reklama
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Maciejka u Ciebie pomału a u mnie od 3 miesięcy tak jest i już wysiadam, końca raczej nie widać :/ Ale też tęsknię czasami za tym, że miałam luz, fakt, że jak on był w przedszkolu to ja w pracy ale jednak to jest inaczej. Czasami się czuję jak wyrodna matka bo mam takie myśli "ale bym chciała mieć 1 dzień bez dzieci dla siebie" no i potem mam wyrzuty sumienia ale przecież poza tym, że jestem matką to chyba jeszcze też kobietą i człowiekiem. Chyba bo pewna już nie jestem niczego
madzialenak
mama na pełen etat
Witajcie
ja tak jak Kamu też nie mogę narzekać, Sebastian tylko płacze jak jest głodny. Gdy jest najedzony to grzecznie leży w swoim łóżeczku lub na macie, gada i się śmieje do swoich zabawek.
W nocy śpi w swoim łóżeczku , nie muszę go nosić i lulać bo sam zasypia przy kołysankach z kruzeli.
ja tak jak Kamu też nie mogę narzekać, Sebastian tylko płacze jak jest głodny. Gdy jest najedzony to grzecznie leży w swoim łóżeczku lub na macie, gada i się śmieje do swoich zabawek.
W nocy śpi w swoim łóżeczku , nie muszę go nosić i lulać bo sam zasypia przy kołysankach z kruzeli.
Ostatnia edycja:
hej, ja nie narzekalam, ale od kilku dni Milka jest strasznie marudna. tez na rekach tylko by chciala, w lezaczku 5 minut nie polzezy po zaraz marudzi, wszystko co pod reka ma to pcha do buzi, no masakra nie moje dziecko a we etorek 3 szczepienie, bedzie cyrk
taka.j nie dziwie Ci się, ze chcialabys miec troche czasu dla siebie, jak Ty sama z Kubusiem calymi dniami. Ja to jeszcze do pracy jezdze, a w weekendy do mamy i ona caly czas moze sie mala zajmowac, wiec ja mam chwile dla siebie. Najgorzej, kiedy dziecko placze a za chole*ę nie wiadomo dlaczego.
U nas Milka w lozeczku spała, ale teraz K pojechal na poligon, wiec spi w lozeczku do piewszego karmienia, a pozniej ze mna w lozku
patrycjal witaj! faktycznie niezła masz "kruszynkę":-) ja sporo mlek przerabiałam, ale akurat Enfamilu nie, wiec nie pomoge
taka.j nie dziwie Ci się, ze chcialabys miec troche czasu dla siebie, jak Ty sama z Kubusiem calymi dniami. Ja to jeszcze do pracy jezdze, a w weekendy do mamy i ona caly czas moze sie mala zajmowac, wiec ja mam chwile dla siebie. Najgorzej, kiedy dziecko placze a za chole*ę nie wiadomo dlaczego.
U nas Milka w lozeczku spała, ale teraz K pojechal na poligon, wiec spi w lozeczku do piewszego karmienia, a pozniej ze mna w lozku
patrycjal witaj! faktycznie niezła masz "kruszynkę":-) ja sporo mlek przerabiałam, ale akurat Enfamilu nie, wiec nie pomoge
madzialenak
mama na pełen etat
Takaj a może coś Kubusia boli, że ciągle płacze. Oby nie, może taki jego urok. Rozmawiałaś o tym z pediatra?
Czesc,
maly od wczorajszego szczepienia marudny i malo spi ale cale szczescie ze nie wisi nam na rekach ;-)
narzekac na niego tez nie moge, bo sam sie grzecznie soba zajmuje gdy ma zabawki kolo siebie albo jest w bujaczku. Nawet karuzela w lozeczku dalej mu sie podoba. Plakac placze i to z glodu i czasami nie wiem dlaczego a i awantury tez potrafi zrobic.
Podnosi nozki i zaczyna sie nimi interesowac, tez juz tak macie?
maly od wczorajszego szczepienia marudny i malo spi ale cale szczescie ze nie wisi nam na rekach ;-)
narzekac na niego tez nie moge, bo sam sie grzecznie soba zajmuje gdy ma zabawki kolo siebie albo jest w bujaczku. Nawet karuzela w lozeczku dalej mu sie podoba. Plakac placze i to z glodu i czasami nie wiem dlaczego a i awantury tez potrafi zrobic.
Podnosi nozki i zaczyna sie nimi interesowac, tez juz tak macie?
reklama
Kamu, starsza córka do niedawna jeszcze ładnie spała w nocy ale ostatnio zaczęła się zasikiwać i teraz budzimy ją dwa razy albo raz w nocy na sikanie bo inaczej łóżko mokre U niej z sikaniem wciąż jakieś przeboje. Najpierw miała fazę sikania w dzień co chwila dosłownie, ledwo się to skończyło a zaczęło nocne sikanie. Mocz ma w porządku. Może miec to związek z pojawieniem się nowego rodzeństwa i choć bardzo kocha swwojego braciszka to w taki sposób odreagowuje to, że nie poświęca się jej tyle uwagi co wcześniej , ale niestety jest to niemożliwe