reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Czyli szukacie przyczyny? Pulmonulog to od razu mi się kojarzy z astmą...my chodziliśmy...a i pewno migdałki wykluczyć,no przerost.... Idźcie pewno-zawsze to dziecku pomóc można...
Podoba się Wam nowe forum? bo nie bardzo......

reklama
Ja się powoli oswajam z nowym, też póki co nie umiem się przestawić ale pewnie za miesiąc czy dwa będzie ok. Tak, chcemy żeby nam powiedzieli czy pod kątem migdałków jest ok a ten pulmunolog to pod katem alergicznym i płucnym. Terminy daleko więc póki wiele o tym nie myślę.

Ważne że idzicie sprawdzić .Zleci szybko -zobaczysz.
A nie myślałaś że to może mocno obniżona odproność -jest na to jakieś badanie,żeby sprawdzić.
Mój Miki ma teraz taką jazdę z rzucaniem się ,że zaczynam sie martwić ...Wczoraj focha walnął o 21:30,tak się darł że napewno w całej klatce słychac było ,slinił się specjalnie,podrapał sobie buzię....nie mam już sił ;/
Daję mu od wczoraj syrop profilaktin Emocje.... ;/

Pewnie zleci, chyba z laryngologicznego punktu widzenia coś będzie bo mi czasami za ucho się łapie. A z jakich przyczyn się Miki tak zachowuje? Ja próbuję nauczyć mojego chodzić wcześniej spać bo się rozlatało nam to wszystko i teraz o 22 dopiero zasypia.

TakaK może jakaś bakteria to powoduje?
Z jakich przyczyn? foch ...jak to 2 latek....a że się nie rozebrać po spacerze ,że rodzeństwo mu cos zabroni....
szkoda słów....wczoraj nic było focha -a to już "święto"...
U nas to samo ze spaniem,wczoraj padł ok 22...wiec chyba zrezygnujemy z drzemki popołudniowej ,wtedy pada po 20 max przed 21...

Ja się tej drzemki popołudniowej trzymam bardzo, nawet jak chodzi o żłobek czy przedszkole to potem problem jak tam dziecko spać nie chce, Mój też różnie się zachowuje ale raczej takich buntów do chwili obecnej nie miał, bywa zmierzły i to bardzo ale nie codziennie na szczęście. A tak to jest bardzo absorbujący, ciągle przy mnie, jak się położę na chwilę to chociaż skacze po mnie.

U nas do dupy po prostu, nie chcę tych świąt bo zawsze mamy jakieś problemy jak są święta. Dzisiaj w nocy mój starszy synek obudził się z wielkim bólem głowy, ponoć strasznie go bolało i dostał wymiotów, po leku ból mu tylko trochę zszedł ale co chwila się nasilał. Byliśmy u lekarza, bałam się głównie o zapalenie oponowe, pani dr powiedziała, że raczej nie ale muszę go bacznie obserwować a jak ból głowy nie zejdzie do jutra mimo podawania leków przeciwbólowych to mamy jechać na SOR. Takie mamy święta. A mały dalej kaszle i ma żółty katar.

Jejuuu TakaJ ..trzymam kciuki że to nic poważnego nie było ! ale strach już jest ....
Tulę cie mocno ! /wiesz dobrze że to nie wyszło w święta ! /

reklama
Do góry