reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

IzaV a no mamy busa i go wynajmujemy firmom albo osobom prywatnym
Na ile osób? Masz jakiegoś linka??? Ewentualnie można siedzenia wymontowac??? ^^ info sie przyda

A i prosze kciuki, bo dzisiaj mam wizytę!:-)
&&&
Wstępnie powiedzmy, że do końca marca mamy czas, bo przesyłka troszkę czasu pewnie będzie szła (na str info, że nawet 3 tygodnie), a IzaV przyjeżdża do PL na dość krótko, więc musi dotrzeć żeby mogła sobie odebrać jak tu będzie...
Zapytaj Toska koleżankę, może akurat lepiej będzie u niej zamówić :)
nie ma pospiechu ze mna bo w razie czego moja mama będzie leciała jakoś w sierpniu do ńicei:)
I toska faktycznie zapytaj koleżanki o cenę !
glupia jestem ale jakoś łatwiej jest dolary czy ojro ńiz złotówki :/ jak blondi hehe
Cześć wszystkim!Zbieram się powoli na wizytę,wstaję a tu za oknem coś białego pruszy:-)ale jaja:-)
Pewnie Irlandia sparaliżowana bo troche pruszy haha:-D
&&& za wizytę!!! Czekamy na foty dzidzi z wewnatrz i zewnątrz
Nie ma to jak z samego rana obudzić się z silnym bólem głowy.
uuu nie fajnie :baffled: To ciśnienie tez prżeraza :szok:

Ja sie dziś chyba za papiery wezmę :/ mam chyba z 50 listów nadal nie otworznych :/ i drugie tyle do napisańia i wysłania! Grrr nie nawidze domowej adm

ps czy jeszcze coś posprzątać na głównym???

reklama
Witajcie,
postanowiłam zrobi pierwszy krok do poznania innych Sierpniowych Mam, czyli wzięłam L4 i wreszcie mam chwilę dla siebie maleństwa i kopania w internecie.
Zaczynając od początku:
Termin porodu mamy ustalony na 8 sierpień i będzie to trzeci Lew w naszej rodzinie, zaraz po teściowej i mamie. Czy będzie Madzia czy Kuba to się pewnie dziś dowiemy na badaniu.

Serdecznie witam Sierpniowe Mamy.

witajcie dziewczyny :)
ja dzisiaj mam mega lenia :)zapisałam małą do przedszkola ,ale pewnie i tak marne szanse ,że się dostanei do państwowego.

Ja od wczoraj znowuu musze meirzyc ciśnienie bo na wizycie miałam 130-140na 80 i lekarz kazał mi 3 razy dziennie mierzyc, no ale w domu poki co mam wzorcowe

Madziula ,weź apap i wypij może małą kawe skoro masz takie ciśnienie -oby szybko przeszlo
Za wszystkie wizyty trzymam mocno kciuki i czekam na relacje
Muszę uciekać bo moja Julka domaga się uwagi ;D Buziaki i miłego dnia

Witaj Opolanko, fajnie, że dołączyłaś. Mam sentyment do Opola, bo tam pracowałam i mieszkałam przez 5 lat :) kciuki za wizytę i koniecznie daj znać po!

Madzik, ja miałam to samo z ciśnieniem, to syndrom białego fartucha i stres/podekscytowanie przed wizytą, a u mnie też po wizycie :)))

Witam się z Wami!!!:-)
Madzik -gratuluję dziewczynki,a Damagi i Izka - gratki chłopczyków!!!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!!!!!!!!
Maghdalena -brawo za udaną akcję na poczcie,która przyniosła efekt.Chyba wezmę z Ciebie przykład,bo mam taki sam problem z listonoszem.Jest mu za ciężko wdrapać się na trzecie piętro:confused2:.
Opolanka - witaj!!!

Dziewczyny muszę się Wam pochwalić,że od trzech dni wyczuwam jak Tomuś mnie pokopuje:-).Jest to na razie takie delikatne ale musi to być TO,gdyż nigdy nic takiego nie czułam.Jestem tu chyba ostatnia,która ruchy wyczuła ale w końcu i mnie to dopadło:-D.

A!I jeszcze chciałam wspomnieć,że próbowałam zarejestrować się do dermatologa....:szok::szok::szok:.Mam czekać około 1,5 miesiąca!!!Nic,tylko prywatnie,bądź na IP,jak się pogorszy z tymi krostami.
Miłego dnia!!!:tak:

Hejka!
Malizna poszła spać, a ja czekam na przyjazd pradziadków. Lekko niezapowiedzianą wizytę postanowili nam zrobić :-D Babcia zadzwoniła, zapytała mamę, czy ktos jest w domu i oznajmiła- to my jedziemy :-) Za jakieś 30-40 min powinni przyjechać.

Opolanka - witaj :-)

Madziula - oby głowa odpuściła.

Maghda - ja się na nosidło nie piszę. Pozostanę wierna chuście :-) Wiązać już umiem, a chustę łatwiej w torebce upchnąć ;-)

Loleczka - ale ładne torciki. Ja to jestem jednak leniwiec kuchenny :-D Ciasto robię, żeby było dobre w smaku, a z jego wyglądem już mi się nie chce bawić :sorry:

Kupciusia - u nas też się w domu jaja skrzybało. Ale to juz umierająca tradycja się zrobiła :-( Z dzieciństwa to pamiętam, a w ostatnich latach jeździmy do teściowej, a tam rodzinnych tradycji nie ma :baffled:

Witaj opolanko! jeśli bedzie Kuba to już chyba trzeci na naszym forum :)
powodzenia na wizycie i pisz z nami bo tu fajne babki są :)

reklama
Multimama Loleczka &&&&&&&&&&& za wizytę

Magdalenha dobrze, że wizyta na poczcie przyniosła skutki

opolanka79 witaj! :-D

a ja dzisiaj byłam na usg państwowym i normalnie szokkk mam nadzieję, że lekarka chociaż w jednym miała rację :sorry: Nie wspomniałam jej nic, że byłam sobie na połówkowym prywatnie :sorry:
I tak dzieci rozmiarowo wg usg z 18.03 511g i drugie 436g a dzisiaj 450g i 400g
Wg tamtego lekarza dwóch chłopów... wg tej lekarki dwie dziołchy ale ręki sobie nie da uciąć :-D i bądź tu mądry i pisz wiersze :confused2::unsure::huh::laugh2: także usg drugiemu usg nie równe, nie napalam się na dziołchę (choć po cichu marzę sobie).... teraz czekam na usg 4D na którym będę się domagać dokładnego pokazania mi krocza :-D bo ciuszków już w brud nakupowałam dla chłopców

Do góry