reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

My 2013 moja panienka tez produkuje mnostwo sliny, ale nie krztusi sie nia.. za to krztusi sie moim mlekiem na poczatku karmienia, gdy nie nadąża z połykaniem. Az dziw, ze kolek nie ma, tak łapczywie je.

Rampampam wspolczuje malego marudy. Moja dzis ok, duzo spala.

Dziewczyny byla tu kiedys taka dziewczyna, co pierwsza urodzila, chodzila na izbe przyjec, miala ciagle skurcze, potem do domu wracala, bo blisko miala, potem sie nie odzywala. pamietacie ja? nie wiecie co z nia?

Ostatnia edycja:
reklama
Milka teraz tez slini sie na potęge. a jak miala kilka dni, zakrztusila mi sie slina i nie mogla oddechu zlapac, okropne to bylo:no:

Moje dziecko akurat nie ma problemow z zasypianiem. Po kapieli butla i lulu, tylko ze na bebiku spi tylko do 1:30-2. Na bebilonie nawet do 4 mi spala. No ale i tak nie mam co narzekac.

dzisiaj dalam jej sprobowac 2 lyzeczki papki z dyni, ale pieknie buziolka otwierala. ciekawe jaka bedzie reakcja brzuszkowa,

a te krostki na brwiach posmarowalam kremem oliatum, bo mam jakas probke i jest lepiej. Musze zaupic ten krem:-)

Spokojnej nocki:-)

Czesc,

witam nowe mamusie ;-)

Moj Miki tez sie mocno slini i raz sie zakrztusil mi w nocy, masakra!!! Termometr mam zwykly rteciowy i mierze w pupce.

Grinula wiem kogo masz na mysli :-)
byla taka mloda sierpnioweczka...

dzisiaj mielismy szczepienie na pneumokoki, pierwsza dawka no i od poludnia maly marudny, goraczkowal, nie spal wiec wydawalo mi sie ze padnie po kapieli a on zasnal dopiero przed 21

maly wazy juz 7kg

milego wieczoru :-D

Ostatnia edycja:
Madziasek my też mieliśmy na pneumokoki szczepionkę i tą 5w1 i na rota wiec skondensowane mamy doznania, mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej.

Czesc,

Taka j o kurcze az tyle za jednym razem...
my na rota nie szczepimy bo to wyrzucanie pieniedzy bloto! Jak nocka? Bo moj o 2 i o 6 sie obudzil

Jagoda czemu dynia, a nie jablko czy marchewka?

milego dnia!

Mój ładnie spał, chyba go ta szczepionka męczyła za to ja nie mogłam bo tak boli mnie gardło, że nie umiałam zasnąć, wstawałam herbatę ciepłą sobie robić :(

witam ! jak wspominałam my jesteśmy na Nutramigenie, mały śpi od 20- do 3, potem do 6.30 i koniec. W dzień śpi mało , tak po 20-30 minut. Dzisiaj rano było lekko zielonkawa kupka, nie wiem co myśleć, niby po tym mleku może tak być, ale to pierwszy raz.

a ja pochwalilam mala ze spi do 1-2 i mi o 23 wstala:szok:, ale dalam smoczka i godzine jeszcze spala. Pozniej jeszcze 2 razy wstala, a o 5 moja mama wziela ja do siebie, bo jestem u niej na weekend, a ona by mogla caly czas znia siedziec, wiec troche pospalam. Teraz mala zjadla i spi. a ja gotuje jej marcheweczke, wczoraj z ta dynia to tylko bylo zeby zobaczyc jak bedzie z lyzeczki jadla, ale w sumie wiecej bylo na buzi niz w buzi. dzisiaj juz marchewka na probe. Dobrze ze mam swoja marchewke, dynie mi tez mama zrobila w sloiczki, wiec mamy co jesc:-)

taka.j biedny Kubulek sie nameczyl po tym szczepieniu. Zdrowka dla Ciebie:-)

My po Nutramigenie taka kupa bedzie, wiec sie nie przejmuj

Ide pichcic ciachoo

Bajo Mamki:-):-):-D

reklama
Do góry