reklama
Czesc,
Kupciusia gratki 3 mcy
Agaulec zdrowka!!!
Maciejkaa dobrze ze moj maly nie robi tak wczesnie
wczoraj kolejny dzien marudy, ktory malo spal i wieczorem chwile po 20 w koncu zasnal. Pierwsza pobudka o 1 a druga o 5 i dalej spi. Zaczelam odstawiac Nan1 i tylko raz dziennie dostaje mm przed spaniem. Pediatra powiedziala ze moj Miki to maly misio ktory lubi sie przytulac wiec czesciej cyca a z mleka zrezygnowac, moje mleko mu wystarczy, zobaczymy co dalej!
milej niedzieli ;-)
Kupciusia gratki 3 mcy
Agaulec zdrowka!!!
Maciejkaa dobrze ze moj maly nie robi tak wczesnie
wczoraj kolejny dzien marudy, ktory malo spal i wieczorem chwile po 20 w koncu zasnal. Pierwsza pobudka o 1 a druga o 5 i dalej spi. Zaczelam odstawiac Nan1 i tylko raz dziennie dostaje mm przed spaniem. Pediatra powiedziala ze moj Miki to maly misio ktory lubi sie przytulac wiec czesciej cyca a z mleka zrezygnowac, moje mleko mu wystarczy, zobaczymy co dalej!
milej niedzieli ;-)
Ostatnia edycja:
Od początku robię zakupy w sklepie top-maluszek.pl i dostałam od nich kody na darmową wysyłkę ubranek, są ważne do końca miesiąca a ja ich już nie wykorzystam, może któraś z was skorzysta, kod należy wpisać przy zamawianiu w opcji koszyka i wtenczas nie nalicza wysyłki. Myślę, że skorzystacie i coś zaoszczędzicie. Na kuponie pisze że wystarczy kupić 3 dowolne ubranka i wpisać kod. kody: 5657 oraz 58741. napiszcie czy działa i czy jest OK.
myślę, że się komuś przyda. :-) adres sklepiku to www.top-maluszek.pl
mam tylko dwa te kody, jak wy coś dostaniecie od sklepu też podzielcie się z nami.
myślę, że się komuś przyda. :-) adres sklepiku to www.top-maluszek.pl
mam tylko dwa te kody, jak wy coś dostaniecie od sklepu też podzielcie się z nami.
hej.
u nas nocka super. mala obudzila sie o 3:30 a pozniej o 5 wziela ja mama teraz spi dalej, ale tak czujnie, ze tylko cos stuknie zaraz placze, wiec chodze na palcach
MadziaSek jak Mikus taki cycus mamuni to pewnie, ze czesciej cyca mu dawaj.
Maciejkaa czkawka zawsze popsuje wszystko
Dziewczyny czy Wam tez wypadaja wlosy na potęge? Moje kłaki sa wszedzie, a mala w raczkach ma zawsze pelne garscie
u nas nocka super. mala obudzila sie o 3:30 a pozniej o 5 wziela ja mama teraz spi dalej, ale tak czujnie, ze tylko cos stuknie zaraz placze, wiec chodze na palcach
MadziaSek jak Mikus taki cycus mamuni to pewnie, ze czesciej cyca mu dawaj.
Maciejkaa czkawka zawsze popsuje wszystko
Dziewczyny czy Wam tez wypadaja wlosy na potęge? Moje kłaki sa wszedzie, a mala w raczkach ma zawsze pelne garscie
ewelinka12
Fanka BB :)
Moj maluch wczoraj caly dzien byl z mezem i moja mama i byl super grzeczny, ladnie jadl i smial sie na potege, spal duzo w dzien i popoludniu 0d 14 do 17, ale chyba przez to po kapaniu kolo 20 zasnal i pospal 40 min i koniec spania, kolo 23 przyjechalam i mial faze jedzenia, zjadl strasznie duzo i dopiero kolo 24 zasnal ale za to spal do 5, a potem do 7 i do 9. Juz 2 noc spi cale 5 godzin, oby tak dalej tylko zeby wieczorem wczesniej zasypial.
Ta mloda dziewczyna to quincy, tez jestem ciekawa co u niej.
Zauwazylam ze to chyba normalne ze dziecko wieczorem chce wiecej jesc,jak sie dobrze naje to dluzej mi spi w nocy.
Ta mloda dziewczyna to quincy, tez jestem ciekawa co u niej.
Zauwazylam ze to chyba normalne ze dziecko wieczorem chce wiecej jesc,jak sie dobrze naje to dluzej mi spi w nocy.
Hej dziewczyny
Ja dzisiaj mam leniwą niedzielę mąż ma cały dzień turniej, a ja jestem u mamy
U nas nocka super od 20.00 do 4.00 !
Jagoda, mam to samo ! włosy strasznie mi wypadają;/ a w ciąży były super..
Ja wczoraj wyprałam połowę ciuchów małego w płatkach mydlanych i wykąpałam go w krochmalu.. o dziwo plamy są jaśniejsze.. może to faktycznie uczulenie na proszki.. zobaczymy teraz czekam mnie góra prasowania i kolejne pranie
Dziewczyny, jestem w szoku ! mój maluch dzisiaj pierwszy raz śmiał się na głos ! nosiłam go na rękach i zaczęłam z nim skakać, a maluch w śmiech wasze też już się śmieją?
Ja dzisiaj mam leniwą niedzielę mąż ma cały dzień turniej, a ja jestem u mamy
U nas nocka super od 20.00 do 4.00 !
Jagoda, mam to samo ! włosy strasznie mi wypadają;/ a w ciąży były super..
Ja wczoraj wyprałam połowę ciuchów małego w płatkach mydlanych i wykąpałam go w krochmalu.. o dziwo plamy są jaśniejsze.. może to faktycznie uczulenie na proszki.. zobaczymy teraz czekam mnie góra prasowania i kolejne pranie
Dziewczyny, jestem w szoku ! mój maluch dzisiaj pierwszy raz śmiał się na głos ! nosiłam go na rękach i zaczęłam z nim skakać, a maluch w śmiech wasze też już się śmieją?
reklama
kulkaPrzytulka
Fanka BB :)
heja, mi też włosy zaczęły strasznie wypadać kupiłam już specjalny szampon i maskę przeciw wypadaniu włosów, nie wiem, czy to coś pomoże, ale spróbuję... Niby to normalne, że wypada ich teraz więcej, bo wypadaja te, które nie wypadły w ciąży i te, które standardowo teraz powinny wypaść, ale to masakra jakaś!
mój Wojtuś już od ok. 2 tygodni ładnie zasypia po kąpieli, tylko musi się sporo najeść ale wcześniej było tak, że kąpiel go jakby rozbudzała i udało się go usypiać dopiero ok. 22-23. Teraz już lepiej, wczoraj zasnął po 20 i pierwsza pobudka dopiero ok. 3 a póżniej 6, 7,8 i 9 teraz wreszcie zasnął, ciekawe, na jak długo..
U nas pogoda też brzydka, więc siedzimy w domu
Miłej niedzieli :-)
mój Wojtuś już od ok. 2 tygodni ładnie zasypia po kąpieli, tylko musi się sporo najeść ale wcześniej było tak, że kąpiel go jakby rozbudzała i udało się go usypiać dopiero ok. 22-23. Teraz już lepiej, wczoraj zasnął po 20 i pierwsza pobudka dopiero ok. 3 a póżniej 6, 7,8 i 9 teraz wreszcie zasnął, ciekawe, na jak długo..
U nas pogoda też brzydka, więc siedzimy w domu
Miłej niedzieli :-)