reklama
Im się łatwiej mówi...racja .Ja ciążę przeżyłam ,ja trud porodu i bólu z tym związanego + szpital 13 dni ...i nerwy oraz strach o Marysię ...NIE mówie że on nie przeżywał ,ale dużo mniej co tu mówic...
Jak mu mówię czy nie boi się 5 dziecka głupio gada....ja ledwo przędę teraz przy Mikim i Marysi ...a szkoda słow...
Durna pogoda. Wczoraj 3 burze i chłodzenie ,a jeszcze dzień wczesniej 30 stopni i bądz tu mądry ...
Jak mu mówię czy nie boi się 5 dziecka głupio gada....ja ledwo przędę teraz przy Mikim i Marysi ...a szkoda słow...
Durna pogoda. Wczoraj 3 burze i chłodzenie ,a jeszcze dzień wczesniej 30 stopni i bądz tu mądry ...
Hej dziewczyny,
Oj jak fajnie Basia i My ze się odezwałyscie,jak za dawnych czasów
Basia nie przejmuj się mój Tymek chodzi do żłobka od ponad roku i tez widzę ze w piaskownicy nawet nie myśli aby się dzielić zabawkami z kuzynami sie dogaduje. Ostatnio bylismy parę dni nad Solina wiec naladowalam bateryjki, Tymcio jak zjedzal ze zjedzalni do basenu to się nie stosował do kolejki i tez było wesoło. Od poniedziałku chodzimy do nowego przedszkola i póki co nie zapeszam jest super,chce chodzic i chyba bardziej mu się podoba niż w żłobku.Basia co do pieluch na noc też daje z lenistwa bo nie chce mi się zmieniać pościeli ale jak rano wstaje jest sucha wiec pewnie pieluchy na noc odstawiamy gorzej z butla...
Basia trzymam kciuki za starania , ja idę w piątek do lekarki ,zrobiłam 2 testy i są pozytywne, tez poszliśmy na totalnego sponatana i poszło szybciej niż sądziłam
My fajnie ze się odezwałaś,tak nasze chłopaki w podobnym wieku a jak z mowa u Twojego synka? powroty do prscy nie są złe nie stresuj się samolotu my co roku latamy ,pierwszy lot jak Tymek.miał 8 miesiecy, jak coś to służę pomocą
Zabila my za tydzień kładziemy dach i tez jestem w stresie i podekscytowana.
Madziasek śliczne masz dziciaki, Basia a Twój to wygląda jak 4 latek .
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj jak fajnie Basia i My ze się odezwałyscie,jak za dawnych czasów
Basia nie przejmuj się mój Tymek chodzi do żłobka od ponad roku i tez widzę ze w piaskownicy nawet nie myśli aby się dzielić zabawkami z kuzynami sie dogaduje. Ostatnio bylismy parę dni nad Solina wiec naladowalam bateryjki, Tymcio jak zjedzal ze zjedzalni do basenu to się nie stosował do kolejki i tez było wesoło. Od poniedziałku chodzimy do nowego przedszkola i póki co nie zapeszam jest super,chce chodzic i chyba bardziej mu się podoba niż w żłobku.Basia co do pieluch na noc też daje z lenistwa bo nie chce mi się zmieniać pościeli ale jak rano wstaje jest sucha wiec pewnie pieluchy na noc odstawiamy gorzej z butla...
Basia trzymam kciuki za starania , ja idę w piątek do lekarki ,zrobiłam 2 testy i są pozytywne, tez poszliśmy na totalnego sponatana i poszło szybciej niż sądziłam
My fajnie ze się odezwałaś,tak nasze chłopaki w podobnym wieku a jak z mowa u Twojego synka? powroty do prscy nie są złe nie stresuj się samolotu my co roku latamy ,pierwszy lot jak Tymek.miał 8 miesiecy, jak coś to służę pomocą
Zabila my za tydzień kładziemy dach i tez jestem w stresie i podekscytowana.
Madziasek śliczne masz dziciaki, Basia a Twój to wygląda jak 4 latek .
