reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Basiu trzymam kciuki za dzidziusia.

Zabila ja również musze leżeć kolo synka wieczorem ale szybko zasypia. Musi się do mnie poprzytulac i pocałować. Ale i sam czasami zasypia przy bajkach. Może zasypianie z ulubioną maskotka pomoże :-)

reklama
My mówisz że zazdroscisz....hmmm 4 dzieci??? no przeysł to heeeehee:-D
Basia trzymam kciuki zeby szybko sie udało !
Żabila wow domek ....moje marzenie !!
Madziasek ale cudna twoja córcia!!! Miki tez pięknie wyrósł :)
mój Miki gada jak najęty,buzia mu sie nie zamyka,mówi wszystko ...może jeszcze dziecinnie mam nadzieje minie mu to..
Za to złości ma superr przez duże S ....krzyk i rzucanie się czesto na porządku dziennym :( czasem mam naprawdę dosyć....
Powiem brak że płakać mi się chce że w tym roku wakacji brak tj wyjazdu.... bo jednak się tym rozpieściliśmy ...
Pampki i za nami uffff poszło szybko i z górki...na noc zakałdam bo boje sie przelania łożka ...ale spoko z tym to juz damy rade...
Zasypianie ok ...bo jeszcze w ciąży łożko kupiliśmy i Miki z dnia na dzień sam wszystko .Miś nagle mu się spodobał do spania i z nim zasypiał ... wiec moze warto razem misia kupić...

Venicee też to mam, bardzo bym chciała w Chorwacji się znaleźć ale w tym roku niestety to nie dla nas. Liczę, że na przyszły rok uda się wyjechać w jakieś fajne miejsce. Rok szybko zleci, zobaczysz. Jakub też na okrągło gada, nie ma tak, żeby przykładowo przez 1 minutę nic nie mówił. Dziwię się, że buzia nie boli od czegoś takiego.

Venice Miki tez ma swoje łóżko, kupione zanim Majka się urodziła. Zasypia na naszym a potem go przenoszę do jego łóżeczka. Bywają jednak noce ze ojca z łóżka wypędza bo chce spać z mamusia haha

No łączmy się w bólu TakaJ ...normalnie mi się wyć chce że wakacji brak ! po przejściach ostatnich 9 mcy chciałabym odreagować .... a tak muszę czekać na następny rok...Muszę męża namówić żebyśmy mieli wakacje razy 2....w czerwcu i sierpniu może ...zobaczymy co bedzie... planowac już nie chce...
Też myslę że buzia mikiego nie boli od tego kłapania ...
Madziasek a może wspólne kupno pościeli wygoni na dobre Mikiego z waszego łóżka co?
Noi problem mam ...bo żadnej anty już nie zaufam :( ..sexu bedzie zero ...

Venicee a czego teraz używaliście? To z Marysią było pierwszy raz, że na zabezpieczeniu zaszliście czy wcześniej już się zdarzyło?

No z Marysią przy evrze....a znowu z Mikim przy plastrach ciężej było zajść ...idiotyzm...
Chyba zagranica i podwiązanie jajowodow mnie czeka...u nas nielegalne ...idiotyzm ...

Dzięki dziewczyny ! zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Madziasek, śliczne dzieci i mamusia jaka ładna:)
Ja też muszę z Kubą leżeć żeby zasnął, a nie raz mnie w nocy woła żebym przyszła z nim spać..
Jutro wybieram się na panieński mojej siostry ;D już nie mogę się doczekać :) a jak wam mijają wakacje?
Ja już od wczoraj wróciłam do pracy niestety ;(
A tutaj fotka mojego Kubusia z nad Morza :)
IMG_1713.JPG

Załączniki

• IMG_1713.JPG
    IMG_1713.JPG
    541,2 KB · Wyświetleń: 281
Venicee ja szczerze to wolałabym pozostać przy dwójce dzieci i też się boję aby nie było kolejnej ciąży. Szkoda, że nie ma jakiejś 100% metody. Poza wstrzemięźliwością oczywiście.

Basia ale Kuba już duży i taki poważny chłopczyk.

reklama
No Kuba na starszego wygląda na tym zdjęciu :)
no 100% to przed mężem spylać...najgorsze że do niego nie docierają moje obawy ...tylko głupio gada ....ehhhh przez to miedzy nami niewesoło trochę....
Poł wakacji za nami.....ależ zleciał lipiec..
Za 5 dni Miki konczy 3 lata
:errr::errr::errr:

Do góry