reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Kurde dziewczyny jak tak już piszecie o tych ciuchach to mam wyrzuty ze jeszcze kompletnie nic sobie nie kupiłam luźniejszego..

To samo się tyczy z uważaniem na siebie bo ja zachowuje się tak samo jak przed ciąża. Noszę synka jak muszę sprzątam piore itp. Ups..

reklama
hej hej hej laseczki :)

ja sie wysypiam za wszystkie czasu heheh od 1h do 14h juz drugi raz :p-dzionek szybciej mija
chyba godzine mi zajelo nadgonienie wszystkich postow :D i juz czesc odp uleciala mi z glowy hehe

jestem za wyborem moderatora :D i oczyszczeniem forum z niekulturalnych postow i przede wszystkim zrobienie wreszcie kacika prywatnego

dzwonilam do dr Ruszkowskiego do gabinetu (dostalam nr) ale nikt nie odbiera

ja sie wlasie tak zastanawialam wczoraj, czy to jest mozliwe zeby juz bylo cos czuc w brzuchu, bo zupelnie nie wiem jakie to uczucie, ale jak tak leze to mam czesto reke na brzuchu mocniej przylozona i staram sie wsluchac, (wiem w ktorym miejscu odkleja mi sie kosmowka i jest tam takie stwardnienie, wiec czasami sobie macam delikatnie) i mam wrazenie ze tam takie delikatne cos, jakby pstrykanie...

narazie zaprzestalam robienie list wyprawkowych etc poczekam az bede na 100% pewna ze z dzidzi wszystko ok
i to samo z ubraniami- jak narazie u mnie bedzie przewazala moda pizamowo-szlafrokowa hah ale happy mum jest super i gdybym byla rich to bym wszystko tam kupila ^^

Zaczarowana - ja niby szczupła, ale "krótka" i w rurkach się czuję jak baleron :baffled: No i w ogóle nie lubię, jak mam spodnie za blisko siebie. Najulubieńsze spodnie dla mnie to pumpy :-)

RudA - takie rurki też widziałam w C&A albo w H&M, ale ja właśnie rurek nie lubię. Jak ma być coś przy nodze, to niech to będą zwykłe legginsy.

Maciejka - ja Ci powiem, że Córencję jednak przestałam podnosić. Czasem się nie da - trzeba do fotelika samochodowego wsadzić, czy do wanny, ale generalnie staram się nie nosić. Parę razy jak ją dźwignęłam, to mnie brzuch zaczął boleć. No ale ona ma już 14 kg, a to sporo ponad 1/4 mnie :-D Reszta domowych obowiązków bez zmian. No bo kto ma za mnie zakupy przytargać, pranie rozwiesić? Małżon pracuje czasem 12 godzin na dobę, więc go o to nie będe prosić, skoro ja mam więcej czasu.

Ostatnia edycja:
IzaV - a dzidziora najpierw odczujesz wewnętrznie. Dopiero potem ręką wymacasz. To takie jakby przelewanie się, bulgotanie. Ja się na początku zastanawiałam, czy to Ida, czy mi jelita buzują :-D

Agata no nie gadaj, że myślałaś, ze w Kraku nie ma sklepu stacjonarnego? :D

No powaga - jest masa marek, których w Krakowie nie ma i jakoś (głupek!) nie wpadłam na to, żeby sobie sprawdzić, hehe :)

Dzien dobry

Pamiętacie mnie jeszcze??

Jasne! Wpadaj częściej i nie przemęczaj się za bardzo, a już na pewno nie dźwigaj.

IzaV - a dzidziora najpierw odczujesz wewnętrznie. Dopiero potem ręką wymacasz. To takie jakby przelewanie się, bulgotanie. Ja się na początku zastanawiałam, czy to Ida, czy mi jelita buzują :-D

Kurka, właśnie też wczoraj czułam taką jakby grzechotkę w brzuchu i się zastanawiałam, co to.

Dziś się boję myśleć, że to dzidzia, bo mam jutro wizytę u ginka i się zaczynam stresować. Ciekawe, czy mi już pozwoli chodzić i jeździć i czy krwiak się oczyścił. Na szczęście mam wcześnie rano, to będzie "z głowy".

Ostatnia edycja:
Cwietka - no więc właśnie. Ktoś musi się domem zająć. I dzieckiem. Tak jak piszesz czasem trzeba dźwignąć dziecko a mój waży 18kg ..

U, to ja mam z moim chłopem eldorado jakieś - jak do tej pory to głównie ja ogarniałam dom, tak teraz on się do tego rwie: pierze, sprząta, robi zakupy. Dzwoni z pracy i pyta, czy mamy na coś dziś ochotę, parzy mi herbatki, robi kanapeczki itp. Czasem się zastanawiam, czy się przypadkiem do forum nie dorwał, jak nie patrzyłam i nie przeczytał, że trochę na niego narzekałam, hehe;-)

Agata - eee, nieee, po prostu Ty w pierwszej ciąży jesteś :-D Mój też wtedy wariował, a teraz jeszcze na mnie marudzi, że się mało produktywna zrobiłam :-D

reklama
Ją też nic ciążowego nie mam ale ten sprzedawca co cwietka u niego kupiła spodnie ma fajne rurki.Ale mam trochę w garderobie luźnych rzeczy no i bardzo lubię legginsy i pumpy.narazie mieszcze się w ubrania ale powoli zaczynają uwierac więc też zaczynam się rozglądać

Do góry