reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Aga, kiedy idziecie zrobić te ząbki? Też musiałabym iść ale jakoś to odkładam i odkładam bo boję się co tam usłyszę u tego dentysty. A Ty widziałaś, że coś ma do roboty czy tak poszłaś?

Kamu pamiętamy:) No to super się Lena rozwija, a ogólnie to jak dzieci?

reklama
u mnie z mową jeszcze nie jest super, ale się dogadujemy :-) powoli powoli idzie do przodu.
Taka j na jedynkach zobaczyłam dziwne naloty i to próchnica, mam wizytę 1 lipca i do tego czasu uczę go długo trzymać buzie otwartą, liczymy po przez zabawę ale czuje że i tak z tego nic nie będzie że nie da sobie zrobic tych zębów, stomatolog mówi ze to 5 min roboty bo to jest jeszcze początek próchnicy.
Venicee gratulacje!!!!

Venicee urodziła??

Aga może takimi małymi pociągnięciami mu to zrobi, na pewno wie jak sobie radzić z dziećmi.

Faktycznie, nie zauważyłam tego. Może niebawem odezwie się i pochwali osobiście :)

Hej kochane .
Czasu brak na wszystko ,sił tym bardziej.
Termin miałam na pojutrze,ale jak to ja znowu wczesniaka mam...
Córcia-Marysia Katarzyna ur sie 6.06.16 0:22 przez cc na cito... Tętno skakało więc nagle wyszło...choć i tak pewno by nie czekali bo wyciekały mi wody /znowu :( /
Urodziłam w 34+6 tc ,mała ważyła 2840g mierzyła 51cm
Tym razem byłam świadoma cc...wspaniałe uczucie słyszeć swoje dziecko po urodzeniu. Jednak potem zrobiłom sie niewesoło...Mała miała problemy z oddychaniem ,nierozpręzone płucka noi do tego wrodzone zapal.płuc...Daliśmy radę. Po 12 dniach wyszliśmy do domu. Ja po 3 cc...jako tako -choć powiem że i tak jestem zaskoczona mile..myślałam że bedzie dużo gorzej.
Opieka w szpitalu była wspaniała !!!!!!!!!! Oby każdy taki oddział był i ludzie na nim pracujący !!!!!!
Moje serduszko

13532858_1148801035141446_8283753539444285207_n.jpg

Venicee mieliście przeżycia ale to już za Wami a Marysia jest taka ładniutka!! Taki maluszek słodki :) Gratulacje!

Hej Dziewczyny,

Co tam słychać u WAS? sezon urlopy sie zaczął, jesteście już po wczasach?
Venicee gratulacje!!!!!!!!!! najważniejsze że wszystko w porządku i masz swoja księżniczkę przy sobie :-)
U nas po staremu , od sierpnia Tymek idzie do przedszkola i sie martwię bo znowu musi się zaaklimatyzować a ostatnio ma ciężki okres. Nie wiem czy u Was tez , chyba bunt 3 latka, wszystko jest na nie, nic mu nie pasuje , fochy itp i nie chce jeździć do żłobka a jak już wchodzimy do budynku to nie płacze a w domu robi wszystko by tam nie iść, maż go odbiera i mówi ze było fajnie wiec hmm....
byliśmy u dentysty ma zrobiona jedna jedynkę ale nie było łatwo i mamy przyjść z druga jedynka ale po jakimś czasie aby odsapnął.
Pozdrawiam

image.jpeg
IWitam serdecznie. Pewnie mnie już nie pamiętacie... Ależ czas leci, dzieci duże. U nas wszystko ok. Kajtuś gada jak opętany, śpiewa i pyskuje. Odpieluchowany, ładnie wola, w nocy też sucho. Zimą mieliśmy małe kłopoty zdrowotne, przyplątało sie jednostronne zapalenie płuc, potem długo był słaby i nie chciał jeść, ale to już za nami i teraz jest dobrze. Pozdrawiam WsYstkie mamy i dzieci. Fajnie wpaść do Was

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    492,1 KB · Wyświetleń: 287
  • image.jpeg
    image.jpeg
    583,3 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Dziewczyny przepraszam, że tak Wam wchodzę na wątek ale chciałabym Was zaprosić do mojego sklepu
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie

Do góry