reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej dziewczyny.
Ja dzisiaj po wizycie i nie jest za różowo :/ od kilku dni boli mnie mocno macica, lekarka zbadała powiedziała, że za twarda i opierniczyła mnie czemu nospy nie biorę (a ja nie cierpie leków brrr) no i teraz mam nospe i magnez przymusowo 3xdziennie jak nie przejdzie w ciągu tyg to do szpitala na obserwacje :S

Ewcik co do obrzydliwości w jedzeniu to koleżanka wrzuciła na fb zdjecie na ktorym pokazuje znalezisko w kaszce dla dzieci bebiko.. pół szczura :S pisałam jej, żeby to gdzieś zgłosiła bo weźcie obrzydlistwo i to w jedzeniu dla dzieci

reklama
multimama nie powiedziała mi :( dzisiaj miałam tylko takie szybkie usg bez zdjęcia... ale jak łaskawie mojemu M dadzą jutro wolne to będziemy na genetycznych to się powinnam wszystkiego dowiedzieć

Margo - haha, jaka zachcianka :-D

Iza V - to jutro za Twoją wizytę trzymamy kciuki :tak: Oczywiście daj znać po ;-)

Zenia - będzie dobrze, no-spa na pewno pomoże :tak: Ja brałam przez 1,5 miesiąca na twardą macicę i na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że jest już miękka ;) Podejrzewam, że u Ciebie są szczególne środki ostrożności ze względu na to, że spodziewasz się bliźniaków

A co do tego zdjęcia ze szczurem w kaszce - też to widziałam, ludzie od jakiegoś czasu to rozpowszechniają na fb. Ja nie do końca wierzę w takie rzeczy, bo to już nie pierwsza tego typu akcja, ludzie piszą o szkle w obiadkach i innych tego typu rzeczach. Gdyby to było prawdą to byłoby wyjaśnienie na stronie - Nestle kiedy wypuściło wadliwą partię czegoś to tak zrobiło. Poza tym jak sama napisałaś - osoba, która znalazła coś takiego w kaszce raczej by to gdzieś zgłosiła, a nie tylko wkleiła fotkę na fb...

Zenia - w eter poszło to zdjecie ze "szczurem", a się okazało, ze się kaszka tylko zbryliła. Jak Nestle dorwie tę laskę, która puściła to zdjęcie, to pewnie taki pozew pójdzie, że się kobita nie wypłaci do końca życia.

Jejuśku! Jak mnie głowa boli!

witajcie :)
daaaawno mnie nie było, ale ostatnio jakoś tak nie w głowie mi było forumowanie:tak: nie nadrobię, ale postaram się być na bieżąco:-)
u nas wszystko ok,na wizycie byliśmy we wtorek maleństwo całe i zdrowe:tak:

cwietka- afera z Nestle raczej zakończona, dziewczyna podtuliła ogon usunęła fotki i nazwisko a następnego dnia ładnie wyjaśniła wszystko na fb.... szkoda tylko że nie przeprosiła osób które wprowadziła w błąd...

reklama
Hej dziewczęta, nie było mnie baaaardzo długo, ale na studiach sesja i nie miałam czasu wejść i być na bieżąco, teraz postaram sie to naprawić. U nas wszystko dobrze, miałąm badania genetyczne- wszystko w normie, kość nosowa ok, fałd karkowy też:) a co najlepsze wiek ciąży według usg dogonił ten wyliczony z miesiaczki, więc już zmieniła suwaczek :D
Mdłości mam nadal i to bardzo silne! Brzuszek juz wyskoczył, a ręce mi drętwieją i to obie :D
Zgaga też pali, więc ja tą ciążę czuje baaaaardzo!
Pozdrawiam was wszystkie, a szczególnie nowe mamusie!

Do góry