będzie u niej zamówić :)
nie ma pospiechu ze mna bo w razie czego moja mama będzie leciała jakoś w sierpniu do ńicei:)
I toska faktycznie zapytaj koleżanki o cenę !
glupia jestem ale jakoś łatwiej jest dolary czy ojro ńiz złotówki :/ jak blondi hehe
Cześć wszystkim!Zbieram się powoli na wizytę,wstaję a tu za oknem coś białego pruszy:-)ale jaja:-)
Pewnie Irlandia sparaliżowana bo troche pruszy haha:-D
&&& za wizytę!!! Czekamy na foty dzidzi z wewnatrz i zewnątrz
Nie ma to jak z samego rana obudzić się z silnym bólem głowy.
uuu nie fajnie :baffled: To ciśnienie tez prżeraza :szok:

Ja sie dziś chyba za papiery wezmę :/ mam chyba z 50 listów nadal nie otworznych :/ i drugie tyle do napisańia i wysłania! Grrr nie nawidze domowej adm

ps czy jeszcze coś posprzątać na głównym???

reklama
Witajcie,
postanowiłam zrobi pierwszy krok do poznania innych Sierpniowych Mam, czyli wzięłam L4 i wreszcie mam chwilę dla siebie maleństwa i kopania w internecie.
Zaczynając od początku:
Termin porodu mamy ustalony na 8 sierpień i będzie to trzeci Lew w naszej rodzinie, zaraz po teściowej i mamie. Czy będzie Madzia czy Kuba to się pewnie dziś dowiemy na badaniu.

Serdecznie witam Sierpniowe Mamy.

witajcie dziewczyny :)
ja dzisiaj mam mega lenia :)zapisałam małą do przedszkola ,ale pewnie i tak marne szanse ,że się dostanei do państwowego.

Ja od wczoraj znowuu musze meirzyc ciśnienie bo na wizycie miałam 130-140na 80 i lekarz kazał mi 3 razy dziennie mierzyc, no ale w domu poki co mam wzorcowe

Madziula ,weź apap i wypij może małą kawe skoro masz takie ciśnienie -oby szybko przeszlo
Za wszystkie wizyty trzymam mocno kciuki i czekam na relacje
Muszę uciekać bo moja Julka domaga się uwagi ;D Buziaki i miłego dnia

Witaj Opolanko, fajnie, że dołączyłaś. Mam sentyment do Opola, bo tam pracowałam i mieszkałam przez 5 lat :) kciuki za wizytę i koniecznie daj znać po!

Madzik, ja miałam to samo z ciśnieniem, to syndrom białego fartucha i stres/podekscytowanie przed wizytą, a u mnie też po wizycie :)))

Witam się z Wami!!!:-)
Madzik -gratuluję dziewczynki,a Damagi i Izka - gratki chłopczyków!!!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!!!!!!!!
Maghdalena -brawo za udaną akcję na poczcie,która przyniosła efekt.Chyba wezmę z Ciebie przykład,bo mam taki sam problem z listonoszem.Jest mu za ciężko wdrapać się na trzecie piętro:confused2:.
Opolanka - witaj!!!

Dziewczyny muszę się Wam pochwalić,że od trzech dni wyczuwam jak Tomuś mnie pokopuje:-).Jest to na razie takie delikatne ale musi to być TO,gdyż nigdy nic takiego nie czułam.Jestem tu chyba ostatnia,która ruchy wyczuła ale w końcu i mnie to dopadło:-D.

A!I jeszcze chciałam wspomnieć,że próbowałam zarejestrować się do dermatologa....:szok::szok::szok:.Mam czekać około 1,5 miesiąca!!!Nic,tylko prywatnie,bądź na IP,jak się pogorszy z tymi krostami.
Miłego dnia!!!:tak:

Hejka!
Malizna poszła spać, a ja czekam na przyjazd pradziadków. Lekko niezapowiedzianą wizytę postanowili nam zrobić :-D Babcia zadzwoniła, zapytała mamę, czy ktos jest w domu i oznajmiła- to my jedziemy :-) Za jakieś 30-40 min powinni przyjechać.

Opolanka - witaj :-)

Madziula - oby głowa odpuściła.

Maghda - ja się na nosidło nie piszę. Pozostanę wierna chuście :-) Wiązać już umiem, a chustę łatwiej w torebce upchnąć ;-)

Loleczka - ale ładne torciki. Ja to jestem jednak leniwiec kuchenny :-D Ciasto robię, żeby było dobre w smaku, a z jego wyglądem już mi się nie chce bawić :sorry:

Kupciusia - u nas też się w domu jaja skrzybało. Ale to juz umierająca tradycja się zrobiła :-( Z dzieciństwa to pamiętam, a w ostatnich latach jeździmy do teściowej, a tam rodzinnych tradycji nie ma :baffled:

Witaj opolanko! jeśli bedzie Kuba to już chyba trzeci na naszym forum :)
powodzenia na wizycie i pisz z nami bo tu fajne babki są :)

reklama
Multimama Loleczka &&&&&&&&&&& za wizytę

Magdalenha dobrze, że wizyta na poczcie przyniosła skutki

opolanka79 witaj! :-D

a ja dzisiaj byłam na usg państwowym i normalnie szokkk mam nadzieję, że lekarka chociaż w jednym miała rację :sorry: Nie wspomniałam jej nic, że byłam sobie na połówkowym prywatnie :sorry:
I tak dzieci rozmiarowo wg usg z 18.03 511g i drugie 436g a dzisiaj 450g i 400g
Wg tamtego lekarza dwóch chłopów... wg tej lekarki dwie dziołchy ale ręki sobie nie da uciąć :-D i bądź tu mądry i pisz wiersze :confused2::unsure::huh::laugh2: także usg drugiemu usg nie równe, nie napalam się na dziołchę (choć po cichu marzę sobie).... teraz czekam na usg 4D na którym będę się domagać dokładnego pokazania mi krocza :-D bo ciuszków już w brud nakupowałam dla chłopców

Do góry