reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

agulec moj tez sie budzi nad ranem jak dostanie mleko na kolacje a jak kaszke to o 6 ale daje mu mleko i jeszcze spi do 8 a zawsze, a jak ci sie budzi o 6 to dajesz cos jesc?? ja jakbym mu nie dala to tez by mi wstal

reklama
Ewelinka to ma Twój spanie super, mój raz w miesiącu zrobi mi takiprezent, ogólnie wstaje 6-7 i nawet jak dam mu cyca jak nie chce spać to nie pójdzie, a Ty dalej karmisz czy już całkiem się odstawił?

mały poszedł na drzemke hmm ciekawe kto będzie w nocy spać

Venicee mój jada normalnie w sumie, jedynie dzisiaj miał mniejszy apetyt, opuścił 1 posiłek a pić mu się też chce więcej ale to chyba normalne, mnie też się więcej pić chce :) Powodzenia po szczepieniu.

Basia trzymam kciuki, żeby te złe nocki się już nie powtórzyły.

Mój spać idzie zazwyczaj ok. 21, potem się budzi w nocy zazwyczaj ze 2 razy (ale ostatni tydzień budził się co chwilę) a tak generalnie budzi się między 5 a 6 już na dzień dobry. Spać kładę go w body z krótkim rękawem i nic więcej i nie przykrywam go, gorąco jest okropnie i nie wiem czy nie budzi się przez ten gorąc, w poniedziałek myję okna i chcę jakąś siatkę wtedy założyć na okno i wtedy na cały dzień i noc będzie okno otwarte jak w zeszłym roku, tylko wtedy da się normalnie funkcjonować.

Witam z kawusia,

Maly spi w pajacu bo sie rozkopuje wiec nie przykrywam, okno rozszczelnione na noc, w dzien tez nie przykrywam nawet jak spi w domu w chlodku.

Wczoraj wrocilam na 19sta od fryzjera, wlosy tak krotkie jak nigdy haha
Nie moge sie przyzwyczaic, maly zareagowal bardzo dobrze, chcial sie poprzytulac ;-) nie dostal kaszki, nie zostal wykapany, ledwie na oczy patrzyl bo maz wolal przez tel gadac :wściekła/y:

Venicee jak nocka po szczepieniu?

Milej soboty dziewczyny!!!

Hej! Mój dzisiaj pospał do 6 aż, muszę koniecznie przyczepić tą siatkę na okno bo zwariuję, mieszkamy zaraz pod dachem, nie ma poddasza, ani skośnego dachu, normalnie pod papą mieszkamy, porażka jak jest okropnie, mały w samym body krótkim, bez przykrycia ale myślę, że i tak nie specjalnie mu dobrze było, jak i mnie. U Was też tak gorąco w domu? Pod tym kątem w bloku to był luksus. Idealna temperatura.

Hejka :-)
Gosia spi w pajacu, odkrywa sie i okno mamy otwarte, w nocy ja przykryje, ale co sie obkreci to sie odkryje.

My dzis na budowe ruszamy, odwierty robia panowie, maz przypilnuje, a my sie poopalamy ( tzn ja hehe )

Co do umiejetnosci to Gosia umie kosi kosi, jaka bede duza, gdzie jest zegar ( pokazuje reka lub glowe przekreca w ta strone) gdzie sa golabki na spacerku ( pokazuje na okno )

witam :D
Miki spal dzis w body na ramiączkach ....taki gorąc w pokoju mamy.... ;/ męczy to okropnie ..ale i tak przed 8 wstaliśmy wiec ok...wiec Takaj rozumiem cie bardzo dobrze..
Madziasek no popłakiwał troche w nocy....tragedii nie było w sumie ale rewelacji tez nie...na rączce ma mały odczyn..samrujemy alcacetem ..
to aż taka wielka zmiana u fryzjera???
Grinula zdolną masz córeczkę brawo!!!

Witam
Ja nie mam az takiego gorąca w domu. W pokoju w którym spimy mamy 23 stopnie więc ciut za ciepło ale mały spi w body z długim rękawem, na to spodenki od piżamy i w śpiworku. Od praktycznie samego początku do spiworka go pakujemy bo właśnie się rozkopuje. A dzięki śpiworkowi nie ma tego problemu.

zauważyłam że Pawełkowi jakieś krosteczki na plecach sie pojawiły. NIe wiem od czego. NIc nowego nie dawałam mu

reklama
Witajcie,
Dzisiaj grilowalismy w puszczy niepolomickiej było superowo,tersz maly z wrażenia nie moze zasnąć:sorry2: jutro mamy komunie mojej chrzesnicy wiec bedzie również wesoło. Zabila mojemu tez wyszły krostki ale obstawiam że to potowki.Plamy które ma od dłuższego czasu nie chcą zejść hmm moze jeszcze potrzeba trochę czasu.
Madziasek ja tez scielam w styczniu włosy na krócej to byla duza zmiana,ale zapuszczam od nowa:-)
Grinula i jak tam.prace na budowie maz przypilnowal wszystkiego? My od czerwca zaczynamy,ostatnio maz był.na działce i wyznaczali dom cieszę się ale też jestem przerazona.
Uciekam oglądnąć meczyk;-)

Do góry