reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Czyli szukacie przyczyny? Pulmonulog to od razu mi się kojarzy z astmą...my chodziliśmy...a i pewno migdałki wykluczyć,no przerost.... Idźcie pewno-zawsze to dziecku pomóc można...
Podoba się Wam nowe forum? bo nie bardzo......

reklama
Ja się powoli oswajam z nowym, też póki co nie umiem się przestawić ale pewnie za miesiąc czy dwa będzie ok. Tak, chcemy żeby nam powiedzieli czy pod kątem migdałków jest ok a ten pulmunolog to pod katem alergicznym i płucnym. Terminy daleko więc póki wiele o tym nie myślę.

Ważne że idzicie sprawdzić .Zleci szybko -zobaczysz.
A nie myślałaś że to może mocno obniżona odproność -jest na to jakieś badanie,żeby sprawdzić.
Mój Miki ma teraz taką jazdę z rzucaniem się ,że zaczynam sie martwić ...Wczoraj focha walnął o 21:30,tak się darł że napewno w całej klatce słychac było ,slinił się specjalnie,podrapał sobie buzię....nie mam już sił ;/
Daję mu od wczoraj syrop profilaktin Emocje.... ;/

Pewnie zleci, chyba z laryngologicznego punktu widzenia coś będzie bo mi czasami za ucho się łapie. A z jakich przyczyn się Miki tak zachowuje? Ja próbuję nauczyć mojego chodzić wcześniej spać bo się rozlatało nam to wszystko i teraz o 22 dopiero zasypia.

TakaK może jakaś bakteria to powoduje?
Z jakich przyczyn? foch ...jak to 2 latek....a że się nie rozebrać po spacerze ,że rodzeństwo mu cos zabroni....
szkoda słów....wczoraj nic było focha -a to już "święto"...
U nas to samo ze spaniem,wczoraj padł ok 22...wiec chyba zrezygnujemy z drzemki popołudniowej ,wtedy pada po 20 max przed 21...

Ja się tej drzemki popołudniowej trzymam bardzo, nawet jak chodzi o żłobek czy przedszkole to potem problem jak tam dziecko spać nie chce, Mój też różnie się zachowuje ale raczej takich buntów do chwili obecnej nie miał, bywa zmierzły i to bardzo ale nie codziennie na szczęście. A tak to jest bardzo absorbujący, ciągle przy mnie, jak się położę na chwilę to chociaż skacze po mnie.

U nas do dupy po prostu, nie chcę tych świąt bo zawsze mamy jakieś problemy jak są święta. Dzisiaj w nocy mój starszy synek obudził się z wielkim bólem głowy, ponoć strasznie go bolało i dostał wymiotów, po leku ból mu tylko trochę zszedł ale co chwila się nasilał. Byliśmy u lekarza, bałam się głównie o zapalenie oponowe, pani dr powiedziała, że raczej nie ale muszę go bacznie obserwować a jak ból głowy nie zejdzie do jutra mimo podawania leków przeciwbólowych to mamy jechać na SOR. Takie mamy święta. A mały dalej kaszle i ma żółty katar.

Jejuuu TakaJ ..trzymam kciuki że to nic poważnego nie było ! ale strach już jest ....
Tulę cie mocno ! /wiesz dobrze że to nie wyszło w święta ! /

reklama
Do góry