reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Madziula, jesteś genialna! Nie wpadłam na to, że w moim mieście może być sklep stacjonarny i JEST!!! W dodatku w galerii, którą mam najbliżej od siebie, więc może się wybiorę po przymierzać w weekend:tak: Dzięki za pomysł!

reklama
Hejka :-) ulala.. za długo chyba było miło na tym forum ze zabrałyście się za broń palną. A jeszcze na początku było pisane ze jesteśmy chyba jedynym forum bez kłótni a tu proszę. Spór za sporem. Ja uważam ze każdy może mówić co myśli i już. Wolę gorzką prawdę niż słodkie kłamstwa.

Co do ruchów to pewnie ze już na nie czas. Sporo moich znajomych czuło już w 11tygodniu :-) ja ich wyczekuje z niecierpliwością hehe

Ciążowe ciuchy sa nie dla mnie. Wolę biodrówki getry dłuższe bluzki sweterki itp.

Ogólnie czuje się dobrze a brzuszek rośnie :-D

Dziewczyny, ja się w ogóle jeszcze za brzuchatymi ciuchami nie rozglądałam do momentu, gdy wczoraj do szpitala chciałam się wcisnąć w jeansy. Po brzuchu nic a nic nie widać, schudłam prawie 7 kg :/ ale jeśli chodzi o pas biodrowy to ledwo się dopięłam! Nie ukrywam, że trochę mnie to zszokowało dlatego dziś leżę z laptopem i zaczęłam poszukiwania.

Madziula27 ja zaliczyłam ten sklep tylko tylko online, ale boję się, że jak do niego pójdę to też ogarnie mnie szał :szok:

Domi87 fakt, że pewnie założę te ciuchy kilka razy, ale mam ochotę się odstroić :D Jedyne co mnie martwi to to, że zanim będę miała kolejną ciążę to moda się zmieni 5 razy i nie będę chciała chodzić w tym, co teraz zakupię ;) ale ja mam ogólnie słabość do ładnych sukienek i spódniczek więc raczej się skuszę na ten wydatek :) Poza tym najwyżej je upchnę na allegro ;)

Agata no nie gadaj, że myślałaś, ze w Kraku nie ma sklepu stacjonarnego? :D

Dzien dobry

Zaniedbałam was troszkę :zawstydzona/y:

Pamiętacie mnie jeszcze??

Jestem na wiecznym niedoczasie. Okropienstwo.
Niby z tylkiem w domu siedze, ale nie mam czasu usiasc spokojnie i poczytac sobie. Młoda wisi na plecach albo nodze i weź człowieku poczytaj. No nie da się :no:

POstaram sie choc troche wieczorem poczytac, bo teraz oczywiscie przygotowuje obiadek dla slubnego, młoda placki z jabłkami sobie zamówila, nasmazyłam cała furę, ale slubny musi mieć "mnionsko", no bo jak inaczej??

Widze mowa o ciazówkach.
Troche mam, ale musze w jeansy zainwestowac chyba. Bo mam z pasem ale materialowe i eleganckie.

Ja nie zauważyłam zbytnio zeby mic cos ta rosło, ale dzisiaj mój tatko powiedział "ale ci brzuch urósł" zdziwiłam sie, bo ja nic nie widze hehe ;)

Margo, super sklep. Zakochałam się w jednej sukince i muszę ją mieć! Ja też nie kupuję za dużo , jedne biodrówki z przed ciąży są odrobinę luźne w pasie więc trochę je zsuwam i myślę że z nimi jakoś przełażę... Na cieplejsze dni mam kilka sukienek i leginsów. Najgorsze jest to że na tej ślizgawicy nie mogę chodzić w obcasach i musiałam wskoczyć w płaskie buciory, a ja tak lubię obcasy...:-)cwietka, spodnie bardzo fajne, ale takie chuchro to sobie może zwykłe nogawki i super dzwony nosić i będzie wyglądać ekstra. Napewno nie utyjesz tak mocno...

reklama
Jeju godzine nadrabialam co napisałyscie przez pare dni i w sumie chyba nie potrzebnie bo tu jakieś kłótnie wyszły. Dziewczyny uznajcie temat za zamkniety i spokojnie to tylko hormony ;)
margo25 jesz śniadanie jescze w łóżku? Bo to przy silnych wymiotach ponoc najwazniejsze, zeby zjeść chociaż suchara zanim sie rano wstanie... i koniecznie musisz pic duuuzo wody, ja nie miałam aż takich rewolucji tylko mdłości od rana do wieczora, ale tesciowa moja wlasnie w pierwszej ciąży wymiotowała do porodu w drugiej do 6tego m-ca a dopiero w trzeciej tylko 3miechy i też pod kroplówką kilka razy w trakcie ciąży lądowała i jedynie co może trochę pomoc to jedzenie zanim sie wstanie i picie duzej ilosci wody. a na mdłości to naprawdę z całego serca polecam miętę tylko i wyłącznie

Co do farbowania ja czekam do konca 12tyg z farbowaniem

aa co do pisania a wyprawkach to rodzina mi nie pozwala ale ja juz zaczynam sie rozgladac bo nie wiem jak wczesnie sie "posypie" i nie wierzę zbytnio w przesądy
nie wiem czy widziałyście ale lipcóweczki mają fajny temat z którego mam zamiar korzystać przy zakupach dla moich dzieciaczków https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2013-f484/hity-i-kity-lista-wyprawkowa-62945/

franekimono pobeczałam sie przez twoja sygnature

Ostatnia edycja:
Do góry