reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

witam w upał :p
Miki maruda ledow co wstał..nie wiem czemu tak?
ale u góry w sumie widac nowy ząbek .... nie wiem co robic dzis mamy wizyte n szczepienie-a małenmu furczy w nosie ale tylko rano i w noc.... potem juz ok jest ....i mam isc czy nie...w sumie nic poza tym mu nie jest ....cholera...
zaraz kaweczka i mozna zyć ....
miłego dnia

reklama
Witam w piękny, słoneczny dzionek :-)

W nocy dwie krótkie pobudki także mama szczęśliwa :-p
Dzisiaj wybieramy się na festyn do przedszkola w którym pracuję :-)

Kupciusia, gratuluje ząbków ! Super, że Hania tyle potrafi ! Kubuś też przybija piątkę i umie pokazać paluszkiem gdzie jest lampa ale brawo, papa czy kosi łapci nie zrobi.. jak mu powiem brawo to czeka aż ja mu będę biła i się wtedy cieszy :-p tańczyć też tańczy i to dużo :) czasami śmiać mi się chce bo jak leci u nas radio to Kuba raczkując robi przerwę na potrząsanie tyłkiem :-D trochę potańczy i idzie dalej:-)

Madziasek, ja wczoraj poprosiłam szwagierkę żeby mi kupiła bo widziałam w h&m :-) standardowo wzięła mi rozmiar 80, a tu jak na złość za duże.. ale teść dziś pojechał wymienić :-) w Pepco są rampersy w promocji ale znowu u nas tylko do rozmiaru 80, a tam rozmiarówka zaniżona i dla Kubusia są za małe..

Ja wczoraj się obkupiłam w biedronce :) Kupiliśmy karton pampersów, chusteczki i słoiczki deserowe z Bobofruta. Swoją drogą nie widziałam takich nigdzie indziej.. może to jakaś edycja limitowana dla biedronki :-) a chusteczki używamy Fitti i bardzo je sobie chwalę ;-)

Griniula, u nas loveli pod dostatkiem, szkoda, że nie mieszkasz bliżej bym Ci wzięła ;-)My teraz robimy próbę z Jelpa na dzidziusia- balsam do prania. Zobaczymy czy skóra będzie ok.. bo Jelp strasznie drogi...

hej a jakies fajne promocje są w biedronce?
ja tez po rampersy musze się ruszyc... dzięki Basia że napisałas bo do pepco sie wybierałam... a tu kicha widzę z rozmiarami..

Witajcie
Basia to mały fajnie że tańczy
Moja lena umie kosi pa pa wie gdzie na taka zawieszke na lampie ale nie umie tańczyć każdy na jakieś swoje umiejętności
U mnie gorączka straszna mam pytanie w czym wasze maluch śpią i czym je odkrywacie

Agaulec, na spacerze Kubusia nie okrywam niczym, śpi z zasłoniętą budką i parasolką, a w domu to czym bym go nie przykryła to za dwie minuty jest odkryty.. :baffled:

tez Mikiego nie przykrywam...gorąco mu ....
wogóle ta pogoda mu nie słuzy...szybko się meczy i jest bardziej marudny....

Witajcie,

Basia u nas nocka byłe rewelacyjna , jedno karmienie o 4 i spaliśmy do 8 :szok:bez pobudki takie nocki mamusia uwielbia :tak:
ale Ci rośnie tancerz mój jedynie głową buja śmieje się ż rapuje.Deserki bobofruta ja kupuje w Auchan. U nas dzisius i biały jeleń się spisują, mam nadzieję że Kubusiowi też spasuje bo faktycznie dużo tańsze sa produkty.

Kapciusia super gratulacje dla Hani ale zdolniacha, mój poki co robi papa, a jak ja brawo bije to się cieszy sam nie chce, póki co narazie tyle potrafi.
Dzisiaj zrobił pierwsze kroczki raczkując ale mamusia dumna :-D

Agulec na spacerku mam taką cienką pieluszke czasami orywam czasami nie, a w nocy mam cienką kołderke ale on i tak śpi odkryty,

Venicee tu masz artykuły w promocji :-)
Mamy sposoby na dzieciece przygody - Gazetka - Biedronka.pl

mój księciunio padł na drzemke później idziemy na spacerek z koleżankami, wezmę kocyk i siądziemy u mnie w parku tam jest chłodno ;-)

miłego dnia mamusie p.s. już za pare dni nasze święto ;-)

Aga, ale kupujesz dokładnie takie jak są w biedronce? 180g? bo ja zwykłe bobofruty też kupuje w kauflandzie ale dużych nigdzie nie widziałam.
Tylko pozazdrościć takiej nocki ! Mój pił o 3:30 a to dlatego, że przed spaniem wypił tylko 90ml i pewnie go głód obudził, a pobudka o 6:30... ile bym dała,żeby do 8 pospał bo ja jestem typem śpiocha :-D

reklama
rozpływam sie... w mieszkaniu mamy 28...szokkk
Miki zaszczepiony noi mam stresa jak zawsze po...
za 2 tyg pneumo....
Agaulec w koncu Lenka da pospać :) spokojnie...

Do góry