reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Hej!
ewelinka12
dobrego samopoczucia życzę , jeszcze trochę przed tobą( Wami) , pochwał sie płcią, jak sie dowiesz.
taka j
cieszę sie że Jakub lepiej, a latarek sie nie martw, normalka o tej porze roku.
grinulla
gratulacje dla szachowego mistrza, musisz być bardzo dumna...
madziasek już rozpakowana? Pochwal sie swoim drugim cudem.
venice
ja też już wiosnę chce!!!
zabila
sporo mówi twoje maleństwo!!!
A u nas ,.. No nie jest wesoło, wczoraj rano Kayo obudził sie z temp., która rosła, najwięcej było 39,2, zbijałam czopkami ale wracała, wieczorem ściągnęliśmy jakiegoś lekarza ( mąż w necie znalazł), doktorek powiedział że nic mu nie dolega poza temp. Dzisiaj rano było 40,7- dostałam zawału prawie, dałam nurofen i do naszego lekarza, a ten to samo, że poza temp. Nic mu ńie dolega. Więc mamy chyba 3 dniówkę, ale dowiem sie dopiero jak we środę rano ustąpi temp. No nic czekamy , obserwujemy i zbijamy temp.
wasze dzieci miały już tego wirusa?
Pozdrawiam i spokojnej nocy

My mielismy-własnie temp.jest b.wysoka, nie chce spadac nawet po lekach....
u nas po 2 dniach koniec-i wysypka! bedzie dobrze!
zawsze można dziecko do wanienki wsadzić i kąpiel ochładzającą robić....zawsze coś ....
my dzis po lekarce....inhalacje syropy i oby szybko poszło
Ewelinka córci zycze !!

Ewelinka, My2013 jeszvze nierozpakowana jestem!

My2013 mieliśmy raz 3 dniowke a potem wysypkę i tem powyżej 40 stopni. Raz tez sama temp miał i nic więcej. Kurcze tyle chorób się gorączka zaczyna.

Venice zdrówka!

Ewelinka ja również córeczki życzę. Mój mąż rozpowiada wśród znajomych ze sobie zazyczylam córeczkę a on moje życzenie spełnił ;-)

Też mieliśmy taką temperaturę wysoką, może nie 40,7 ale chyba 40,2 było, ciężko było zbić, potem zakładałam już mokre chłodne skarpetki i jakoś zeszło.

hej dziewczyny.
Ja już po wizycie u gina. Bardzo sympatyczny. :) Blizna ma 3 mm i powiedzial ze rzeczywiście bardzo cienka jest. Ale on nie widzi przeciwskazan do kolejnej ciąży. Nawet powiedzial ze za 3 dni mozemy sie starac ale chyba jednak poczekam jescze z 3 miesiace i kwasu foliowego sie najem. :)
Dodal ze moge zapommniec o porodzie sn, i jakby dochodzilo do poronien to mozna plastyke blizny zrobic zeby byla grubsza. 15 min i 150 zl poszloooo

Żabila grunt, że dobre wieści przyniosłaś! Super, jedz ten kwas foliowy i się staraj :) Super :)

A ja jestem zła, właśnie się dowiedziałam, że mam nie liczyć na nikogo do pomocy jeśli chodzi o dzieci i mam sobie organizować czas tak, żebym sama wszystko mogła zrobić z nimi, czyli jutro muszę iść z małym na wywiadówkę a starszy synek w trakcie wywiadówki ma trening piłki nożnej i wypadałoby go zaprowadzić także nie wiem jak mam być w 2 miejscach jednocześnie ale co tam, pewnie mi się uda :/

Żabila no widzisz ! dobre wieści -w atkim razie owocnych starań....wiesz..moja bliza też bedzie mieć z 3-4 mm...grubsza krecha....to w sumie ile ma mieć ???jakos sobie nie wyobrażam....
TakaJ o kurde....bilokację masz uprawiać ??? k....masakra nie miec na kogo liczyć....u mnie tak bedzie własnie z Mikim...z bliźniakami miałam super....
Miki katarzy nadal-ale humor mu dopisuje nawet...jak widzie że ide z odkurzaczem spyla jak mały samochodzik... :p

reklama
Venicee to trzeba by kupić po odkurzaczu na każdy próg :) Mąż ma taką pracę, że może być tydzień ciągle w domu i nic się nie dzieje a może być wzywany na okrągło i wtedy nie ma go nawet od 7 rano do 21-22 wieczorem i rodzice postanowili mnie za to ukarać i nie być z dziećmi kiedy będę tego potrzebować, powoli mam to już w d....

Do góry