reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
Hej laski :)

Kciuki za wizyty ;-)

Ja mam jutro połowkowe :-D
Aż się boję stanąć na wadze u poloznej bo coś mi ostatnio poszło w dupe biodra i uda buu :-(

Hej, dziewczyny, czy ktoras z was ma problem z niskim cisnieniem? bo zastanawialam sie czy to nie jesy grozne, ja zawsze mialam niskie, nawet 55 na 85 czasami. i teraz tez jest podobnie. Jak pytalam lekarza to mowila ze nic sie nie dzieje ale troche mnie to martwi.
dolaressr ja jeszcze ruchow nie czuje wiec nie jestes jedyna

IzaV wysłałam ci wiadomość na pw.Napisz czy doszła bo ostatnio wysyłałam chyba do Madziula 27 i chyba żadna nie doszła.
Zenia :szok:ja pierdziu co za lekarka aż strach pomyśleć że lekarze mogą tak się mylić...
Ja dziś pierwszy raz lasagne robię zobaczymy jak wyjdzie.

Ewelinka - w ciąży niebezpieczne jest ciśnienie wysokie. Niskie można sobie mieć, choć jest nieco upierdliwe, jak się ciągle chce spać;-)

ewelinka u mnie jest od początku ciązy 70/50 góra do 90/60 się dźwiga i nic na to nie biorę, na początku chodziłam jak zombi ale potem organizm się przyzwyczaił

Mam nadzieję, że ci lekarze po połowie mają rację :-D no ale fakt prywatne usg lepsze...

Hej

ja znowu byłam zapracowana przez kilka dni, teraz trochę wolnego.

Właśnie wróciłam ze szpitala. Byłam na moim usg "połówkowym" i wszystko jest super, maluch współpracował i nie ujawnił czy jest chłopcem czy dziewczynką:-) , tylko ja prawie zemdlałam i prawie zwymiotowałam na położną:baffled:, ale wszystko gra, nie ma paniki.
U nas kolejny dzień świeci słońce i wg prognozy pogody jest cieplej niż w Warszawie:tak:

Opolanka witaj!

Ja mialam takie przed ciaza wiec jestem przyzwyczajona, ale balam sie ze to moze byc grozne dla dziecka. Tez uwazam ze prywatne usg sa duzo lepsze, jak bylam w szpitalu to mieli tak beznadziejne ze nic na nim widac nie bylo, a prywatnie jest swietne, mam nadzieje ze jutro zrobi mi 4d to pochwale sie zdjeciami :-)

Maciejka, to trzymamy kciuki jutro ^^
Zienia, co za koszmar..akurat z waga to sie nie przejmuj bo one są i tak na oko...ale żeby zamienić siusiaki na ... I to jeszcze oba!!! Mamma mia :/ mam nadzieje ze nie będzie większej wtopy ubrankowej! (Może będzie można wienic na różowe ?) kiedy 4d?

Ale stresssy

reklama
Opolanka witaj

Dolaresr Tomusie to fajne chłopaki, mój mąż ma tak na imię J. Gratuluje kopniaczków.

Zenia ja bym wierzyła temu prywatnemu usg.

AleksandraMaria super, że na wizycie wszystko ok.

Ja sobie leżę i chyba czuje maluszka, i zaczęłam przeglądać wózki i opinie i im więcej przeglądam tym mniej wiem

Do góry