Ostatnia edycja:
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Aga ja pieluchy w nocy tak odstawiłam (też były suche zawsze rano ale się bałam), że kiedyś po prostu zapomniałam jej dać, szybko szybko i zapomniałam i potem już nie dałam od tego czasu, raz mi się zsikał i pewnie się to jeszcze zdarzy bo wiadomo.
aga to gratuluje super, sierpniowki sie rozrastaja ja butle wyeliminowałam na noc podając kaszkę łyżeczka i jak sie kladl to przez prawie miesiac wolal ze chce mleczko jeszcze ale tłumaczyłam ze on już duży ze w przedszolu dzieci juz nie pija mleka z butelki i jak chche to dam mu wody. i teraz codzinnie jak sie kladzie to zamiast wolac mleczko wola woda. zrobi lyka albo dwa i po sprawie. Za to rano mleko z butli obowiazkowo ale to akurat niech pije, na poranna butle przyjdzie jescze czas szczegolnie ze nie chce jej codziennie a tak z kubka ani mleka ani kakaa nie chce. My pampersy na noc odstawilismy 2 tyg po tym jak odstawiłam je w ciagu dnia bo wlasnie sucha byla ewentualnie jakby tylko raz siknal w nia. I zeby nie sklamac chyba juz ponad 2 miesiace bez pieluch i narazie tylko 2 razy sie zsikal ale mokre mial tylko majtki i pizame, posciel sucha
BASIA gratluję !!! :d ooo domek rośnie co ? zazdroszczę .... jak dobrze pamiętam koło Tarnowa tak ???
Ja ostatnio złe dni mam zdecydowanie... Dobrze że Maryś taka spokojna w miarę bo bym świrnęła !
U nas w nocy pampek jest...też z lenistwa ..lub zmęczenia...suchy jest zazwyczaj ,ale czasem coś trochę mokry...Noi Miki tez mleko wcina,spoko przejdzie mu ,tym sie akurat nie martwię..
Ja ostatnio złe dni mam zdecydowanie... Dobrze że Maryś taka spokojna w miarę bo bym świrnęła !
U nas w nocy pampek jest...też z lenistwa ..lub zmęczenia...suchy jest zazwyczaj ,ale czasem coś trochę mokry...Noi Miki tez mleko wcina,spoko przejdzie mu ,tym sie akurat nie martwię..
kulkaPrzytulka
Fanka BB :)
Dzień dobry
Gratulacje kolejnych Dzidziusiów
Mój drugi synio Adaś kończy dziś 7 m-cy
My próbowaliśmy pozbyć się pieluchy już od poprzednich wakacji i długo nic. Aż w końcu w listopadzie zaskoczyło i Wojtek zaczął wołać siku i kupę W nocy śpi bez pieluchy od marca i tylko raz się zasikal. Z nutką na noc pożegnaliśmy się na dobre jakoś z miesiąc temu. Za niecały miesiąc przedszkole...stresa mam:/ Ale czasem już mi tak ciężko z nimi dwoma, że już chcę, żeby był wrzesień hehe
Fajnie, że forum znowu się ożywia
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje kolejnych Dzidziusiów
Mój drugi synio Adaś kończy dziś 7 m-cy
My próbowaliśmy pozbyć się pieluchy już od poprzednich wakacji i długo nic. Aż w końcu w listopadzie zaskoczyło i Wojtek zaczął wołać siku i kupę W nocy śpi bez pieluchy od marca i tylko raz się zasikal. Z nutką na noc pożegnaliśmy się na dobre jakoś z miesiąc temu. Za niecały miesiąc przedszkole...stresa mam:/ Ale czasem już mi tak ciężko z nimi dwoma, że już chcę, żeby był wrzesień hehe
Fajnie, że forum znowu się ożywia
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Venicee my się budujemy pod Rzeszowem.
Kulka gratulacje , nasz chodzi do przedszkola i fajnie jest samodzielny czasami marudzi ze nie chce iść ale jest oki.
My nie mamy pieluch od ponad roku i musze wziąść sie za butle wieczórną.
Zabila dziękuję jutro idę do gina. Nasz tez porannąbutle musi mieć ale mi dobrze niech jeszcze sobie pije mleczko jak lubi
Kulka gratulacje , nasz chodzi do przedszkola i fajnie jest samodzielny czasami marudzi ze nie chce iść ale jest oki.
My nie mamy pieluch od ponad roku i musze wziąść sie za butle wieczórną.
Zabila dziękuję jutro idę do gina. Nasz tez porannąbutle musi mieć ale mi dobrze niech jeszcze sobie pije mleczko jak lubi
reklama
dziewczyny jestem po wizycie ,będziemy mieć dzidziusia