reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Czesc,

Kupciusia gratki 3 mcy :-D

Agaulec zdrowka!!!

Maciejkaa dobrze ze moj maly nie robi tak wczesnie :p

wczoraj kolejny dzien marudy, ktory malo spal i wieczorem chwile po 20 w koncu zasnal. Pierwsza pobudka o 1 a druga o 5 i dalej spi. Zaczelam odstawiac Nan1 i tylko raz dziennie dostaje mm przed spaniem. Pediatra powiedziala ze moj Miki to maly misio ktory lubi sie przytulac wiec czesciej cyca a z mleka zrezygnowac, moje mleko mu wystarczy, zobaczymy co dalej!

milej niedzieli ;-)

Ostatnia edycja:
Od początku robię zakupy w sklepie top-maluszek.pl i dostałam od nich kody na darmową wysyłkę ubranek, są ważne do końca miesiąca a ja ich już nie wykorzystam, może któraś z was skorzysta, kod należy wpisać przy zamawianiu w opcji koszyka i wtenczas nie nalicza wysyłki. Myślę, że skorzystacie i coś zaoszczędzicie. Na kuponie pisze że wystarczy kupić 3 dowolne ubranka i wpisać kod. kody: 5657 oraz 58741. napiszcie czy działa i czy jest OK.

myślę, że się komuś przyda. :-) adres sklepiku to www.top-maluszek.pl

mam tylko dwa te kody, jak wy coś dostaniecie od sklepu też podzielcie się z nami.

hej.

u nas nocka super. mala obudzila sie o 3:30 a pozniej o 5 wziela ja mama:happy::happy: teraz spi dalej, ale tak czujnie, ze tylko cos stuknie zaraz placze, wiec chodze na palcach:-D:-D

MadziaSek jak Mikus taki cycus mamuni to pewnie, ze czesciej cyca mu dawaj.

Maciejkaa czkawka zawsze popsuje wszystko:tak:

Dziewczyny czy Wam tez wypadaja wlosy na potęge? Moje kłaki sa wszedzie, a mala w raczkach ma zawsze pelne garscie:nerd:

Maciejka mój tez jest sceptyczny do szczepien ale ja to mam gdzies i szczepię, nie mam czasu na szpitale bo mam szkolne dziecko.

Moj maluch wczoraj caly dzien byl z mezem i moja mama i byl super grzeczny, ladnie jadl i smial sie na potege, spal duzo w dzien i popoludniu 0d 14 do 17, ale chyba przez to po kapaniu kolo 20 zasnal i pospal 40 min i koniec spania, kolo 23 przyjechalam i mial faze jedzenia, zjadl strasznie duzo i dopiero kolo 24 zasnal ale za to spal do 5, a potem do 7 i do 9. Juz 2 noc spi cale 5 godzin, oby tak dalej tylko zeby wieczorem wczesniej zasypial.
Ta mloda dziewczyna to quincy, tez jestem ciekawa co u niej.
Zauwazylam ze to chyba normalne ze dziecko wieczorem chce wiecej jesc,jak sie dobrze naje to dluzej mi spi w nocy.

Hej dziewczyny ;)

Ja dzisiaj mam leniwą niedzielę :) mąż ma cały dzień turniej, a ja jestem u mamy :)
U nas nocka super od 20.00 do 4.00 ! :)

Jagoda, mam to samo ! włosy strasznie mi wypadają;/ a w ciąży były super..

Ja wczoraj wyprałam połowę ciuchów małego w płatkach mydlanych i wykąpałam go w krochmalu.. o dziwo plamy są jaśniejsze.. może to faktycznie uczulenie na proszki.. zobaczymy :) teraz czekam mnie góra prasowania i kolejne pranie :-p

Dziewczyny, jestem w szoku ! mój maluch dzisiaj pierwszy raz śmiał się na głos ! nosiłam go na rękach i zaczęłam z nim skakać, a maluch w śmiech :-D wasze też już się śmieją?

reklama
heja, mi też włosy zaczęły strasznie wypadać :( kupiłam już specjalny szampon i maskę przeciw wypadaniu włosów, nie wiem, czy to coś pomoże, ale spróbuję... Niby to normalne, że wypada ich teraz więcej, bo wypadaja te, które nie wypadły w ciąży i te, które standardowo teraz powinny wypaść, ale to masakra jakaś!
mój Wojtuś już od ok. 2 tygodni ładnie zasypia po kąpieli, tylko musi się sporo najeść ;) ale wcześniej było tak, że kąpiel go jakby rozbudzała i udało się go usypiać dopiero ok. 22-23. Teraz już lepiej, wczoraj zasnął po 20 i pierwsza pobudka dopiero ok. 3 :) a póżniej 6, 7,8 i 9 ;) teraz wreszcie zasnął, ciekawe, na jak długo..
U nas pogoda też brzydka, więc siedzimy w domu

Miłej niedzieli :-)

Do góry