reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

cześć dziewczyny! u nas ciągle bolące dziąsła, Kayo marudzi strasznie, a jutro 2 szczepienie. Mój synek śpi w swoim łóżeczku, a po karmieniu zasypia na rękach i wraca do siebie, dzisiaj natomiast spał od 20 do 6.15.
patrycjal- ja też nie przerabiałam Enfamilu.
Muszę zapytać jutro pediatrę czy po 4 miesiącu będę mogła podać synkowi jakieś inne jedzonko, bo my na Nutramigenie jesteśmy.
Rzeczy Kaya piorę w bobini albo w dzidziusiu ale słyszałam że vizir jest delikatny.
Dobrej nocy życzę Wam!

reklama
Witajcie
jakis czas mnie tu nie bylo jakos z czasem wolnym kiepsko. Ja na moją Lene także nie moge marudzić w dzień jest grzeczna kiedy chce jeśc to tylko tak kwili a płacze bardzo rzadko . W nocy budzi się 2 razy karmie ją na siedząco i odkładam do łózeczka.

jagoda kiedyś wklejałas link z zabawka którą kupiłaś Milce zastanawiam się czy nie kupić takiego czegoś Lenie tylko mam pytanie czy to jest praktyczna zabawka i czy mala sie tym interesuje moja ma mate i jest nią bardzo zainteresowana

pozdrowienia dla wszystkich:-)

taka j u mnie w rodzinie bylo dziecko ktore ciagle plakalo i okazalo sie ze mialo chore uszy, nie zapalenie ucha, tak powiedzial lekarz, dal antybiotyk i przeszlo, ja dalej sie bede upierac przy tym ze jak nie dajesz dziecku jesc ile chce to bedzie marudny i nie bedzie spal, moj jak nienajedzony zaspi to zaraz sie budzi, teraz ma tak czasem w dzien ze nie chce jesc ani spac i wtedy jest maruder a jak sie naje i jest wyspany to jest kochany

agaulec, jezeli chodzi Ci o stojak gimnastyczny, to u nas byl szal 2 dni, a pozniej juz nawet nie patrzyla na to, narazie schowalam, za jakis czas wyciagne moze bedzie sie chciala bawic, ale ona niczym sie za bardzo nie interesuje, mata tez sie nie podoba, w bujawce plakala, jedynie zabawki z lezaczka sa fajne, bo moze je pchac do buzi:eek: . Na mikolaja dostanie siostrzyczke uczniaczka od babci, zobaczymy jaka bedzie reakcja. :-)

Kamu, starsza córka do niedawna jeszcze ładnie spała w nocy ale ostatnio zaczęła się zasikiwać i teraz budzimy ją dwa razy albo raz w nocy na sikanie bo inaczej łóżko mokre :(U niej z sikaniem wciąż jakieś przeboje. Najpierw miała fazę sikania w dzień co chwila dosłownie, ledwo się to skończyło a zaczęło nocne sikanie. Mocz ma w porządku. Może miec to związek z pojawieniem się nowego rodzeństwa i choć bardzo kocha swwojego braciszka to w taki sposób odreagowuje to, że nie poświęca się jej tyle uwagi co wcześniej :(, ale niestety jest to niemożliwe :(

Powiem Ci że mojemu też się ostatnio czasem zdarzy :-:)-:)-(

Maciejka, o widzisz :( Mam nadzieję, że szybko im to przejdzie. Nie jest łatwo być starszym bratem/siostrą

A siostrzyczka szczeniaczka to poprostu szczeniaczek uczniaczek fisher price w wersji pink ;)

Ostatnia edycja:
Mojemu też się zdarzyło ostatnio dwa razy, jednak wydaje mi się ,że to bardziej przez to ,że odkrył się, od okna było dosyć zimno mimo że szczelne, przestawiliśmy teraz łóżeczko i jest od. Ja Maksowi dużo czasu poświęcam, bo Lena nie jest absorbująca, ale może się mylę.
U nas spadł śnieg , ale nawet jest w marę, tylko już zimno. Mam jednak zamiar z Lenką wyjść na dwór

reklama
U mnie takze spadł snieg jest zimno i mocno wieje więc ze spaceru nici. Ja mam starszą córke która ma 12 lat i taż staram się dzielic czas równo miedzy dziewczynkami tylko nieraz jest to trudne a boje sie Ige "zaniedbać" bo to niedlugo u nas faza buntu sie zacznie. Moja Lena mate bardzo lubi leży sobie gada do lustereczka i bawi się zawieszkami. :-)

Do góry