reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Wow. loleczka, jakie cuda! Czy Ty jesteś plastykiem albo cukiernikiem? :)

A listonosz nie przyniósł mi nawet koperty wielkości standardowej, w której była jedna zwinięta bluzeczka, więc ważyło to 10 dkg, więc ten nasz to po prostu leń. Gdyby to się zdarzyło pierwszy raz i dotyczyło pudełka, to ok, ale mnie wyprowadziły z równowagi te wcześniejsze przesyłki - małe koperty!

reklama
Loleczka:szok: super te torty, nie myślałaś o własnej firmie cukierniczej?
Kciuki &&&&&

Maghdalena muszę się zastanowić, chłopaków nosiłam w zwykłej chuście, kiedy chcecie zamawiać? Wydaje mi się, że jedna z moich koleżanek na czerwcówkach szyje takie chusty, zapytam jej.

A i dzień dobry wszystkiem:-)

dziękuje dziewczyny! nie jestem żadnym cukiernikiem ani plastykiem... w zasadzie to nawet nie posiadam żadnych zdolności plastycznych... ja poprostu wykonuję torty, które znajduje w necie...
:zawstydzona/y: natomiast bardzo lubię piec ciasta:tak:

Ja mam nadzieję, ze bedzie parę dni na zastanowieniw związku z chustą... niestety nie chce mi się link otworzyc (w pracy jestem) i spróbuje w domku.... bo być może byłabym zainteresowana...

Wstępnie powiedzmy, że do końca marca mamy czas, bo przesyłka troszkę czasu pewnie będzie szła (na str info, że nawet 3 tygodnie), a IzaV przyjeżdża do PL na dość krótko, więc musi dotrzeć żeby mogła sobie odebrać jak tu będzie...
Zapytaj Toska koleżankę, może akurat lepiej będzie u niej zamówić :)

No i oczywiście kciuki za wizytę, Loleczka!!!

Wow dziewczyny pandorka, loleczka świetne torty!!

Loleczka kciuki za wizytke! Ps. Ten ostatni torcik to ten tzw teczowy??

Jak ja się nie mogę swojej wizyty doczekać no nie wytrzymam juzzz ;)), moje marzenie to domowe usg haha wtedy bym miała co oglądać na monitorze :)),

Kurde śnieg do mnie dotarl wrrr :/

Mutlimama -chyba też masz dziś wizytke nie ;) &&&&

Dzień dobry:biggrin2:

dzięki kochane jesteście ale średnia w nich moja zasługa bo komponenty gotowe:-D`
loleczka- piękne te Twoje torty:tak: no i &&&& za wizytę :tak:

Co do chusty- ja dziękuję mam już jedną po Antku praktycznie nieużywaną, bo jakoś nie był zainteresowany siedzeniem w niej, może Szymek będzie bardziej chętny:-D

reklama
Witam się i ja :)

Loleczka - super torciki. Ja tez lubię netowe inspiracje i mam większa satysfakcję jak sama coś upichcę nawet jak nie wygląda tak jak w necie, niż jak kupię gotowe w cukierni.

Franek - ja przez ostatnie dni też jestem bardziej senna niż zwykle. Może to "wiosenne" przesilenie?

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Dziś moja 2 szwagierka urodziła dziewczynkę. BYł taki tłok na madalińskiego, że nie było miejsca i pojechali na żelazną i tmurodziła. 2013 r. - baby boom :)

Do góry