reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Dziękuję dziewczyny ! Spróbuje tego krochmalu i płatków mydlanych. Swoja droga pytałam w kilku sklepach i nigdzie tych płatków nie dostałam..

Kamu, dokładnie to tak wygląda jakby poparzone..

Grinula, a ja bez problemu mierze temperaturę w pupie, a mam elektroniczny z miękką końcówka :)

Basia ja mam opory mierzyc w pupce, pamietam jak z synkiem wojowalam..nie raz nie dwa mnie obsral podczas mierzenia tempki w pupie, a prawie zawsze jak wkladalam np viburcol wypychal go ..uparciuszek taki i stad mam taki uraz;-)

Moja juz spi, starszak oglada pingwiny, mezus szykuje sie do spania(ciezki dzien mial).. a na mnie czekaja kolezanki...deska i zelazko:baffled:

Basia ja mam opory mierzyc w pupce, pamietam jak z synkiem wojowalam..nie raz nie dwa mnie obsral podczas mierzenia tempki w pupie, a prawie zawsze jak wkladalam np viburcol wypychal go ..uparciuszek taki i stad mam taki uraz;-)

Moja juz spi, starszak oglada pingwiny, mezus szykuje sie do spania(ciezki dzien mial).. a na mnie czekaja kolezanki...deska i zelazko:baffled:

Moja też przy mierzeniu puszcza kupke ale jednak to jest szybka metoda i miarodajna.

Moja już też po kąpieli pije cyca i mam nadzieję że zaraz zaśnie bo oczka ma zamknięte. A Młody się kąpie żeby do 20.00 zdążyć na Shreka :)

Fajne koleżanki :D:D

Witam Was serdecznie dziewczyny, długo się nie odzywałam, ale czytałam Was dość regularnie. Mój Kajtuś miał same przeboje, koniec końców- jesteśmy na Nutramigenie i jest z brzuszkiem ok. Tak czytałam o temperaturze u waszych maluszków i sama już nie wiem jaki jest zakres temperatury prawidłowej? mój mały ma od 36.7 do 37,2.
czy wasze dzieci też mają tak dużo śliny i czasem się nią lekko dławią, pediatra mówi że to normalne, ale mnie to denerwuje trochę. Pozdrawiam

Grinula ja mam termometr bezdotykowy Tech Med i jak na razie nie narzekam, oprócz temp ciała mierzy też temp wody i pokarmów

Basia wiem że są płatki Dzidziuś, widziałam je w jakiejś hurtowni z art dziecięcymi, może popytaj w takich sklepach, bo w marketach raczej ich nie widziałam nigdy

U mnie dzisiaj marudny dzień... od wczoraj brak kupy, płacz i mega ulewanie :(

reklama
Do góry