reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

A ja też się pochwalę,że mam niedługo wesele. I szlag mnie trafia okropny bo nie mogę kiecki dobrać, zaczęłam szukać jakiś miesiąc temu i nadal nic. Chyba jeszcze nie uszyli dla mnie! Większość teraz taka rozszerzana w pasie, jakieś zakładeczki, plisowanki, a ja się w tym czuję jakbym się wracała do czasów dzieciństwa

reklama
witam z kawą..
humor do d...
znowu ciepło...
z Mikim do lekarki dzis lece....
Taka J jedziemy....nie lecimy.. lot 2h...a jazda szkoda słów...

Witam,

Venice u mnie to samo, idziemy do lekarki bo młody kaszle i smarki ma po pachy ;-/ A u Ciebie co się dzieje?

Hejka,
Moja Gosia tez ma gile, ciekawe skad w tych upalach mogla sie dorobic... moja mama ma od razu teorie, ze chodzi bez bodziakow i ja podwialo..hm.. a ona ma potowki na pleckach i jeszcze mam ja grzac?!

Aga Venice zdrowka dla chlopakow!!

Grzebie sie od rana, zamiast na spacer isc, to obiad ugotowalam i chate ogarnelam.

Mikiemu furczy od tyg. w nosie,jak odciągam mało co leci albo wcale..a w nocy odkaszlujei przy tym ryczy wiec może gardło czy co...mam dosyc tego ;/
w piątek miał szczepienie ..hmmm ...i troche sie boje..
na 15 lecimy...
agaulec o kurde rózyczka ....

mojemu też tak furczało , później przestało a teraz są gile , do tego kaszel i mały nie chce odciągać tego katarku tak mi go szkoda ;-/
poniedziałek ciekawe sie zaczął, jeszcze dziś mamy z mężem rocznice ślubu ale była awantura wczoraj i dziś i nie chce mi się z nim gadać, najchętniej gdzieś bym pojechała z Tymkiem

Agulec daj znać jak tam u Ciebie

Aurelia wow, to super, a kiedy dokładnie ten ślub? Myślę, że coś znajdziesz, a nie możesz dać uszyć, poszukać w necie czegoś i uszyć?

Venicee a jak znosi jazdę w aucie? To pewnie kilkanaście godzin? Może częstsze przystanki i jakoś będzie, albo właśnie sandał i gazu, żeby jak najszybciej to przebrnąć?

Aga mimo wszystko gratuluję rocznicy, która to?

Z serducha życzę zdrowia dzieciątkom!!! Mam nadzieję, że wszelkie gile itd. szybciutko przejdą!
Ja raz latałam po urzędach, mały zgrzany i potem do auta, mały spocony a tu wiaterek i włosy mi dęba stały co będzie ale jakoś wtedy poszło. Taki głupi czas, nie wiadomo jak ubrać, żeby było dobrze bo najchętniej to by się do pampersa rozebrało nie raz jak jest tak super ciepło.

taka j 2 rocznica, mąż przyszedł z pracy troche załagodziła atmosfere.
byliśmy u lekarki, mały dostał dwie prray nowych kropli i flegamine, póki nie gorączkuje to jest oki, gardło reszta czyste, ale biedaczek się męczy.
My też mamy wesele we wrzesniu i kiecke mam tylko muszę troszkę zeszczupleć aby się do niej zmieścić:-)

reklama
My ro lekarzu pediatra nie skłania się do rożyczki mówi że to alergie ale nie jest pewną mam się pokazać za 2 dni :-( to totalna porażka a ją muszę się pochwalić schudałam i jestem bardzo zmotywowana oby tak dalej :-)

Do góry