reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hejka
U nas jak wczoraj popadało to od razu inne powietrze i myślę że dlatego pospaliśmy aż do 9!!!
Zabila ja myślę że to potówki bo mojej też powyskakiwały na brzuszku pod paszkami na ramionkach pomimo że wczoraj w samym pampersie śmigała po mieszkaniu.
Madziasek ja nie pamiętam kiedy byłam w fryca ostatnio sama farbuję z powodu braku czasu:-(

Takaj ja mieszkam na 3 ostatnim piętrze i też nieźle się nagrzewa,balkonu nawet nie mogę otworzyć bo mamy nietoperze na dachu i boję się że do mieszkania mi wlecą.

Grinula to nasz Maksio DSC00735.jpg

Dziewczyny w lipcu jadę w lubelskie.Cieszę się bardzo z tego powodu.Jedziemy na wesele do kuzynki.

Załączniki

• DSC00735.jpg
    DSC00735.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Ewelia boski!! serio Maksio? moja swinka nazywala sie Maksi ;):) i tez miala takie wicherki z siersci :-)

Moja tez chyba z wrazenia calodziennego urzedowania na dworze nie mogla usnac eh ..

Aga tiaa. maz przypilnowal, moze do 13, potem z kolega zaczeli piwkowac ... Dzis robili nam odwierty do pompy ciepla, a od poniedzialku tynkarz wchodzi:-) Powiem Ci, ze tez jestem przerazona ta budowa.. i nie mam ostatecznej koncepcji wykonczenia wnetrz, a coraz blizej do tego... choc z drugiej strony to dopiero na przyszly rok.

Powiem Wam, ze obawialam sie jak gosia zniesie ten dzien na kocyku, w sensie czy bedzie grzeczna, a ona ladnie sobie siedziala, bawila sie, ze 2 razy przejechalam sie z nia wozkiem chwile i znow na kocyk:-) tylko pod koniec rwala sie do piasku i cala sie wybrudzila...

Witam z kawusia,

Wczoraj bylismy na imieninowym grilu, maly wciagal wszystko co jadlam, pikantne rzeczy mu nie przeszkadzaly, nocka ok, bo sie troche balam tych dziwnychpolaczen smakowych!

Venicee nigdy tak krotkich nie mialam, bo za uszy teraz mam, zawsze dlugie mialam, ewentualnie do szyji!

Eweli fajna swinka :-D
W ktore miejsce jedziecie na wesele?

Milego dnia!

Dzien dobry!!!
U nas rowniez cisza w domu,po kilku pobudkach zasnela u nas na lozku a ja wisze na skrawku obydwoje rozlozeni ehh takim to dobrze;-)

Grinula swinka tak zostala nazwana przez poprzednich wlascicieli i tak juz zostalo

Madziasek jedziemy na slub do Chelma a wesele w Krasnymstawie.Moja rodzina mieszka w Urszulinie i ja z tamtad pochodze.

witam z kawusia :p Miki dał popis w nocy nie spałam o północy do 2... co zasnął to się zrywał z płaczem noi odkaszlywał to furczenie w nocy ...nie wiem ile jeszcze to wytrzymam... /to furczenie/
Aga w moich stronach grillowałaś hehheh ...bo ja mieszkałam sporo czasu koło Nc....a Niepłomicach chodziłam do liceum :D hehhe
my wczoraj tez troche odetchnelismy u mojej siory na wiosce własnie koło Niepołomic :p Miki na kocu grzecznie sie bawił ponad 3h :p my piwkowalismy i ciasto piekliśmy :) i tak sobota zleciała...
Ewelia ale fajnie wesele ...chetnie bym na jakieś poszła :D
Madziasek...ja tez ściałam swoje długie włosy które były do połowy pleców na boba asymetrycznego ....i żałuję ;/ zapuszczam teraz i cholera mnie bierze...
miłej niedzieli

Żabila ja stawiam na potówki, przy takim cieple jak jest grubiej ubrany to może być za ciepło. Ja nie wiem ile mam stopni, to nawet nie tyle o upał chodzi tylko o taką duchotę a spać kładę tylko w body z krótkim rękawem i nic więcej, nawet nie przykrywam go.

Venicee do wyjazdu nad morze liczba miesięcy zmieniła się z 3 na 2 :)

Ewelia znam to, mieszkałam na 4 piętrze przez 25 lat to wiem co to znaczy.

My wczoraj byliśmy na dniu dziecka organizowanym z pracy męża, było rewelacyjnie, starszy się wybawił na maksa, pełno zabaw, gier, konkursów dla dzieci, przejażdżki motorami i co tylko, grill, napoje, popcorny i takie tam i co najlepsze to wszystko za darmochę, taka imprezka dla pracowników, mały jak wstał o 6 to padł po prostu o 13 bo zasnąć nie umiał, bo tyle wrażeń, pospał 30 minut i dalej jazda :) Cieszę się, że pojechaliśmy bo było super, nie spodziewałam się.

Ostatnia edycja:
no sie ciesze ze z 3 na 2 już :p własnie wybieramy aparatment....
cieszy mnie to bardzo...a o jeździe tam wolę nie myslec ...
fajny taki piknik... nigdy nie byłam...ale to juz duzo od pracodawców zalezy...

reklama
Właśnie złożyliśmy zamówienie menu na chrzciny i teraz czekamy ile to nas wyjdzie, dowiemy się chyba we wtorek. Niech już będzie następna niedziela i po wszystkim. Jeszcze świecę muszę kupić, szatkę już mam.

Venicee a jak Mikołaj znosi jazdę? Wy lecicie czy jedziecie samochodem?

Do góry