reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Domi - no dokładnie. Ale masz fajnie :-)
Robiłam już nowy i wciąż stoi w miejscu jak zwykły obrazek. Gdzie dokładnie się wkleja ten bbcode? Może ja coś źle robię ..

Lewan - to nie jestem sama

reklama
hej laseczki:-)

delektuję się ostatnimi dniami wolnymi, w poniedziałek już do pracy :dry: także zaczarowana łączę się z Tobą w bólu :-D

właśnie zjadłam bułkę z pasztetem sojowym-ostatnio tyle się słyszy o syfie, jaki jest w jedzeniu, że normalnie obrzudzenie mnie bierze.. moja koleżanka np. kupiła w remomowanym sklepie mięsnym pasztet na wagę, jedząc go natrafiła na jakiś kawałek, który okazał się być kiepem papierosa :szok: mojego M kolega jedząc kiełbasę natknął się na 1,5 cm karalucha :no: co się dzieje z tym światem?!?!?! bleeeeeee

Maciejkaa połóż się albo usiądź wygodnie, zamknij oczy i przypomnij sobie jak Twoje maleństwo szalało wczoraj podczas badania i pomyśl że ono nadal tam jest, poczucie pustki zniknie na pewno. Zdjęcie to tylko papier, niezbyt wyraźny w dodatku...

Maciejka - wchodzisz w ustawienia, po lewej masz "edytuj sygnaturę" i tam masz okienko - takie jak to do pisania postów, w które wklejasz kod suwaczka. Ale skoro Ci się w ogóle wyświetla to pewnie masz właśnie tak zrobione. I nie umiem pomóc niestety, bo sama mało się na tym znam...

Maciejka - wchodzisz w ustawienia, po lewej masz "edytuj sygnaturę" i tam masz okienko - takie jak to do pisania postów, w które wklejasz kod suwaczka. Ale skoro Ci się w ogóle wyświetla to pewnie masz właśnie tak zrobione. I nie umiem pomóc niestety, bo sama mało się na tym znam...
w to wielkie okno ? To jamam tam niżej wklejone
I pewnie dlatego. Ale jak wklejalam tam gdzie mówisz to mi wyświetlał się sam kod a nie suwaczek :-(

Hej dziewczyny!
Pozdrawiam Was serdecznie z urlopu! :-) Leniu****ę sobie u rodzinki 400km od domu i mam odwyk od komputera, dobrze mi to zrobi :-D Za to wizyty u babci i pyszne domowe jedzonko połączone z leżakowaniem na pewno zaowocują kolejnymi kilogramami, ale co mi tam... Na codzień nikt mi nie gotuje a i sama nie zawsze mam czas ogarnąć obiadek więc kilka dni sobie poużywam :-D
Weszłam dzisiaj do Was na momencik, ale i tak Was nie nadrobię...
Mam nadzieję, że u Was zagrożenia już minęły i możemy się zacząć wszystkie cieszyć drugim trymestrem :-)

Do zobaczenia za kilka dni ;-)

reklama
Dzień dobry!

Ja dopiero się obudziłam:)

Loleczka jak zwykle ranna ptaszyna :) Zawsze mam wyrzuty sumienia jak widzę Twoje poranne posty :)

Wydaję mi się, że mam takiego śpiocha od wymiotów, bo pozbawiają mnie całkowicie energii.
Ale powiem Wam kochane, że wczoraj przeszłam samą siebie ;) Pod wieczór niby trochę było mi niedobrze, ale jak naszło mnie na kiszoną z truskawkami tak musiałam ten zestaw mieć :D Mąż zakupił kiszoną z mrożonymi truskawkami i najpierw zjadłam trochę kiszonej a później zapiłam sorbetem, który sobie zrobiłam :D Byłam taka zadowolona :D Zaraz chyba znów pójdę po truskawki, ale dziś już bez kisznej, dziś kiszona jest bleeee ;) W każdym razie mam chwilowy zastój w wymiotach (tylko mnie mdli) więc muszę korzystać z życia ;)

Ktr
a czy Ty się już lepiej czujesz? Troszkę Ci przeszło? Czy wciąż wymiotujesz na potęgę? Oby było już lepiej...

Do później!

Do góry