reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Madziula, jesteś genialna! Nie wpadłam na to, że w moim mieście może być sklep stacjonarny i JEST!!! W dodatku w galerii, którą mam najbliżej od siebie, więc może się wybiorę po przymierzać w weekend:tak: Dzięki za pomysł!

reklama
Hejka :-) ulala.. za długo chyba było miło na tym forum ze zabrałyście się za broń palną. A jeszcze na początku było pisane ze jesteśmy chyba jedynym forum bez kłótni a tu proszę. Spór za sporem. Ja uważam ze każdy może mówić co myśli i już. Wolę gorzką prawdę niż słodkie kłamstwa.

Co do ruchów to pewnie ze już na nie czas. Sporo moich znajomych czuło już w 11tygodniu :-) ja ich wyczekuje z niecierpliwością hehe

Ciążowe ciuchy sa nie dla mnie. Wolę biodrówki getry dłuższe bluzki sweterki itp.

Ogólnie czuje się dobrze a brzuszek rośnie :-D

Dziewczyny, ja się w ogóle jeszcze za brzuchatymi ciuchami nie rozglądałam do momentu, gdy wczoraj do szpitala chciałam się wcisnąć w jeansy. Po brzuchu nic a nic nie widać, schudłam prawie 7 kg :/ ale jeśli chodzi o pas biodrowy to ledwo się dopięłam! Nie ukrywam, że trochę mnie to zszokowało dlatego dziś leżę z laptopem i zaczęłam poszukiwania.

Madziula27 ja zaliczyłam ten sklep tylko tylko online, ale boję się, że jak do niego pójdę to też ogarnie mnie szał :szok:

Domi87 fakt, że pewnie założę te ciuchy kilka razy, ale mam ochotę się odstroić :D Jedyne co mnie martwi to to, że zanim będę miała kolejną ciążę to moda się zmieni 5 razy i nie będę chciała chodzić w tym, co teraz zakupię ;) ale ja mam ogólnie słabość do ładnych sukienek i spódniczek więc raczej się skuszę na ten wydatek :) Poza tym najwyżej je upchnę na allegro ;)

Agata no nie gadaj, że myślałaś, ze w Kraku nie ma sklepu stacjonarnego? :D

Dzien dobry

Zaniedbałam was troszkę :zawstydzona/y:

Pamiętacie mnie jeszcze??

Jestem na wiecznym niedoczasie. Okropienstwo.
Niby z tylkiem w domu siedze, ale nie mam czasu usiasc spokojnie i poczytac sobie. Młoda wisi na plecach albo nodze i weź człowieku poczytaj. No nie da się :no:

POstaram sie choc troche wieczorem poczytac, bo teraz oczywiscie przygotowuje obiadek dla slubnego, młoda placki z jabłkami sobie zamówila, nasmazyłam cała furę, ale slubny musi mieć "mnionsko", no bo jak inaczej??

Widze mowa o ciazówkach.
Troche mam, ale musze w jeansy zainwestowac chyba. Bo mam z pasem ale materialowe i eleganckie.

Ja nie zauważyłam zbytnio zeby mic cos ta rosło, ale dzisiaj mój tatko powiedział "ale ci brzuch urósł" zdziwiłam sie, bo ja nic nie widze hehe ;)

Margo, super sklep. Zakochałam się w jednej sukince i muszę ją mieć! Ja też nie kupuję za dużo , jedne biodrówki z przed ciąży są odrobinę luźne w pasie więc trochę je zsuwam i myślę że z nimi jakoś przełażę... Na cieplejsze dni mam kilka sukienek i leginsów. Najgorsze jest to że na tej ślizgawicy nie mogę chodzić w obcasach i musiałam wskoczyć w płaskie buciory, a ja tak lubię obcasy...:-)cwietka, spodnie bardzo fajne, ale takie chuchro to sobie może zwykłe nogawki i super dzwony nosić i będzie wyglądać ekstra. Napewno nie utyjesz tak mocno...

reklama
Jeju godzine nadrabialam co napisałyscie przez pare dni i w sumie chyba nie potrzebnie bo tu jakieś kłótnie wyszły. Dziewczyny uznajcie temat za zamkniety i spokojnie to tylko hormony ;)
margo25 jesz śniadanie jescze w łóżku? Bo to przy silnych wymiotach ponoc najwazniejsze, zeby zjeść chociaż suchara zanim sie rano wstanie... i koniecznie musisz pic duuuzo wody, ja nie miałam aż takich rewolucji tylko mdłości od rana do wieczora, ale tesciowa moja wlasnie w pierwszej ciąży wymiotowała do porodu w drugiej do 6tego m-ca a dopiero w trzeciej tylko 3miechy i też pod kroplówką kilka razy w trakcie ciąży lądowała i jedynie co może trochę pomoc to jedzenie zanim sie wstanie i picie duzej ilosci wody. a na mdłości to naprawdę z całego serca polecam miętę tylko i wyłącznie

Co do farbowania ja czekam do konca 12tyg z farbowaniem

aa co do pisania a wyprawkach to rodzina mi nie pozwala ale ja juz zaczynam sie rozgladac bo nie wiem jak wczesnie sie "posypie" i nie wierzę zbytnio w przesądy
nie wiem czy widziałyście ale lipcóweczki mają fajny temat z którego mam zamiar korzystać przy zakupach dla moich dzieciaczków https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2013-f484/hity-i-kity-lista-wyprawkowa-62945/

franekimono pobeczałam sie przez twoja sygnature

Ostatnia edycja:
Do góry