reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Grinula my tez dzisiaj ten obiadek mieliśmy :) cukinia z łososiem z ziemniakami. Ale taki słoiczek to mojemu mało. Tak żeby się najadł to trzeba mu dać duży słoiczek a to i tak na długo nie starczy bo po 1h no 1.5h to już glodny sie robi

reklama
aga w pracy nawet ok, nawet cyce wytrzymuja bez problemu, ale martwi mnie to ze nie chce butli bo za tydzien jade na studia na caly dzien a tak dlugo nie wytrzyma bez mleka i picia czegokolwiek, bede jutro probowac, tzn juz dzisiaj :-)

Czesc,

od 6 juz na nogach jestesmy, maz zrobil kawke i pojechal po brykiet do kominka, maly dalej zaglucony ale jest ich mniej, martwi mnie jednak to ze mu musza splywac bo pokasluje sobie. Nocke mielismy z jedna pobudka wiec sie wyspalam ;-)

My gratki zabka!

Grinula normalnie maniaczka prasowania jestes buhaha

Ewelinka trzymam kciuki by sie udalo, koniecznie pisz jak ida proby :tak:

Zabila, Ewelinka a co Wy spac dziewczyny nie mozecie?

Ostatnia edycja:
madziasek haha ale mnie okreslilas, szczerze to nie lubie prasowac, ale lubie miec uprasowane, a ze piore 3-4 pralki w tygodniu to na okraglo prasuje:cool2: zdrowka dla synusia

witam tak w ogole...

pada u mnie, pochmurno jakos bleeee....

taka j co tam u Was? maz dzis w domu, to mu zabierz lapka na dluzej:cool2:

witam z rana.

Dzisiaj mam urwanie głowy. Robimy z mężem imprezkę urodzinową jako że urodziny mamy w odstępie tygodnia. Roboty masa a czasu niewiele. A jeszcze mały coś nie bardzo chce współpracować.

Grinula ja też mam ciągle coś do prasowania. Dlatego czasem zbieram pranie z 6-7 pralek i wtedy prasuje hurtem. Zazwyczaj w czasie popołudniowej drzemki małego. Akurat te 1,5 h starcza (czasami).

Zabila udanej imprezki zycze :) ja prasuje wieczorem jak dzieci pojda spac.. i nie lubie zbierac, zwykle prasuje 1-2 pralki ;) w czasie drzemki Gosi to ja ledwo sie zdaze pokrecic po mieszkaniu, a ona juz sie budzi haha

U nas trzeci ząbek wychodzi, już czuć pod palcem kawałeczek. Ratujemy się żelem bo trochę dokucza tym razem Sebusiowi.

Dla mojego taki słoiczek to by go tylko wkurzył, sama mu gotuję bo musiałabym mu dawać 2 słoiczki, zjada ok. 200-220 ml na obiad.

reklama
Witam wieczorkiem :-Dmaly zaczal podnosic dupke i podciagac nozki a do tego cofa sie dosc szybko i smiesznie to wyglada :-)Grinula ja tez lubie miec poprasowane i staram sie tak jak Zabila prasowac hurtem z kilku pran. Mikolaj lubi jak prasuje, przyglada sie i obserwuje. Pogode mielismy super, na sloncu bylo +20 wiec dwa razy bylo tlenienie.Zabila udanej imprezy :-)Madzialenak gratki kolejnego zabka. Heh wychodza u Was jak grzyby po deszczu.u nas tez cos sie zaczyna dziac ale tym razem na dole

Do góry