reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ewelia chyba poszłabym do pediatry, ja walczyłam z ropką ale się tylko nasilała, pani dała mi kropelki i przeszło bardzo szybko, tak chyba będzie najłatwiej.

reklama
Madziasek, gratulacje !! :-) dużo zdrówka dla Was ! :-) i niech Miki daje mamie teraz dużo wypoczywać :-)

Ewelia, ja niestety nie pomogę.. Kubuś miał oczko pod ropą raz i to tylko dwa dni.. był wtedy bardzo malutki, a ja jeszcze miałam pokarm i tak mi znajoma poleciła, żeby przemyć moim mlekiem i o dziwo pomogło ;-)

hej
Miki znowu mnie pomęczył troche w nocy ;/ a kiedys było tak super spał całą noc...ehhh
tez myslę że to na zęby...noi moze alergia ?
Madziasek WIELKIE GRATULACJE ! faktycznie super szybko poszło :D cicho ci zazdroszczę...
co do ropiejących oczu....ja bym do lekarza poszła..

Witajcie,

Wczoraj Was podczytywałam ale nie miałam siły pisać, siedzieliśmy cały dzień w domu, mnie złapały zatoki a Tymek powoli już lepiej, katar powoli schodzi,ale nocki są średnie.
Venice wiem co czujesz mój też spał ładnie a od ok 2 miesięcy sukcesywnie coraz gorzej, mój miał uczulenie na plecach i brzuchu i lekarka mówiła mi że przez to może byc nerwowy, jak dostał krople to już lepiej i tak się nie wścieka więc może faktyczni to jakaś alergia...Kropelki do nosa dostał efrinol i dicortineff.

Dzisiaj ja ide do lekarki muszę wkońcu zrobić sobie morfologie i tarczyce, czuję się taka ociężała, znowu przytyłam masakra a nie wcinam nie wiem ile, ruszam się , może woda mi się w organiźmie się zatrzymała, cycki mam tez takie jak arbuzy ;-) a praktycznie nie karmie i do tego zostały mi takie powiększone żyły nad kolenem okropnie to wygląda.:-/

Co do oczka lepiej iśc do pedriatry.
Basia ja tak miałam przed ciążą, plamienia przed okresem, czasami nawet tydzień przed okresem dostawałam, byłam wybadana we wszystkie strony, lekarka mi mówiła że czasami tak kobiety mają, u mnie wyszło brak owulacji dlatego był problem zajściem w ciążę. Zażywałam też leki, jód na tarczyce, duphaston. Po ciąży juz tego nie mam :-D a to wszytsko się zaczeło jak odstawiłam plastry problemy z owu i plamienia.

Madziasek GRATULACJE !!!!!!! czekamy na dalsze wieści, życzę Ci spokojnej ciąży i dużo sił ;-)

Aga tez po plastrach-evra? miałam plamienia prawie tydz. przed @...i myślałam wtedy że ciężko bedzie zajść w ciążę....a tu w 4 cyklu..zaszłam.... :d poprostu plamienie sie nie pojawiło...i zobaczyłam 2 krechy na teście... widac evra tak robi...
widac sezon ciążowy nastał tu na forum :D oj dziewczyny brzydko wam zazdorszczę...bo wiem że nie dane mi przezyc tego cudownego czasu już..
oj jutra pogoda ma sie zepsuc ...w Krakowie 16 stopni ;/

Aga, zdrówka dla Ciebie i Tymka !
Ja nigdy nie miałam problemów z plamieniem itd.. zawsze okres jak w zegarku co 28dni dlatego teraz tak mnie to wkurza.. ja nigdy nic nie zażywałam, u nas zabezpiecza się mąż więc nie wiem od czego to.. :baffled: Możesz mi trochę ich arbuzów oddać bo u mnie to mandarynki :-D

Kubuś już sobie 1,5h śpi :-) a dzisiaj dał mi pospać do 8 ! z dwiema pobudkami.. jedna o 2 na herbatkę i o 5:30 na mleko ;-)

Venice tak po Evra o widzisz to nie byłam jedyna ;-) właśnie patrzyłam na pogodę i ma być brzydko, ma na weekend do Rzeszowa jedziemy

Basia hehe bardzo chętnie oddam troszkę arbuzów ;-) u nas też mąż się zabiezpiecza , ja już hormonom mówię nie :-) Dobry synuś, czyli u Was nocki już troszke lepiej?
Właśnie Tymcio zaczyna raczkować, troszkę się rozjeżdza na żabe ale idzie mu to coraz lepiej.

kurde tez bym chciała bez hormonów...ale o gumkach mówicie że męzowie? kurde ja tam nie bardzo ufam prezerwatywom.. ;/ dzieci już nie ....4te? czy 4i 5? dziecko...
mam wrażenie tfuutfuuu że Mikiemu troche lepiej.....
za 3 tyg mąż 2 tyg wolnego ma....czekam na to bardzo....

reklama
Ja już odpuszczam sobie 3 dziecko, chciałam dwójkę i tak niech zostanie, nie powiem, czas ciąży bardzo mi się podobał, czułam się w niej cudnie, nie było mi w ogóle ciężko czy coś, mogłam do dnia porodu latać, biegać, czyściłam basen taki wielki ogrodowy na 4 dni przed porodem :) Ale nie widzę możliwości posiadania 3 dziecka, z powodu kasy i wieku :)

Do góry