reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Taka j a coz to za krem, bo cos przegapilam chyba:p.
Mamu 3 zabek i lada dzien bedzie 4. Troszke marudna mi Hanula zrobila przez to, widac ze ja denerwuje bo nawet smoczka nie ciagnie normalnoe tylko trzuma w raczce i sie nim drapie. No i zaczela mi stawac przy stole, w lozeczku itd. Mamy stad ciagle guzy i siniaki:-\.
Grinula Gosia jezdzi juz w wiekszym foteliku? A jaki macie? Ja mam madzieje ze Hania keszcze ze 2 miesiace da rade w tym pierwszym.

reklama
witam..
Miki kaszle znowu...czy kiedys bedzie lepiej ..bo czasami watpię... ;/
kupiłam małemu krem Iwostin z filtrem 50...i mysle że ok jest .... na wakacje jeszcze jakiś musze zakupić dodatkowo...
humor zaczynam miec okropny....

My mamy faktor 30 z Ziajki. Kupiłam ziajkę bo Kubuś ją fajnie toleruje, ale strasznie ciężko się rozsmarowuje...

U ginekologa wszystko w porządku, nie mam żadnej nadżerki czy polipa więc nie wiadomo skąd te plamienia przed okresem.. dostałam jakieś tabletki, które mam wziąć 16dnia cyklu i brać przez 10dni.. powinno pomóc.. jak nie, to muszę zrobić badania na tarczycę.

Kupciusia, Kubuś już też jeździ w normalnym foteliku samochodowym. Mamy Romer King Plus :-)

Venicee, a może to jakaś alergia ??

kupciusia my mamy chicco xspace. Nie wyobrazam sobie mojej Gosi w tym malym foteliku, nie wiem, moze ten co mielismy byl jakis extra ciasny i maly ;-)

Skonczylam prasowanko uff a teraz szybka kapiel i lulu..
U nas dzis bez burzy, ale zanosilo sie, parno bylo, chmury byly i przeszla bokiem kolo Lodzi.

Venice przytulam.. kiedys te choroby sie skoncza!! a moze na zeby??

Czesc dziewczynki!
Dzisiaj bez kawy, przepraszam ze sie nie odzywalam tyle czasu ale moj telefon dziala tylko podlaczony do ladowarki, bo po chwili sie rozladowuje, maz zamowil zla baterie wrrrrrrr
Nadrobie Was pozniej, zdrowka dla chorowitkow!!!
Miki ok, a ciaze potwierdzil test ciazowy, wiec nadal jestem w szoku ze tak szybko poszlo, na usg nic nie bylo widac, ale lekarz powiedzial ze to bardzo wczesna ciaza!!!
Milego dnia :-)

Witam z Helenką przy kompie!!!

Madziasek wow gratuluję z całego serca:-)życzę dobrego samopoczucia i żeby wszystko przebiegło lajtowo:tak:

Dziewczynki mam mały problem wczoraj zauważyłam ropę w kąciku oka jak przemyłam solą to strasznie łzawiła i ta ropa wyciekała.Wieczorem mąż przemył rumiankiem,rano oko zaropiałe ale otwiera normalnie nie wiem czy iść do lekarza czy od razu do okulisty???Poradźcie proszę?

Pralka już pierze jak nigdy tak z rana nic nie działałam.

reklama
Do góry