reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Czesc,

Kupciusia gratki 3 mcy :-D

Agaulec zdrowka!!!

Maciejkaa dobrze ze moj maly nie robi tak wczesnie :p

wczoraj kolejny dzien marudy, ktory malo spal i wieczorem chwile po 20 w koncu zasnal. Pierwsza pobudka o 1 a druga o 5 i dalej spi. Zaczelam odstawiac Nan1 i tylko raz dziennie dostaje mm przed spaniem. Pediatra powiedziala ze moj Miki to maly misio ktory lubi sie przytulac wiec czesciej cyca a z mleka zrezygnowac, moje mleko mu wystarczy, zobaczymy co dalej!

milej niedzieli ;-)

Ostatnia edycja:
Od początku robię zakupy w sklepie top-maluszek.pl i dostałam od nich kody na darmową wysyłkę ubranek, są ważne do końca miesiąca a ja ich już nie wykorzystam, może któraś z was skorzysta, kod należy wpisać przy zamawianiu w opcji koszyka i wtenczas nie nalicza wysyłki. Myślę, że skorzystacie i coś zaoszczędzicie. Na kuponie pisze że wystarczy kupić 3 dowolne ubranka i wpisać kod. kody: 5657 oraz 58741. napiszcie czy działa i czy jest OK.

myślę, że się komuś przyda. :-) adres sklepiku to www.top-maluszek.pl

mam tylko dwa te kody, jak wy coś dostaniecie od sklepu też podzielcie się z nami.

hej.

u nas nocka super. mala obudzila sie o 3:30 a pozniej o 5 wziela ja mama:happy::happy: teraz spi dalej, ale tak czujnie, ze tylko cos stuknie zaraz placze, wiec chodze na palcach:-D:-D

MadziaSek jak Mikus taki cycus mamuni to pewnie, ze czesciej cyca mu dawaj.

Maciejkaa czkawka zawsze popsuje wszystko:tak:

Dziewczyny czy Wam tez wypadaja wlosy na potęge? Moje kłaki sa wszedzie, a mala w raczkach ma zawsze pelne garscie:nerd:

Maciejka mój tez jest sceptyczny do szczepien ale ja to mam gdzies i szczepię, nie mam czasu na szpitale bo mam szkolne dziecko.

Moj maluch wczoraj caly dzien byl z mezem i moja mama i byl super grzeczny, ladnie jadl i smial sie na potege, spal duzo w dzien i popoludniu 0d 14 do 17, ale chyba przez to po kapaniu kolo 20 zasnal i pospal 40 min i koniec spania, kolo 23 przyjechalam i mial faze jedzenia, zjadl strasznie duzo i dopiero kolo 24 zasnal ale za to spal do 5, a potem do 7 i do 9. Juz 2 noc spi cale 5 godzin, oby tak dalej tylko zeby wieczorem wczesniej zasypial.
Ta mloda dziewczyna to quincy, tez jestem ciekawa co u niej.
Zauwazylam ze to chyba normalne ze dziecko wieczorem chce wiecej jesc,jak sie dobrze naje to dluzej mi spi w nocy.

Hej dziewczyny ;)

Ja dzisiaj mam leniwą niedzielę :) mąż ma cały dzień turniej, a ja jestem u mamy :)
U nas nocka super od 20.00 do 4.00 ! :)

Jagoda, mam to samo ! włosy strasznie mi wypadają;/ a w ciąży były super..

Ja wczoraj wyprałam połowę ciuchów małego w płatkach mydlanych i wykąpałam go w krochmalu.. o dziwo plamy są jaśniejsze.. może to faktycznie uczulenie na proszki.. zobaczymy :) teraz czekam mnie góra prasowania i kolejne pranie :-p

Dziewczyny, jestem w szoku ! mój maluch dzisiaj pierwszy raz śmiał się na głos ! nosiłam go na rękach i zaczęłam z nim skakać, a maluch w śmiech :-D wasze też już się śmieją?

reklama
heja, mi też włosy zaczęły strasznie wypadać :( kupiłam już specjalny szampon i maskę przeciw wypadaniu włosów, nie wiem, czy to coś pomoże, ale spróbuję... Niby to normalne, że wypada ich teraz więcej, bo wypadaja te, które nie wypadły w ciąży i te, które standardowo teraz powinny wypaść, ale to masakra jakaś!
mój Wojtuś już od ok. 2 tygodni ładnie zasypia po kąpieli, tylko musi się sporo najeść ;) ale wcześniej było tak, że kąpiel go jakby rozbudzała i udało się go usypiać dopiero ok. 22-23. Teraz już lepiej, wczoraj zasnął po 20 i pierwsza pobudka dopiero ok. 3 :) a póżniej 6, 7,8 i 9 ;) teraz wreszcie zasnął, ciekawe, na jak długo..
U nas pogoda też brzydka, więc siedzimy w domu

Miłej niedzieli :-)

Do góry