mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Jakie super wieści od wczoraj,
gartulacje udanych wizyt!!!
Mgd , izka87 ale fajnie, że macie mikro siusiaki, a łapka na zdjęciu całkiem mnie rozczuliła!
Mgd -całkowicie Cie popieram.
AleksandraMaria każda z nas ma obawy czy dziecko jest zdrowe,
czy wszystko w porządku, czy ciąza prawidłowo przebiega. Dzielimy się tutaj wątpliwościami i wspieramy nawzajem, szczególnie w kryzysowych sytuacjach. Nie każda ma taką opiekę medyczną jak ty czego można pozazdrościć i nie każda czuje się zaopiekowana przez swojego lekarza, więc tutaj możemy korzystać
z własnych naprawdę bogatych doświadczeń. A przygotowywanie się na rożne sytuacje życiowe jest całkiem naturalnym i dojrzałym podejściem.
Myślę, że IzaV wcale tego tak nie odbiera jak to napisałaś...
Zaczrowana79 trzymam kciuki, żeby była dziewczynka,
choć jeśli tak czujesz to nie powinnaś się pomylić!
Fibi Twój asystent na pewno ma rację.
A ja podbijam temat pasów ciążowych, może któraś będzie wiedziała coś więcej???
gartulacje udanych wizyt!!!
Mgd , izka87 ale fajnie, że macie mikro siusiaki, a łapka na zdjęciu całkiem mnie rozczuliła!
Mgd -całkowicie Cie popieram.
AleksandraMaria każda z nas ma obawy czy dziecko jest zdrowe,
czy wszystko w porządku, czy ciąza prawidłowo przebiega. Dzielimy się tutaj wątpliwościami i wspieramy nawzajem, szczególnie w kryzysowych sytuacjach. Nie każda ma taką opiekę medyczną jak ty czego można pozazdrościć i nie każda czuje się zaopiekowana przez swojego lekarza, więc tutaj możemy korzystać
z własnych naprawdę bogatych doświadczeń. A przygotowywanie się na rożne sytuacje życiowe jest całkiem naturalnym i dojrzałym podejściem.
Myślę, że IzaV wcale tego tak nie odbiera jak to napisałaś...
Zaczrowana79 trzymam kciuki, żeby była dziewczynka,
choć jeśli tak czujesz to nie powinnaś się pomylić!
Fibi Twój asystent na pewno ma rację.
A ja podbijam temat pasów ciążowych, może któraś będzie wiedziała coś więcej???