reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Jagoda to fajnie, ze mala dobrze znosi pierwsze jedzonko :)

Ja to czekam do 6 miesiaca, a nawet pisza, ze po skonczeniu 6 miesiaca u dzieci cyckowych.. wiec jeszcze nie mysle i ciesze sie, ze nie musze kombinowac, ucierac, szykowac :cool2: Ciekawe ile moja kluska przybrala, bo waleczki na udkach ma pokazne:-D

reklama
Jagoda najważniejsze, że pije, że chce a że raz tyle a raz tyle to nie problem.

Grinula a przeciwnie, czekam na te dodatkowe dania już i już bym chciała to podawać :)

Czesc,

Taka j w przypadku mm mozna zaczac wczesniej juz wprowadzac nowe produkty w stylu jablko itp. Zaczynam wczesniej bo maly byl dosc dlugo na mm ;-)

Jagoda od porodu lykam femibion natal classic i omegamed pregna
Super ze mala taka taka dzielna w jedzeniu!

my jutro na szczepienie, 2ga dawka 5w1!!!

milego dnia

My szybko to ząbkowanie u was
taka j. ja też czekam już na te nowe pokarmy, mimo że karmię piersią będę wprowadzać tak jak przy pierwszym dziecku po 4 miesiącu.
Jagoda to fajnie,że Milka co raz ładniej je.
Ja dziś byłam na zajęciach otwartych u starszego synka w przedszkolu, fajne były te zajęcia, dobrze że Lena przespała. U nas pogoda co raz gorsza na szczęście nie pada.

Madziasek my tez mamy szczepienie niedlugo, 27, mi tez sie czasem kreci w glowie, ale nie jem witamin, moze to anemia?? bo wciazy mi hemoglobina spadla do 9,7, a witaminy nie maja zelaza w sobie wiec moze tego ci brakuje. Ja pod koniec ciazy jadlam zelazo i duzo lepiej zaczelam sie czuc, musze zrobic badania i sprawdzic

Ewelinka faktycznie pora na badania!
Też powinnam sobie zrobić, tak kontrolnie ale kiedy, nigdy nie mam kiedy jechać :/

Grinula moj maly tez ma sporawe waleczki na udach ;-)

Kamu u mnie tez beznadziejna pogoda i troche popadalo!

Ewelinka masz racje z tymi badaniami. W ciazy hemoglobine mialam w normie ale teraz nie wiem jak jest. Witaminy ktore biore maja zelazo - 200% zalecanego dziennego spozycia.

dziewczyny czy uzywacie innych proszkow i plynow do plukania niz tych przeznaczonych dla bobasow? Bo ja tak vizir i plyny E oraz Lenor i wszystko jest ok.

Przepraszam ,że tak z doskoku, ale nie mam normalnie kiedy pisać. O ile jeszcze staram się czytać w miarę na bieżąco to z pisaniem ciężko ,bo maly przeważnie na rękach.

Madziasek, ja piorę w dzidziusiu jak na razie, ale skoro Twojego Mikolaja "dorosły " proszek nie uczula, to git ;)

Hej.
U mnie też pogoda paskudna..
Mała zrobiła się strasznie absorbująca i w dzień i w nocy bo chce ze mną w łóżku spać :(

reklama
Do góry