reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Jagoda to fajnie, ze mala dobrze znosi pierwsze jedzonko :)

Ja to czekam do 6 miesiaca, a nawet pisza, ze po skonczeniu 6 miesiaca u dzieci cyckowych.. wiec jeszcze nie mysle i ciesze sie, ze nie musze kombinowac, ucierac, szykowac :cool2: Ciekawe ile moja kluska przybrala, bo waleczki na udkach ma pokazne:-D

reklama
Jagoda najważniejsze, że pije, że chce a że raz tyle a raz tyle to nie problem.

Grinula a przeciwnie, czekam na te dodatkowe dania już i już bym chciała to podawać :)

Czesc,

Taka j w przypadku mm mozna zaczac wczesniej juz wprowadzac nowe produkty w stylu jablko itp. Zaczynam wczesniej bo maly byl dosc dlugo na mm ;-)

Jagoda od porodu lykam femibion natal classic i omegamed pregna
Super ze mala taka taka dzielna w jedzeniu!

my jutro na szczepienie, 2ga dawka 5w1!!!

milego dnia

My szybko to ząbkowanie u was
taka j. ja też czekam już na te nowe pokarmy, mimo że karmię piersią będę wprowadzać tak jak przy pierwszym dziecku po 4 miesiącu.
Jagoda to fajnie,że Milka co raz ładniej je.
Ja dziś byłam na zajęciach otwartych u starszego synka w przedszkolu, fajne były te zajęcia, dobrze że Lena przespała. U nas pogoda co raz gorsza na szczęście nie pada.

Madziasek my tez mamy szczepienie niedlugo, 27, mi tez sie czasem kreci w glowie, ale nie jem witamin, moze to anemia?? bo wciazy mi hemoglobina spadla do 9,7, a witaminy nie maja zelaza w sobie wiec moze tego ci brakuje. Ja pod koniec ciazy jadlam zelazo i duzo lepiej zaczelam sie czuc, musze zrobic badania i sprawdzic

Ewelinka faktycznie pora na badania!
Też powinnam sobie zrobić, tak kontrolnie ale kiedy, nigdy nie mam kiedy jechać :/

Grinula moj maly tez ma sporawe waleczki na udach ;-)

Kamu u mnie tez beznadziejna pogoda i troche popadalo!

Ewelinka masz racje z tymi badaniami. W ciazy hemoglobine mialam w normie ale teraz nie wiem jak jest. Witaminy ktore biore maja zelazo - 200% zalecanego dziennego spozycia.

dziewczyny czy uzywacie innych proszkow i plynow do plukania niz tych przeznaczonych dla bobasow? Bo ja tak vizir i plyny E oraz Lenor i wszystko jest ok.

Przepraszam ,że tak z doskoku, ale nie mam normalnie kiedy pisać. O ile jeszcze staram się czytać w miarę na bieżąco to z pisaniem ciężko ,bo maly przeważnie na rękach.

Madziasek, ja piorę w dzidziusiu jak na razie, ale skoro Twojego Mikolaja "dorosły " proszek nie uczula, to git ;)

Hej.
U mnie też pogoda paskudna..
Mała zrobiła się strasznie absorbująca i w dzień i w nocy bo chce ze mną w łóżku spać :(

reklama
Do góry