reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Basiu trzymam kciuki za dzidziusia.

Zabila ja również musze leżeć kolo synka wieczorem ale szybko zasypia. Musi się do mnie poprzytulac i pocałować. Ale i sam czasami zasypia przy bajkach. Może zasypianie z ulubioną maskotka pomoże :-)

reklama
My mówisz że zazdroscisz....hmmm 4 dzieci??? no przeysł to heeeehee:-D
Basia trzymam kciuki zeby szybko sie udało !
Żabila wow domek ....moje marzenie !!
Madziasek ale cudna twoja córcia!!! Miki tez pięknie wyrósł :)
mój Miki gada jak najęty,buzia mu sie nie zamyka,mówi wszystko ...może jeszcze dziecinnie mam nadzieje minie mu to..
Za to złości ma superr przez duże S ....krzyk i rzucanie się czesto na porządku dziennym :( czasem mam naprawdę dosyć....
Powiem brak że płakać mi się chce że w tym roku wakacji brak tj wyjazdu.... bo jednak się tym rozpieściliśmy ...
Pampki i za nami uffff poszło szybko i z górki...na noc zakałdam bo boje sie przelania łożka ...ale spoko z tym to juz damy rade...
Zasypianie ok ...bo jeszcze w ciąży łożko kupiliśmy i Miki z dnia na dzień sam wszystko .Miś nagle mu się spodobał do spania i z nim zasypiał ... wiec moze warto razem misia kupić...

Venicee też to mam, bardzo bym chciała w Chorwacji się znaleźć ale w tym roku niestety to nie dla nas. Liczę, że na przyszły rok uda się wyjechać w jakieś fajne miejsce. Rok szybko zleci, zobaczysz. Jakub też na okrągło gada, nie ma tak, żeby przykładowo przez 1 minutę nic nie mówił. Dziwię się, że buzia nie boli od czegoś takiego.

Venice Miki tez ma swoje łóżko, kupione zanim Majka się urodziła. Zasypia na naszym a potem go przenoszę do jego łóżeczka. Bywają jednak noce ze ojca z łóżka wypędza bo chce spać z mamusia haha

No łączmy się w bólu TakaJ ...normalnie mi się wyć chce że wakacji brak ! po przejściach ostatnich 9 mcy chciałabym odreagować .... a tak muszę czekać na następny rok...Muszę męża namówić żebyśmy mieli wakacje razy 2....w czerwcu i sierpniu może ...zobaczymy co bedzie... planowac już nie chce...
Też myslę że buzia mikiego nie boli od tego kłapania ...
Madziasek a może wspólne kupno pościeli wygoni na dobre Mikiego z waszego łóżka co?
Noi problem mam ...bo żadnej anty już nie zaufam :( ..sexu bedzie zero ...

Venicee a czego teraz używaliście? To z Marysią było pierwszy raz, że na zabezpieczeniu zaszliście czy wcześniej już się zdarzyło?

No z Marysią przy evrze....a znowu z Mikim przy plastrach ciężej było zajść ...idiotyzm...
Chyba zagranica i podwiązanie jajowodow mnie czeka...u nas nielegalne ...idiotyzm ...

Dzięki dziewczyny ! zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Madziasek, śliczne dzieci i mamusia jaka ładna:)
Ja też muszę z Kubą leżeć żeby zasnął, a nie raz mnie w nocy woła żebym przyszła z nim spać..
Jutro wybieram się na panieński mojej siostry ;D już nie mogę się doczekać :) a jak wam mijają wakacje?
Ja już od wczoraj wróciłam do pracy niestety ;(
A tutaj fotka mojego Kubusia z nad Morza :)
IMG_1713.JPG

Załączniki

• IMG_1713.JPG
    IMG_1713.JPG
    541,2 KB · Wyświetleń: 283
Venicee ja szczerze to wolałabym pozostać przy dwójce dzieci i też się boję aby nie było kolejnej ciąży. Szkoda, że nie ma jakiejś 100% metody. Poza wstrzemięźliwością oczywiście.

Basia ale Kuba już duży i taki poważny chłopczyk.

reklama
No Kuba na starszego wygląda na tym zdjęciu :)
no 100% to przed mężem spylać...najgorsze że do niego nie docierają moje obawy ...tylko głupio gada ....ehhhh przez to miedzy nami niewesoło trochę....
Poł wakacji za nami.....ależ zleciał lipiec..
Za 5 dni Miki konczy 3 lata
:errr::errr::errr:

Do góry